Užijte si pobyt v jednom z nejkouzelnějších míst v Praze! Hotel William *** se nachází v malebné malostranské uličce jen pár kroků od Karlova mostu a Petřína. Kromě komfortního ubytování se těšte také na lahodné snídaně ve formě bufetu.

O ubytování

Hotel William *** se nachází v samotném srdci Prahy a to přímo v pohádkových uličkách Malé Strany. Nechte se okouzlit výjimečnou historickou atmosférou a využijte toho, že to k nejslavnějším památkám metropole budete mít z hotelu doslova pár kroků.

V bezprostřední blízkosti hotelu lákají k procházkám Petřínské sady. Z jejich dominanty Petřínské rozhledny (1 km) uvidíte město stověžaté jako na dlani. Záleží jen na vás, jestli se na vrchol Petřína vydáte po svých, nebo pojedete lanovkou (200 m). Vedlejší petřínské zrcadlové bludiště je příjemným zpestřením dne pro malé i velké návštěvníky Prahy. K Pražskému hradu (1,2 km) se snadno dostanete pěšky, nebo si cestu můžete zkrátit tramvají. Přes nedaleký Karlův most (600 m) se dostanete na druhý břeh Vltavy, kde najdete například Staroměstské náměstí s orlojem (1,7 km), Václavské náměstí (1,8 km), Vyšehrad (3,2 km) nebo jedinečný Tančící dům (2 km).

Pokud se během pobytu rádi dozvíte něco nového, navštivte nově otevřené Národní muzeum v Praze (2,5 km), Národní technické muzeum (2,6 km) nebo Náprstkovo muzeum asijských, afrických a amerických kultur (1,5 km). Nebo se raději pobavíte v muzeu voskových figurín Madame Tussauds Prague (1,8 km) nebo v Motýlím domě Papilonia (2 km)? Daleko to nebudete mít ani za kulturou v Národním divadle (900 m), Rudolfinu (1,7 km) nebo Národní galerii v Praze (3,5 km). Pomocí hromadné dopravy se snadno dostanete i do zoologické a botanické zahrady v Troje (6 km).

Během pobytu v době adventu doporučujeme navštívit vánoční trhy v Praze. Ty nejznámější najdete na Staroměstské náměstí (1,7 km), Václavském náměstí (1,8 km) či Náměstí republiky (2,1 km). Komornější atmosféru ovšem nabízejí i nádherné trhy na náměstí Míru (3,5 km) a náměstí Jiřího z Poděbrad (4 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Díky vybavení v podobě dřevěného nábytku, televize, WiFi připojení, telefonu a fénu nebude vašemu pohodlí nic chybět.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si pobytu si dopřejete parádní start dne v podobě bohaté bufetové snídaně podávané v pohádkovém prostředí hotelové restaurace. Snídaňová nabídka obsahuje například slané i sladké čerstvé pečivo, uzeniny, zeleninu, ovocné saláty, mléčné výrobky, cereálie, kávu, čaj, džus a další dobroty.

Hotel William ***

Hotel William ***

Hellichova 455/5, 11800 Praha 1 - Malá Strana , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
Horské chaty s.r.o. IČ: 04084799


+420 720 056 867

reservations@hotelwilliam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
500 Kč/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 600 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
40 m
Aquapark
17 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Pražský hrad
Pražský hrad
Petřín a Petřínská rozhledna
Petřín a Petřínská rozhledna
Karlův most
Karlův most