Neumíte si vybrat mezi pohodovou lázeňskou atmosférou a klidem přírody? Dopřejte se obojí a vyrazte na pobyt do krásného Hotelu St. Moritz **** Spa & Wellness v Mariánských Lázních. Hotel se nachází na kraji nádherného Slavkovského lesa, zároveň se ale během 20minutové procházky dostanete do lázeňského centra s kolonádou a slavnou Zpívající fontánou. Líbit se vám bude i v samotném hotelu, kde vás budou hýčkat výbornou polopenzí a procedurou v podobě parafínových rukaviček. S neomezeným vstupem do hotelového bazénu bude váš pobyt naprosto perfektní.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt jsme si moc užily. Při check-inu nás přivítala energická paní recepční, která nám vše ukázala a zodpověděla veškeré naše dotazy. Pokoj byl prostorný s krásným výhledem z balkónu. Musím pochválit tamního kuchaře, jelikož jídlo bylo opravdu delikátní! Užily jsme si také relaxaci v bazénu a zdravotní proceduru. Rozhodně doporučujeme zavítat na překrásnou lázeňskou kolonády a poslechnout si Zpívající fontánu.” Přečtěte si celou recenzi

Elena Řepová - Junior Sales Manager
Osobně ověřeno v: Srpnu 2023

O ubytování

St. MORITZ **** Spa & Wellness hotel leží v obklopení nádherné přírody CHKO Slavkovský les. Do centra Mariánských Lázní (2 km) se přitom snadno dostanete příjemnou procházkou lesem, nebo za pouhé 2 minuty autem. Pro kombinaci hlubokých lesů, blízkost lázeňského města a množství cyklostezek a vycházkových tras je toto místo perfektní pro odpočinkovou dovolenou v jakémkoliv ročním období.

V srdci Mariánských Lázní se projdete po Kolonádě Maxima Gorkého (2 km), prohlédnete si slavnou Zpívající fontánu (2,2 km) a ochutnáte místní léčivé prameny jako například Rudolfův (2,3 km), Karolinin (2,3 km) nebo Křížový (1,9 km). Úchvatné výhledy na město budete mít z rozhledny Hamelika (3,5 km) nebo Mescéryho vyhlídky (2,3 km). Oblíbenými výletními cíli jsou také hrad Loket (30 km), hrad a zámek Kynžvart (8 km) nebo Park Boheminium (4,5 km) s miniaturními modely významných staveb z celého Česka.

Výjimečně krásnou součástí CHKO Slavkovský les je přírodní rezervace Kladská s rašeliništi, rybníkem, naučnou stezkou (6,3 km). Milovníci golfu si svůj oblíbený sport mohou zahrát v Royal Golf Clubu Mariánské Lázně (4,6 km). V zimě je možné si pobyt zpestřit běžkováním nebo lyžováním na sjezdovkách Ski areálu Mariánky (2,8 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v elegantně a komfortně zařízeném pokoji typu Standard. Jednolůžkové (18 m²) i dvoulůžkové (18-28 m²) pokoje jsou vybaveny pohodlnými lůžky, satelitní televizí s plochou obrazovkou, WiFi připojením, minibarem, trezorem, pracovním stolem, křeslem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, fénem a pantoflemi. Do pokojů Standard není možné umístit přistýlky.

Pokoje de Lux jsou prostornější a kromě dvou pevných lůžek či manželské postele nabízí také možnost přistýlky pro třetí dospělou osobu, anebo dvou přistýlek pro menší děti. Některé pokoje Standard i de Luxe mají také balkon s posezením.

Luxusní variantou je potom Spa Apartmán (75 m²) v moderním stylu se samostatnou ložnicí, obývacím pokojem s kuchyňským koutem (lednice, rychlovarná konvice, dřez, jídelní stůl s židlemi), koupelnou se sprchovým koutem + WC a k tomu samostatné WC. Apartmá má navíc balkon se židli i stolem a je ideální volbou pro rodiny se 2 dětmi.

Na čem si pochutnáte?

V příjemném prostředí restaurace si pochutnáte na znamenité české i mezinárodní kuchyni připravené výhradně z kvalitních čerstvých surovin. Každé ráno se posilníte při bufetové snídani s bohatým výběrem teplých i studených pokrmů. Dokonalým zakončením každého dne pak bude tříchodová servírovaná večeře.

Vychutnat si můžete také posezení u krbu se skvělými moravskými víny, výbornou kávou či domácími limonádami.

Kde budete relaxovat?

Moderní a vzdušné prostředí hotelového balnea centra láká k nerušené relaxaci. Dominantou prostoru je bazén s vodopádem poskytující skrze prosklené stěny překrásný výhled do lesa. V novém saunovém světě najdete bylinkovou saunu, finskou saunu a solné tepidárium.

Den si můžete navíc vždy zpříjemnit masáží, koupelemi, zábaly a dalšími procedurami.

Hotel St. Moritz ****  Spa & Wellness

Hotel St. Moritz **** Spa & Wellness

Třebízského 599/37 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
SPA RESORT St.Moritz s.r.o. IČ: 27975070


354 602 410

info@saint-moritz.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 360 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Zastávka
20 m
Sjezdovka
2,8 km
Běžkování
2,4 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně Tip na výlet

V Mariánských Lázních vás čekají proslulé lázeňské parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, mnoho kulturního i společenského vyžití a především několik desítek léčivých pramenů. Nejznámějšími jsou Ferdinandův, který byl také úplně prvním využívaným pramenem, dále Lesní pramen a Ambrožův. K pitným kúrám slouží prameny Křížový, Karolinin a Rudolfův. Mariánské Lázně se vždy těšily oblíbenosti u slavných osobností a šlechty. Za zmínku stojí například anglický král Eduard VII nebo skladatel J. W. Goethe. Dnes jsou druhými největšími českými lázněmi.

Co patří mezi skvosty Mariánských Lázní?

  • Zpívající fontána
  • Hlavní lázeňská kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandova pramene

Navštivte také Park Boheminium. Můžete zde obdivovat miniatury českých památek. K procházkám jsou ideální Skalníkovy sady, park u Lesního pramene nebo vycházková trasa Královská cesta.

Pokud se chcete vydat na výlet mimo město, doporučujeme hrad Loket nebo hrad a zámek Bečov nad Teplou, kde se nachází relikviář svatého Maura.

Více informací
Římské lázně v Mariánských Lázních
Římské lázně v Mariánských Lázních
Mecséryho vyhlídka
Mecséryho vyhlídka
Hrad Loket
Hrad Loket