Uvolněte se při pobytu ve Žďárských vrších na Vysočině. Hotel Sněžné *** vám poskytne příjemné ubytování blízko přírody a atrakcí jako je Pohádková vesničky či různé skalní útvary, polopenzi po celou dobu pobytu a vstup do wellness s vířivkou a saunami.

O ubytování

Hotel Sněžné *** je dominantou obce Sněžné v CHKO Žďárské vrchy. Líbit se zde bude milovníkům přírody, pěší turistiky, cyklistiky i lyžování. Příjemnou procházkou se dostanete do japonské zahrady (400 m) s bonsajemi, pokračovat můžete na Drátenickou skálu (3,8 km), Malinskou skálu (6,3 km) nebo ke Čtyřem palicím (8 km). Pokud s sebou máte děti, určitě nevynechte návštěvu Pohádkové vesničky Podlesíčko (2,7 km). V létě si můžete vyrazit na koupačku k Milovskému rybníku (3,8 km), v zimě zase vyzkoušejte okolní lyžařská centra, třeba Skiareál Jimramov (7 km) či Ski Harusák (14 km).

Blízko to budete mít také hned k několika památkám UNESCO. Dokonce je všechny zvládnete navštívit během jednoho dne, jsou totiž od sebe vzdálené maximálně hodinu cesty. Nejdříve vyrazte na Zelenou horu ve Žďáru nad Sázavou, kde stojí poutní kostel Sv. Jana Nepomuckého z roku 1722 (20 km). Pokračujte do Telče (94,8 km) a projděte si nádherné historické centrum a renesanční zámek. A nakonec zajeďte i do Třebíče (60,6 km), kde na vás čeká Bazilika sv. Prokopa, židovská čtvrť, židovský hřbitov a synagoga.

Kde budete spát?

Ubytujete se v krásném, moderním pokoji s interiérem laděným do neutrálních barev a zdobeným dřevem. Na masivní dřevěné posteli s kvalitní matrací (22 cm) se vyspíte opravdu do růžova. O váš komfort se postarají také protihlukové dveře a k vybavení kromě manželské postele patří i LCD televize, WiFi připojení, skříně a police na oblečení a koupelna se sprchou, WC a fénem na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové nekuřácké restauraci si pochutnáte na poctivé české kuchyni. Všechna jídla jsou připravovaná s důrazem na kvalitu a čerstvost surovin. V letních měsících navíc můžete posedět na venkovní zahrádce.

Kde budete relaxovat?

Úžasným zakončením vašeho dne budou chvíle strávené v moderním hotelovém wellness centru, kde si odpočinete v maxi vířivce pro 12 osob, finské sauně a infra sauně s ochlazovacím vědrem. Dopřát si můžete i profesionální relaxační nebo sportovní masáž, která vás zaručeně dostane do dobré nálady.

Cestujete s dětmi?

Menu restaurace zahrnuje i dětská jídla, navíc jsou zde k zapůjčení vysoké židličky a děti si mohou vyhrát i v dětském koutku.

Něco navíc

Chystáte se na výlet? V hotelu si můžete zapůjčit elektrokolo.

Hotel Sněžné ***

Hotel Sněžné ***

Sněžné 73 , Sněžné
Česká republika

Provozuje společnost:
Vision Travel s.r.o. IČ: 03350711


+420 778 770 270

info@hotel-snezne.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
11,5 km
Zastávka
20 m
Sjezdovka
7,7 km
Běžkování
4 km