Travelking nově nabízí výhodné balíčky pobytů se zážitky

Travelking od konce roku 2022 zákazníkům nově nabízí výhodné balíčky ubytování spolu se vstupenkami na nejrůznější události a atrakce. K největším hitům bude patřit výstava Harryho Pottera ve Vídni, pařížský Disneyland® a Tropical Islands v Berlíně.
Travelking nově nabízí výhodné balíčky pobytů se zážitky

Online prodejce pobytů Travelking před Vánoci připravil pro své zákazníky novinku. Do nabídky zahrnul výhodné balíčky obsahující ubytování spolu se vstupenkami na oblíbené evropské atrakce. Mezi největší lákadla patří vídeňská výstava Harryho Pottera, která se zákazníkům otevřela 16. prosince 2022, pařížský Disneyland® nebo třeba aquapark Tropical Islands v Berlíně. „Prozatím nabízíme zážitkové produkty jako součást vánoční akce. Za zvýhodněnou cenu si zákazník vybere poukaz na 2 vstupenky na event a ubytování na jednu noc. Po Vánocích ho pak uplatní na speciální stránce, kde si vybere přesný termín cesty i konkrétní hotel. Zároveň si může pobyt prodloužit nebo přidat další osoby,“ vysvětluje marketingový ředitel Travelkingu Štěpán Pospíšilík.

Největším lákadlem podle něj má být připravovaná výstava Harryho Pottera ve Vídni, která začala 16. prosince 2022. Dále jsou v nabídce filmová studia Hry o trůny v Irsku, filmová studia Harryho Pottera v Londýně, Disneyland® v Paříži nebo Tropical Islands v Berlíně. K rozšíření portfolia o zážitkové balíčky došlo v souvislosti se spojením Travelkingu s berlínským start-upem Travelcircus. Ti se specializují právě na zážitkové pobyty po celé západní Evropě. Travelking tak nyní bude postupně ve spolupráci s německým partnerem jednotlivé atrakce zahrnovat do nabídky i pro české zákazníky.

Autor článku:

Nikol ChrástováNikol Chrástová
Aktualizováno: 18. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet