Osobně ověřeno: Recenze pobytu v Mariánských Lázních ve Spa Hotelu Děvín ***superior

Vydejte se spolu s Jozefem, členem našeho Travelking týmu, do Mariánských Lázní. Konkrétně do Spa Hotelu Děvín ***superior. Jaká byla cesta, ubytování a strava? A jaké skvělé výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu v Mariánských Lázních ve Spa Hotelu Děvín ***superior

Informace o pobytu v bodech

Kam a jak jsme jeli?

Na krátký lázeňský pobyt do Mariánských Lázní jsem se vydal s maminkou z Prahy. Cestovali jsme vlakem, který jel přímo a nemuseli jsme tedy nikde přestupovat. Celkem cesta trvala zhruba 2,5 hodiny. Do Spa Hotelu Děvín ***superior jsme se z vlakového nádraží vydali pěšky, což trvalo zhruba 20 minut. Využít však můžete také taxík nebo trolejbus č. 7.

Jak to bylo s parkováním?

My jsme parkování na místě řešit nemuseli. Pokud se ovšem na pobyt vydáte autem, tak vás jistě potěší, že hotel má své parkoviště, kde je možné parkovat za 180 Kč/noc. Rezervace parkování předem není nutná. V okolí hotelu jsou navíc k dispozici veřejná parkovací místa, která jsou zdarma.

Kde jsme se ubytovali?

Spa Hotel Děvín ***superior se nachází blízko Hlavní ulice, tedy v samotném centru Mariánských Lázní. Na dosah tak budete mít všechna lákala – kolonády, Zpívající fontánu, kavárny a obchůdky. Uvítala nás milá paní recepční, která nám vysvětlila vše potřebné ohledně ubytování, stravy i procedur. Také jsme jako pozornost dostali welcome drink v moderním hotelovém baru, který se nachází ve vedlejší budově.

Ubytováni jsme byli ve zrekonstruovaném standardním pokoji, který se otevíral na kartu. Moderní vybavení v zemitých barvách působilo příjemně útulně. Kromě komfortní postele nechyběl set na přípravu kávy a čaje s tím, že káva i čaj byly denně doplňovány. Potěšil nás také minibar (za příplatek). Koupelna byla taktéž stylová a dostačující.

Jak jsme se najedli v ubytování?

V ceně balíčku jsme měli polopenzi, tedy snídaně a večeře. Skvělé však je, že si sami můžete vybrat, zda chcete v rámci polopenze oběd či večeři a uzpůsobit tak stravu svému dennímu programu. My jsme volili večeři. Jídlo bylo opravdu vydatné a chutné. Snídaně byly formou standardního bufetu, kdy si člověk mohl vybrat na co měl chuť. Nechybělo pečivo, sýry, salámy, ovoce, zelenina, cereálie, džemy... Večeře byly taktéž formou bufetu. Na výběr byla celkem 3 jídla, která jste si mohli přidávat či kombinovat dle svého. Nápoje byly za doplatek. Restaurace je prostorná, a vždy se tak našel volný stůl.

Hotel nabízí za doplatek také obědy s výběrem vždy ze 3 jídel. Je ho však nutné rezervovat alespoň jeden den předem. Této možnost jsme využili a jeden den jsme si dopřáli v hotelu i oběd. Dali jsme si poctivou koprovou omáčku s houskovým knedlíkem a dušené maso s rýží.

Jak jsme se najedli v okolí?

Jeden den jsme se vydali na oběd do Bar Caffe NEW YORK, které se nachází na Hlavní třídě a kromě kávy a dalších nápojů zde připravují také polední obědové menu.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Hotel nemá vlastní wellness centrum, ale nabízí privátní saunu pro 2 osoby. My osobně zde v sauně nebyli, protože jsme raději využili balneo procedury. V balíčku jsme měli rašelinový zábal a masáž, které byly parádní. Doplatili jsme si také uhličitou koupel. V ceně jsme pak měli ještě vstup do městského bazénu, který jsme s radostí využili.

Kam se vydat na výlet?

Doporučuji projít si celé centrum Mariánských Lázní, které je plné léčebných pramenů, kaváren, butiků a obchůdků s lázeňskými oplatkami. Najdete tu i vyhlášenou Zpívající fontánu.

My jsme se vydali na malý výlet na rozhlednu Hamelika a poté do Parku Miniatur Boheminium, který se nachází na kopci u sochy Krakonoše.


Závěrečné hodnocení pobytu ve Spa Hotelu Děvín ***superior

"Pobyt jsme si moc užili od začátku do konce. Využili jsme ho k odpočinku a poznávání okolí. Hotel se nachází na kopci, takže nabízí pěkný výhled a je snadno dostupný autem i pěšky z nádraží. Pokoj byl moderní, polopenze chutná a dostačující. Z procedur jsme využili masáže, rašelinový zábal a uhličitou koupel. Personál balnea byl profesionální a nápomocný, což platí i o recepční, která nám poskytla užitečné tipy na atrakce v okolí. Právě díky nim byl náš pobyt skvělý, za což děkujeme.”


👍 Pobyt ve Spa Hotelu Děvín ***superior byl osobně ověřen Jozefem, členem týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 26. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet