Portorož nebo Přístav růží je luxusní letovisko s nejdelší písečnou pláží ve Slovinsku. Ubytujte se v Boutique Hotelu Portorose **** a užijte si krásné dny na pláži, relax u venkovního bazénu a výtečnou snídani či polopenzi. Za příplatek si můžete dopřát i služby hotelového wellness centra s vnitřním bazénem a saunou.

O ubytování

Portorož – luxusní slovinské letovisko s nejdelší písečnou pláží v zemi, malebnou promenádou a krásnými historickými památkami. Právě zde najdete Boutique Hotel Portorose ****, stojí nedaleko přístavu a jen 650 m od pláže. O kráse města, jehož název znamená v překladu "Přístav růží", není třeba dlouze polemizovat. Ne nadarmo se řadí mezi nejnavštěvovanější letoviska ve Slovinsku.

Dny strávené na pláži můžete proložit procházkami po městě, vydejte se třeba ke kostelu sv. Bernardina (3,2 km) a užijte si kouzelný výhled z kostelní zvonice, projděte si park Forma Viva (1,8 km) se stovkami soch, navštivte rybí sádky Fonda (2,2 km) a ochutnejte čerstvé rybí speciality nebo vyrazte do solných skladů Magazen Grando a Monford (2 km), které v současnosti fungují jako galerie moderního umění.

Na kole se můžete projet tunelem Valeta (1,2 km), který je součástí cyklostezky Parenzana. Kolo vám poslouží také k výletům po okolí, doveze vás třeba do nedalekého města Piran (3,9 km), kterému se pro specifický italský charakter přezdívá "slovinské Benátky", na slavnou pláž Měsíční záliv (4,6 km), k solným polím Sečoveljske soline (3,6 km), do přírodní rezervace Škocjanski zatok (16,7 km) nebo do městečka Izola plného jedinečných historických monumentů.

Moře a pláže

Jen asi 8 minut chůze vás bude dělit od pláže Obala (650 m). Ta je čistě betonová, do vody se schází po schůdcích a součástí pláže je malý aquapark s venkovními bazény, plážové bary a různé stánky. Bývá zde také dozor plavčíka.

Pokud si chcete užít opravdový relax na písku, vyrazte na hlavní městskou pláž, která je jen o kousek dál (900 m). Tady na vás čekají písečné i travnaté plochy, vodní park se skluzavkami, lehátka a slunečníky k zapůjčení i bary a restaurace po obvodu pláže. Ta se navíc může pochlubit Modrou vlajkou za čistotu prostředí.

Kde budete spát?

Chloubou hotelu jsou stylové pokoje s komfortním vybavením. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, fénem a toaletními potřebami, televizi, WiFi připojení, trezor a minibar.

  • Pokoj Standard je vybavený manželskou postelí nebo 2 jednolůžky, psacím stolem s židlí a šatní skříní. K pokoji patří balkon s venkovním posezením

  • Pokoj Comfort zaujme přepychovým interiérem, vybavení jinak zůstává stejné – manželská postel, psací stůl s židlí, šatní skříň a balkon s posezením.

Na čem si pochutnáte?

Elegantní hotelová restaurace se může pochlubit vytříbeným výběrem pokrmů a skvělou nabídkou nápojů. Kombinace lokálních surovin, tradičních receptur a moderních postupů jistě zaujme nejednoho gurmána.

V letních dnech je otevřená venkovní zahrádka k posezení a občerstvení, po celý rok potom můžete využívat Lounge bar s útulnou atmosférou a pestrým výběrem drinků a pochutin.

Kde budete relaxovat?

Relax si užijete nejen na pláži, v areálu hotelu najdete také venkovní bazén a venkovní dětský bazén a v chladnějších dnech jistě oceníte vnitřní bazén a horkou saunu. Nechte se inspirovat také lákavou nabídkou masáží a procedur v hotelovém SPA.

Boutique Hotel Portorose ****

Boutique Hotel Portorose ****

Obala 89 , Portorož
Slovinsko

Provozuje společnost:
EUROTAS HOTELI d.o.o. IČ: 6618952000


+386 (0)30 200 011

booking@eh.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 24 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 19 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
0,7 km

Tipy na výlet

Město Portorož

Město Portorož Tip na výlet

Patříte-li mezi milovníky luxusu, pak je pro vás dovolená v Portoroži jako stvořená. Toto výstřední letovisko patří mezi nejživější slovinská přístavní města. Bujará atmosféra, bohatý noční život, kasina i moderní hotely udělají radost těm nejnáročnějším cestovatelům. Největším místním trhákem je rozhodně krásná písečná pláž u křišťálově čistého Jadranu, na které si půjčíte slunečníky i lehátka. Zkrátka a dobře tady prožijete dovolenou svých snů.

Portorož je ideální volbou i pro jednodenní výlet. V místních restauracích a barech si dopřejete něco dobrého k jídlu nebo pití, navštívíte rybí farmu s delfíny nebo se oddáte odpočinku ve Water Parku Laguna Bernardin s vyhřívanou mořskou vodou.

Více informací
Pláže v Portoroži
Pláže v Portoroži
Pláže v Piranu
Pláže v Piranu
 Sečoveljská solná pole
Sečoveljská solná pole