Vydejte se na nezapomenutelnou dovolenou do oblasti Slovenského ráje. V Grand Hotelu Spiš *** se můžete ubytovat ve dvou i s celou rodinou! Těšte se na snídaně a večeře formou bufetu, parkování u hotelu i slevu do Aquacity Poprad, do kterého se dopravíte během 20 minut autem. Na dosah budete mít také krásné výletní cíle – Spišský hrad, vodní nádrž Palcmanská Maša a další.

O ubytování

Užijte si kouzelnou dovolenou v moderním Grand Hotelu Spiš *** přímo v národním parku Slovenský ráj. Hotel je skvělým výchozím bodem pro všechny milovníky turistiky a cyklistiky – nachází se jen 2 minuty od Čingova – hlavního centra Slovenského ráje. Blízko je například vyhlídka Tomášovský výhľad (4,5 km) nebo Letanovský mlýn (6,2 km) a mnohem více

K majestátnímu Spišskému hradu, nejrozsáhlejší zřícenině ve střední Evropě, to budete mít jen 30 km. Ať už cestujete sami, nebo s dětmi, AquaCity Poprad stojí za návštěvu v každém případě. Najdete zde 14 vnitřních i venkovních bazénů, nespočet atrakcí a rozsáhlý saunový svět. Za letním koupáním můžete vyrazit i na koupaliště ve Spišské Nové Vsi (7,4 km) nebo k vodní nádrži Palcmanská Maša (36,7 km).

V zimě si zase budete moci užít parádní lyžovačku. Už v okruhu 15 km najdete několik sjezdovek, například ve Spišské Nové Vsi (9,1 km) nebo v Hrabušicích (14,4 km). Navíc budete necelých 40 km od samotných Vysokých Tater se všemi parádními lyžařskými středisky – Ski Opalisko (26,7 km), Ski Center Lopušná Dolina (42,2 km), Ski Tatry (42,8 km) a další už čekají jen na vás.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 22 útulně vybavených dvoulůžkových pokojů. V každém pokoji najdete satelitní televizi, telefon a vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou. Z některých pokojů si užijete i krásný výhled na Slovenský ráj díky balkonu.

Zvolit můžete také prostornější apartmán, který zahrnuje ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s posezením.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci si pochutnáte na výtečných regionálních i mezinárodních specialitách. Zavítejte i do útulné kavárny s krbem a dejte si něco dobrého na zub – kávu, koktejl a lahodné zákusky. V letních měsících přijde vhod posezení na terase.

Cestujete s dětmi?

Na děti zde čeká parádní dětský koutek plný hraček, zábavných her i poučných knížek. Nechybí zde ani Xbox a televize, na kterém se promítají pohádky.

Něco navíc

Navštivte i hotelovou billiardovou místnost. Kraluje jí krásný kulečníkový stůl s kompletním výběrem tág a koulí. Hru svých přátel sledujte z příjemného posezení.

Grand Hotel Spiš ***

Grand Hotel Spiš ***

Spišské Tomášovce 1001 , Spišské Tomášovce
Slovenská republika

Provozuje společnost:
world travel sk s.r.o. IČ: 52160696


+421 534 491 129

grandhotelspis@rucon.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 8 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6 km
Vzdálenost od jezera
31 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
20 km
Sjezdovka
32,2 km
Běžkování
6,8 km

Tipy na výlet

Slovenský ráj

Slovenský ráj Tip na výlet

Tato nádherná přírodní oblast si vysloužila díky své jedinečnosti pojmenování Národní park Slovenský ráj. Vydejte se po dřevěných a železným žebřících, soustavě lávek a více než 300 km značených tras skrze divoké lesy a podél řek až k vyhlídkám, z nichž budete mít Slovenský ráj jako na dlani. Mezi nejznámější turistické trasy patří Suchá Belá, Prielom Hornádu nebo výšlap na Tomašovský výhled, který vás okouzlí výhledem do celých Vysokých Tater i do hluboké rokliny. Pohodovou procházku si můžete ve Slovenském ráji užít v jakémkoli ročním období. V blízkosti obcí Spišské Tomášovce a Smižany se nachází Soví skála, pojmenována po svých častých ptačích návštěvnících. Ze skály se vám naskytne pěkná vyhlídka do okolí.

Více informací
Spišský hrad (UNESCO)
Spišský hrad (UNESCO)
Thermal Park Vrbov
Thermal Park Vrbov
Dobšinská ledová jeskyně
Dobšinská ledová jeskyně