Vyrazte na dovolenou do Horského hotelu Poráč Park *** a užijte si dokonalý pobyt v nádherném Slovenském ráji. V areálu hotelu na vás čekají různorodá sportovní hřiště, minigolf, venkovní workout zóna, bowling a další zajímavé vyžití. V okolí zase najdete množství cyklostezek a turistických tras. Třešničkou na dortu pak bude výtečná polopenze a relax ve wellness centru.

O ubytování

Horský Hotel Poráč Park *** se nachází v srdci Poráčské doliny, v kouzelném prostředí Slovenského ráje. Areál resortu bude ideální pro aktivní dovolenou, rodiny s dětmi, turisty i lyžaře, najde se zde zkrátka něco pro každého.

Rádi vyrážíte na výlety za kulturními krásami? Vydejte se na Spišský hrad (34,6 km), zapsaný na seznamu UNESCO, navštivte jeden z největších gotických chrámů na Slovensku – kostel sv. Jakuba v Levoči (29,3 km), poznejte historii hornictví v Banském muzeu (210 m) nebo prozkoumejte historické obce Markušovce (13,5 km) a Spišská Nová Ves (19,5 km). Z přírodních bohatství si nenechte ujít zejména planinu a pohoří Galmus s horou Skala (12,3 km) a krasovými jeskyněmi, včetně 177 metrů dlouhé Šarkanovy diery (2 km). V zimě si pak udělejte výlet k ledopádu Šikľavá skala (9,6 km), který je jako vystřižený ze zimní pohádky a patří k nejkrásnějším v republice.

Řadíte se ke sportovním nadšencům? Kromě rozmanitých sportovišť přímo v resortu můžete pokořit také bohaté cyklostezky v okolí. Osvěžíte se na letním koupališti ve Spišské Nové Vsi (18,9 km), které nabízí i velký a malý tobogán. V zimě si zase užijete lyžování a běh na lyžích. Nejbližší svah – 600 metrů dlouhý Komín, budete mít od hotelu jen 290 metrů. V okolí najdete také Relax center Plejsy (38,5 km) s 9 sjezdovkami, Lyžařský areál Krečno (27,2 km) nebo středisko Mraznica (22,9 km). Běžkaři zase mohou otestovat oblíbenou trasu Poráčska dolina – Čierny bocian.

Kde budete spát?

Přivítá vás komfortně vybavený pokoj s interiérem laděným do neutrálních barev a dřevěným nábytkem. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, televizi a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí nebo 2 jednolůžky, posezením s křesly a šatní skříní.

  • Rodinný pokoj se skládá ze 2 samostatných ložnic, propojených koupelnou. V každé ložnici najdete dvoulůžkovou postel, posezení s křesly či taburety a šatní skříň.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci s útulným interiérem plným hřejivého dřeva si pochutnáte na tradičních slovenských jídlech, od poctivého vývaru přes pirohy až k brynzovým haluškám. Na baru si potom můžete dát osvěžující nápoj nebo sklenku něčeho ostřejšího. V prostorách restaurace čekají také 2 bowlingové dráhy, kulečník a stolní fotbal.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném turistikou či lyžováním si náležitě odpočinete v místním wellness centru. Čeká na vás relaxační bazén s protiproudem, finská sauna, parní lázeň, hydromasážní vana, vířivka a odpočinková místnost. V teplejších měsících vám k relaxu poslouží také krásná venkovní odpočinková zóna s jezírkem, kde si užijete opalování, polehávání na lehátku a úchvatný výhled do přírody.

Cestujete s dětmi?

Dětské hřiště s dřevěnými prolézačkami, houpačkami, skluzavkou a mini dětskou lezeckou stěnou bude úplným rájem pro nejmenší hosty.

Něco navíc

Větší děti a dospělí se náležitě vydovádí na multifunkčním hřišti s umělou trávou, tenisovém kurtu, plážovém volejbalovém hřišti, minigolfu, 6metrové lezecké stěně a hřišti s asfaltovým povrchem. Pořádně zabrat vám dá také venkovní workoutová zóna. A při neřízni počasí vám bude skvělým útočištěm vnitřní tělocvična.

Horský Hotel Poráč Park ***

Horský Hotel Poráč Park ***

Poráčska dolina , Poráč
Slovenská republika

Provozuje společnost:
BBF elektro s.r.o. IČ: 36177245


+421 905 794 705

poracpark@poracpark.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Zastávka
1,8 km
Aquapark
18,9 km
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
1,1 km

Tipy na výlet

Slovenský ráj

Slovenský ráj Tip na výlet

Tato nádherná přírodní oblast si vysloužila díky své jedinečnosti pojmenování Národní park Slovenský ráj. Vydejte se po dřevěných a železným žebřících, soustavě lávek a více než 300 km značených tras skrze divoké lesy a podél řek až k vyhlídkám, z nichž budete mít Slovenský ráj jako na dlani. Mezi nejznámější turistické trasy patří Suchá Belá, Prielom Hornádu nebo výšlap na Tomašovský výhled, který vás okouzlí výhledem do celých Vysokých Tater i do hluboké rokliny. Pohodovou procházku si můžete ve Slovenském ráji užít v jakémkoli ročním období. V blízkosti obcí Spišské Tomášovce a Smižany se nachází Soví skála, pojmenována po svých častých ptačích návštěvnících. Ze skály se vám naskytne pěkná vyhlídka do okolí.

Více informací
Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Spišský hrad (UNESCO)
Spišský hrad (UNESCO)
Spišská Kapitula (UNESCO)
Spišská Kapitula (UNESCO)