Užijte si dovolenou ve Vysokých Tatrách s bohatou snídaní a krásným výhledem. Z Penzionu Čikovský to budete mít jen kousek k nejzajímavějším přírodním a kulturním památkám a do luxusního wellness. Nadstandardně vybavené moderní pokoje a čerstvý horský vzduch zaručí, že se vám zde bude spát jako v pohádce.

O ubytování

Penzion Čikovský se nachází v obci Stará Lesná ve Vysokých Tatrách. Tato lokalita nabízí široké možnosti trávení volného času pro milovníky turistiky, přírody i relaxu.

Aktivnější návštěvníci mohou z penzionu podnikat zajímavé výlety. K oblíbeným bodům patří turistické centrum Hrebienok (8 km), kam se dostanete lanovkou ze Starého Smokovce (7,8 km) a můžete se odsud vydat na výlet do Malé Studené doliny (11,1 km), Velké Studené doliny (10,2 km) a na Slavkovský štít (11,9km). Zároveň zde najdete 2,5 km dlouhou sáňkařskou dráhu s večerním osvětlením.

Velkým lákadlem pro turisty je také Štrbské pleso (23,9 km), překrásné ledovcové jezero, na jehož zamrzlé hladině se dokonce v roce 1925 konalo Mistrovství Evropy v ledním hokeji. A pokud rádi překonáváte své limity, vyšlápněte si nejznámější hory Tater, Kriváň (32,7 km) a Lomnický štít (11,7 km).

Pokud se chystáte na dovolenou s dětmi, nemusíte mít obavu, že je nezabavíte. V dosahu budete mít velký vodní zábavní park Aquacity Poprad (12 km), galerii optických iluzí Tricklandia (7,8 km) či téměř 500 metrů dlouhou bobovou dráhu v Tatranské Lomnici (4,4 km). Oblast Vysokých Tater je navíc protkaná cyklostezkami, můžete tak vyrazit i na rodinný výlet na kolech.

V zimě se k dovolené v Tatrách neodmyslitelně váže také lyžování. Z penzionu to budete mít kousek do lyžařského střediska v Tatranské Lomnici (4,3 km) s více než 11 km sjezdovek. Pokud preferujete menší střediska, navštivte Ski areál Starý Smokovec (7,8 km) se 3 sjezdovkami nebo Ski areál Lopušná Dolina (22,3 km) s 5 sjezdovkami.

Kde budete spát?

Pokoj Standard s výhledem do zahrady je vhodný pro 2 osoby, neumožňuje přistýlku. Interiér pokoje je moderně vybavený, laděný do neutrálních barev. Dočkáte se pohodlné manželské postele, stolu s posezením, psacího stolu, televize, WiFi připojení a vlastní koupelny.

Zvolit můžete také pokoj Standard s výhledem na Tatry. Ten je stejně vybavený jako varianta s výhledem do zahrady, ale z balkonu pokoje si budete moc kdykoliv během dne vychutnat pohled na překrásné panorama hor.

Pokud si chcete během vašeho pobytu připravovat i vlastní jídla, bude pro vás lepší variantou Apartmán s kuchyňkou. Ten má kromě klasického vybavení, jako je vlastní koupelna, televize, psací stůl či Wifi, navíc kuchyňský kout s ledničkou, mikrovlnkou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí. Apartmán s kuchyňkou je možné objednat i ve verzi 2+1, tedy s přistýlkou.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na bohaté snídani servírované formou švédských stolů. Na výběr budete mít ze studených i teplých jídel, včetně nejrůznějších sýrů, uzenin, vajíček, ovoce, zeleniny i slaného a sladkého pečiva. Na oběd či na večeři se můžete vydat do některé z restaurací v okolí. Mezi velmi oblíbené patří například Restaurant Famosa nebo Grillpub Restaurant s širokým výběrem grilovaných specialit.

Kde budete relaxovat?

Skvělou relaxaci a zábavu vám zaručí návštěva vodního parku AquaCity Poprad. V zábavní části najdete několik bazénů, tobogány, dětský koutek i různé animační programy. Ve wellness sekci na vás čekají různé sauny, včetně finské, parní, bylinkové či solné, nechybí ani speciální sauna k pořádání ceremoniálů. Sauny jsou doplněné relaxačním bazénem, vířivkou, sněžnou jeskyní, zážitkovou sprchou, zátokou lásky či ledopádem.

Součástí wellness sekce je i masážní centrum, kde si můžete dopřát relaxační, thajskou, čokoládovou či jinou masáž z širokého výběru, nebo klinika krásy a zdraví s nabídkou zajímavých procedur.

Penzion Čikovský

Penzion Čikovský

Hlavná 78/21 , Stará Lesná
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Jozef Čikovský ml. IČ: 50430751


+421 918 456 927

dodo.cikovsky@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
11,4 km
Sjezdovka
4,3 km
Běžkování
4,3 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Tatranská Lomnica
Tatranská Lomnica
Lomnický štít
Lomnický štít
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad