V polských lázních Kudowa-Zdrój vás čeká vysněný odpočinek! Ubytujte se v Hotelu Verde Montana Wellness & Spa **** a mějte lázeňské městečko a jeho atrakce jako na dlani. Dopřejete si neomezené hýčkání ve wellness centru a skvělou polopenzi v restauraci, která vyniká špičkovým kulinářským uměním.

O ubytování

Hotel Verde Montana Wellness & Spa**** leží v malebném lázeňském městečku Kudowa-Zdrój v obklopení krásné přírody. Zve vás na odpočinkový pobyt plný hýčkání, procházek lázeňským parkem a příjemných chvil strávených nad kávou nebo dobrým jídlem. Vypravte se za božským relaxem, který vás čeká jen 5 kilometrů od českých hranic.

Polské lázeňské městečko Kudowa-Zdrój je oblíbeným cílem milovníků relaxu, ale i těch, kteří potřebují pomoc s léčbou zdravotních problémů. Lázeňství tu má více než 600 let dlouhou tradici. Termální voda s léčivými účinky působí blahodárně na karidovaskulární systém, cevní, oběhovou i trávicí soustavu. Široká nabídka wellness služeb se potkává s krásnou přírodou v okolí a bujnou zelení v centru města.

Centrem lázní Kudowa-Zdrój je rozsáhlý park (1 km) s lázeňskými budovami, kavárnami a léčebnými prameny. Kdykoliv se tak můžete vydat na procházku v příjemném chládku a užívat si bezstarostné dny. Ve středu města zavítejte na dobré jídlo, do smažíren ryb nebo do útulných kaváren.

Síla polských lázní tkví také v nádherné přírodě, která je obklopuje. Hned za městem se rozkládá Národní park Stolové hory (8,3 km), kterým vedou kilometry turistických tras a cyklostezek. Žasnout tu budete nad mnoha skalními útvary a přírodními zajímavostmi, jako jsou Skalní houby (20 km) nebo vodopád Pošná (18 km). V zimě se do okolí vydáte na běžkách nebo zkusíte blízké sjezdovky třeba v nedalekém Zielenci (21 km). Na výlet zajděte do sousedních lázní Dušníky (15 km), kde si kromě lázeňských budov prohlédnete unikátní Muzeum papírnictví.

Kde budete spát?

Přivítá vás útulný, vzdušný, elegantně vybavený pokoj. V každém pokoji je k dispozici klimatizace, vlastní koupelna, fén na vlasy, sada na přípravu kávy a čaje a malá lednička. Krásný výhled do okolí si užijete z vlastního balkonu nebo terasy.

  • Pokoj Standard má plochu 16 m² a je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky, psacím stolem a křeslem k posezení.

  • Rodinný pokoj (20 m²) je vybavený manželskou postelí, psacím stolem a posezením.

  • Studio rodinný pokoj (32 m²) jsou v podstatě dva propojené dvoulůžkové pokoje s manželskými postelemi nebo jednolůžky.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu si užijete hýčkání se vším všudy, a to i v místní restauraci. Ta vyniká nejen elegantním interiérem, ale i dokonalým kulinářským uměním. Nabídka se neomezuje na polské speciality, naopak nabízí pokrmy mezinárodních kuchyní, včetně skvěle připravených exotických dobrot. K jídlu si vychutnáte vybraná vína a na závěr hodování si dopřejete lahodný dezert. V hotelové restauraci se prodávají kvalitní a bohaté snídaně i tzv. obědovečeře, které se servírují formou teplého a studeného pokrmu od 16:00 do 19:00.

Pokud dostanete chuť kousek Itálie, navštivte nově otevřenou pizzerii La Montana, kde vám připraví pravou italskou pizzu pečenou v peci na dřevo, která chutná prostě výtečně! Poslední možností stravování je Grilovací chata, dřevěná bouda ve venkovském stylu, místo jako stvořené pro grilovací hody.

V hotelu nechybí ani Lobby bar s moderním designem a širokou nabídkou alkoholických i nealkoholických drinků. Dopřejte si aromatickou kávu, aperitiv, sklenku vína nebo oblíbenou limonádu.

Kde budete relaxovat?

Stačí udělat jen pár kroků a ocitnete se v úžasném světě relaxace. V hotelu najdete relaxační zónu, kde se o vás postarají se kosmetičky, terapeuti, lektorky jógy a kvalifikovaný personál. Oddychnete si v solné jeskyni a gradovně.

Jedinečný odpočinek slibuje vodní park s dvěma bazény, vodními gejzíry, vířivkou a hydromasážemi. Součástí jsou i zábavné atrakce jako 40metrová skluzavka nebo lezecká stěna. Ještě více pohody pak nabízí saunová zóna s finskou a parní saunou. Zúčastnit se můžete i proslulých saunových ceremoniálů.

Cestujete s dětmi?

V hotelu se nebudou nudit ani ti nejmenší návštěvníci. 6 dnů v týdnu je tu pro vaše ratolesti připravený bohatý animační program se sportovním vyžitím, tematickými večery a mini diskotékou. Děti se vyřádí i v bazénu s tobogánem a lezeckou stěnou.

Hotel Verde Montana Wellness & Spa ****

Hotel Verde Montana Wellness & Spa ****

1 Maja 25A , Kudowa-Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Grupa Łapaj Hotele Sp. z o.o. IČ: 021894662


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,2 km
Sjezdovka
2 km