Zažijte pravou horskou dovolenou v polských Tatrách! Vyrazte do Hotelu Willa Pod Skocznią *** v polském Zakopaném a užijte si pohodlné pokoje, chutné snídaně, čerstvý horský vzduch, nádherné výhledy a skvělé výlety po okolí. Pokořit můžete třeba nedalekou horu Gubałowka.

O ubytování

Horský Hotel Willa pod Skocznią *** najdete v polském městě Zakopané, na kraji Tatranského národního parku, nedaleko slovenských hranic. Jde o ideální lokalitu pro klidný odpočinek v přírodě, ale i nejrůznější výlety a sportovní aktivity po celý rok.

Do centra Zakopaného se dostanete příjemnou procházkou. Srdcem města je oblíbená promenáda Krupowki (1,2 km) lemovaná tradičními dřevěnými horskými domy. Kromě spousty obchodů, restaurací a kaváren zde najdete vyhlášené tržiště Gubałowka (1,9 km), kde nabízejí nejrůznější řemeslné výrobky i místní delikatesy. K návštěvě dále láká muzeum voskových figurín (800 m), aquapark (1,4 km) nebo Tatranská zoo (130 m).

Díky poloze přímo u Tatranského národního parku se jedná o ideální výchozí bod pro turistiku v Tatrách. Ze Zakopaného se můžete nechat vyvézt lanovkou (3,7 km) na nedalekou horu Gubałówka. Na jejím vrcholu je několik restaurací, vyhlídka či bobová dráha a vede z něj řada značených turistických tras. K oblíbeným turistickým cílům patří vodopád Siklawica (5,1 km) nebo ledovcové jezero Mořské oko (17,5 km).

Zakopané je zároveň rájem zimních sportů. Jen necelé 2 km od vás bude nejvýše položený lyžařský areál v Polsku – Kasprowy Wierch, s dostatkem přírodního sněhu na celou sezonu. Vyzkoušet můžete také ski areály Polana Szymoszkowa (3,9 km), Harenda (6,5 km), Nosal (2,2 km) a další. Po dni stráveném na svazích nebo turistikou si můžete odpočinout v termálních lázních Chochołowskie (18,7 km).

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování ve dvou budovách. Připravený pro vás bude útulný, moderně vybavený pokoj s vlastní koupelnou, balkonem, televizí a WiFi připojením.

  • Pokoj Economy se nachází ve vedlejší budově Villa, měří 15 m² a je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými lůžky a stolkem s posezením.

  • Pokoj Standard najdete v hlavní budově, má plochu 17 m² a k jeho vybavení patří manželská postel, psací stůl a posezení s křesly.

  • Pokoj Lux je umístěný v hlavní budově, nabídne prostor 27 m² a najdete v něm manželskou postel, psací stůl a posezení s pohovkou.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Pod Skocznią se specializuje na tradiční polská jídla a regionální speciality. Požitek z jídla ještě umocní stylový interiér v horském duchu. Zavítejte také do příjemného Lobby Baru, kde se občerstvíte aromatickou kávou či osvěžujícími koktejly. V létě můžete s drinkem posedět i na venkovní terase.

Kde budete relaxovat?

Pokud se chcete trochu rozmazlit, vyrazte do hotelového wellness centra a dopřejte si odpočinek v suché finské sauně nebo parní lázni.

Hotel Willa Pod Skocznią ***

Hotel Willa Pod Skocznią ***

Ul.Piłsudskiego 59a , Zakopane
Polsko

Provozuje společnost:
"KRAMB" S.C. KRYSTYNA TRZCIŃSKA, RYSZARD TRZCIŃSKI IČ: 351186754


+48 1820 146 82

rezerwacja@podskocznia.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 30 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Zastávka
95 m
Aquapark
1,4 km
Sjezdovka
4,5 km
Běžkování
8,6 km

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské Tatry Tip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Zakopane
Zakopane
Gubałówka
Gubałówka
Kasprowy Wierch
Kasprowy Wierch