Hoďte všední starosti za hlavu a vyrazte do Mielna! Procházky po promenádě, koupání v moři i v jezeře, různorodé sportovní aktivity a zajímavé výlety –⁠ to vše už na vás čeká. V Molo Park Aparthotelu si navíc dopřejete bohaté snídaně formou bufetu a relax ve wellness centru s bazénem a saunou. Potěší také celoroční animační program pro děti.

O ubytování

Moderní Molo Park Aparthotel se nachází v polském městě Mielno, z jedné strany obklopeném Baltským mořem, z druhé jezerem Jamno, které je jedním z největších v Polsku. O příležitosti ke koupání a vodním sportům tak budete mít postaráno – na pláž dojdete přibližně za 7 minut. A kdyby vám přilehlé moře nebylo dost, vydejte se k jezeru Jamno (100 m), kde si kromě vodních sportů užijete i rybaření.

Pokud se na chvíli odtrhnete od vodních radovánek, vyrazte objevovat město Mielno a okolí. Projděte si Lipovou alej (1,2 km) s prastarými stromy a krásnou Promenádu přátelství (600 m) o délce 3 km, která spojuje Mielno s Unieście. Navštivte Mrožův památník (1,3 km), Památník letců (750 m) nebo Jelení památník (950 m) a prozkoumejte bývalé německé bunkry (1,7 km) z roku 1940. Děti i dospělé jistě nadchne také perníková chaloupka (1,2 km) – domek postavený vzhůru nohama.

Na výlet si vyrazte do přístavního města Unieście (2,5 km) a ochutnejte místní rybí speciality. Nebo si udělejte projížďku na kolech a pokořte část mezinárodní cyklistické trasy EuroVelo. Za návštěvu stojí také tematické zahrady Hortulus v Dobrzyci (19,4 km) nebo expozice Zagroda Jamno v Koszalinu (14,3 km) s ukázkami architektury a života v 19. století. Za zábavou si pak můžete zajít do lanového parku Tukan (220 m) se 7 trasami až 15 metrů nad zemí a 110 zábavnými atrakcemi.

Moře a pláže

Nejbližší pláž – Mielno, je od ubytování vzdálená přibližně 500 m. Pláž je dlouhá, spíše užší, pokrytá jemným světlým pískem. Hned přes silnici je promenáda s obchody a kavárnami, na pláži jsou pak k dispozici toalety, plážový bar a převlékací kabinky. Přes léto je navíc hlídaná plavčíkem.

Navštívit můžete také nedaleké pláže Mielenko (4 km), Chłopy (5,4 km), Sarbinowo (9,1 km) a Gąski (10,9 km). Pláže v této oblasti jsou písčité, klidné, s mírným sestupem do moře. Počítejte ale s tím, že voda může být trochu studenější, zejména na začátku sezóny.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v krásném, moderním apartmánu s dechberoucím výhledem na město a jezero. Všechny apartmány jsou klimatizované, mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem, fénem a toaletními potřebami, televizi, WiFi připojení, sadu na přípravu kávy a čaje, set na žehlení a trezor.

  • Pokoj Superior měří 24 m² a je vybavený dvěma samostatnými lůžky, které je možné spojit do manželské postele, psacím stolem, stolkem s křesly a vestavnými skříněmi. Součástí apartmánu je balkon s venkovním posezením.

  • Pokoj Superior Plus nabídne plochu 28 m², na které najdete dvoulůžkovou postel, rozkládací pohovku, psací stůl, vestavné skříně a posezení s křesly. Nechybí balkon s venkovním nábytkem.

  • Apartmán s 1 ložnicí je velký 35 m² a skládá se ze 2 oddělených místností. V jedné se nachází dvoulůžková postel, ve druhé budete mít k dispozici rozkládací pohovku, posezení s křesly a malou kuchyňku s varnou deskou a základním vybavením.

Na čem si pochutnáte?

V útulném bistru se zimní zahradou se podávají bohaté snídaně formou bufetu. Přes den si sem můžete zajíst posedět u šálku kávy nebo osvěžujícího drinku.

Kde budete relaxovat?

V moderní wellness zóně si užijete relax v krytém bazénu s výhledem na jezero a ve finské sauně.

Cestujete s dětmi?

Ubytování je perfektní volbou pro rodiny s dětmi, které se skvěle zabaví v barevné dětské herně a při bohatém animačním programu. Ten zde běží po celý rok. K zapůjčení jsou také deskové hry, knížky, omalovánky a další zábava pro děti.

Něco navíc

Nedostatek vyžití rozhodně nehrozí malým ani velkým. Hned ve vedlejším Dune Beach Resortu najdete půjčovnu elektrokol a velkou hernu Dune Golf & Racing, kde si na moderních simulátorech vyzkoušíte, jak se řídí závodnické auto, nebo potrénujete svůj golfový odpal.

Molo Park Aparthotel ***

Molo Park Aparthotel ***

Bolesława Chrobrego 31 , Mielno
Polsko

Provozuje společnost:
MOLO PARK MIELNO Sp. z o.o. IČ: 382383427


+48 94 700 04 04

recepcja@molopark.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 80 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
za 30 Zł/noc v mimosezóně, za 50 Zł/noc 28.6. - 31.8.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
1,6 km
Aquapark
15,9 km

Tipy na výlet

Mielno

Mielno Tip na výlet

Mielno je polské městečko, které leží na pobřeží Baltského moře. Je atraktivním cílem pro turisty, kteří hledají nádherné pláže, přírodní krásy a možnosti zábavy. Místní nekonečná písečná pláž nabízí nejen příležitosti ke koupání, ale i k vodním sportům, jako je windsurfing nebo jachting. Mielno však nabízí úplně nový rozměr odpočinku, a to díky lázeňským službám a příznivému klimatu.

Mielno ale není jen o relaxaci na pláži, proslulo především svou bujarou atmosférou a vyhlášenými restauracemi. Podle některých se tu dokonce nacházejí nejlepší restaurace s mořskými plody v v celém Polsku. Ve dne i v noci to v místních ulicích pořádně žije. Zajít si můžete na koncert, festival nebo si užít pouťové atrakce, kterých je město plné.

Co byste měli v Mielnu vidět?

  • Písečnou pláž Mielno
  • Lanový park Tukan
  • Family Park Mielno
  • Bunkry Mielno
  • Molo Chłopy
  • Jezero Jamno
  • Promenáda přátelství
Více informací
Jezero Jamno
Jezero Jamno
Bunkry Mielno
Bunkry Mielno
Molo ve Chłopech
Molo ve Chłopech