Užijte si Krakov s dokonalým komfortem! Ubytujte se v historické budově z 19. století, ve které dnes sídlí zcela moderní Aparthotel Cracovia Residence s luxusními pokoji a apartmány. Dopřejte si pobyt v luxusu jen pár kroků od nejznámějších památek – Královský hrad, Hlavní náměstí, nespočet muzeí a dalších atrakcí, to vše budete mít na dosah.

O ubytování

Aparthotel Cracovia Residence je nový apartmánový dům, který v roce 2020 otevřel své brány přímo v centru polského Krakova. Samotná budova aparthotelu má opravdu dlouhou historii, postavena byla již v roce 1893. Po citlivé rekonstrukci se proměnila v moderní apartmánový dům inspirovaný newyorským stylem.

Od ubytování to budete mít jen pár kroků k Hlavnímu náměstí (850 m) s historickou tržnicí, Královskému hradu (1 km) s Dračí jeskyní i promenádě podél řeky Visla, kde spoustu restaurací, kaváren a dalších atrakcí. Božský klid si zase užijete v parku Błonia, který budete mít prakticky přes ulici (300 m).

Dobrou zprávu máme i pro milovníky historie a vědění – aparthotel je takřka v obležení nejrůznějších muzeí. Navštívit tak můžete třeba Národní muzeum (300 m), Muzeum Stanisława Wyspiańskiego (400 m), Muzeum Emeryka Hutten-Czapskiego (240 m), Muzeum vitráží (190 m), Archeologické muzeum (850 m) a další.

Přes léto si ve městě užijete i koupání, třeba na přírodním koupališti Zakrzówek (2,5 km), u jezera Bagry (6,7 km) s pláží nebo v Aquaparku Krakow (6,3 km) s písečnou pláží, tobogány a mnoha dalšími atrakcemi. V zimě se zase můžete těšit na krásné vánoční trhy s voňavými pochoutkami a svařeným vínem.

Kde budete spát?

Pokoje v aparthotelu jsou jednoduše krásné. Těšit se můžete na moderní, stylové vybavení, luxusní materiály a elegantní design. V každém pokoji či apartmánu je k dispozici klimatizace, televize, kávovar Nespresso, rychlovarná konvice a koupelna s fénem a kosmetikou.

  • Pokoj Classic nabídne prostor 21 m² a najdete v něm manželskou postel nebo 2 jednolůžka a pracovní stůl s židlí.

  • Apartmán Deluxe se nachází v přízemí, má plochu 40 m² a je vybavený 2 manželskými postelemi (jednu je možné rozdělit na 2 samostatná jednolůžka), posezením s pohovkou a stolem s židlemi.

Na čem si pochutnáte?

Součástí aparthotelu není restaurace, díky perfektní poloze přímo v centru města ale nebudete mít o kulinářské zážitky nouzi. Dopřát si zde můžete alespoň snídaně, které se připravují v nedaleké restauraci.

Aparthotel Cracovia Residence ***

Aparthotel Cracovia Residence ***

Józefa Piłsudskiego 28a , Kraków
Polsko

Provozuje společnost:
Sangalli Hotels Sp. z o.o. IČ: 386735283


790 214 199

hotel@cracoviaresidence.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Městské parkoviště v okolí.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
7,4 km

Tipy na výlet

Vánoční trhy v Krakově

Vánoční trhy v Krakově Tip na výlet

Jak si užít návštěvu nejkrásnějšího polského města ještě víc? Přijeďte sem v čase adventu a navštivte vánoční trhy, které se konají na Hlavním náměstí (Rynek Glowny) a v okolních uličkách. Stánky se zaměřují na prodej tradičních výrobků a pochutin, provozovatelé stánků musí splnit řadu nařízení. Můžete se tedy spolehnout, že zakoupíte jen kvalitní produkty. Místní specialitou je třeba tekutý med, zcela odlišný od naší medoviny. Ochutnejte.

Historická tržnice Sukiennice
Historická tržnice Sukiennice
Wawel
Wawel
Královský hrad Wawel
Královský hrad Wawel