Komplex Górski Pałacyk *** najdete poblíž vyhlášeného městečka Zakopane v polských Tatrách. V létě si tu užijete především turistiku a koupání ve skvělých termálních lázních, kterých je tu hned několik. Navíc do některých z nich získáte 10% slevu! V ceně jsou také snídaně či polopenze formou bufetu.

O ubytování

Komplex Górski Pałacyk se nachází v malebném městečku Kościelisko v polských Tatrách a skládá se ze 6 budov v horském stylu. Nudit se zde rozhodně nebudete, ať už vyrazíte v jakémkoliv ročním období. Krásné výlety, relax, zimní a letní sporty – to vše tu čeká jen na vás. Projděte si nedaleké údolí Kościelisko (3,8 km) po bohatých turistických stezkách a ochutnejte regionální lahůdky v kouzelných horských chatách nebo prozkoumejte tajemnou jeskyni Mroźna (8,1 km). Udělejte si výlet také k vodopádu Siklawa (6,9 km) v údolí Strążyska, do údolí Mała Łąki (4,8 km) a Chochołowské doliny (4,7 km).

Zábavu a adrenalin si užijete na hoře Gubałówka (3,7 km) s lanovým parkem, gravitační skluzavkou a nádherným výhledem. V zimě je zde v provozu i sáňkařská dráha a lyžařský vlek. Nadšení lyžaři mohou vyrazit i do Witów Ski (8,6 km) se 2 sjezdovkami. Skvělý odpočinek na vás zase čeká v Lázních Chochołowski (12 km) se 30 bazény, písečnou pláží, bohatými atrakcemi pro děti a největším saunovým světem v Podhalí, Aquaparku Zakopane (6,1 km) nebo v termálních lázních Bania (23,2 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném pokoji laděném do rustikálního stylu. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a balkon, ze kterého se budete kochat nádherným výhledem do okolí. Nechybí WiFi připojení, televize a sada na přípravu kávy a čaje.

  • Pokoj Economy se nachází v podkroví a je vybavený manželskou postelí, malou pohovkou, televizí a stolkem s židlí. Ubytuje až 3 osoby.
  • Pokoj Standard je vhodný pro 2 osoby a najdete v něm manželskou postel, televizi a stůl s židlí.
  • Velký pokoj Standard ubytuje až 4 osoby a nepostrádá televizi či pracovní stůl.
  • Pokoj Premium nabídne prostor až pro 4 osoby, manželskou postel, rozkládací pohovku a televizi, u většiny pokojů je také malý koutek na přípravu jídla.
  • Rodinný apartmán zahrnuje obývací pokoj, kuchyňský kout, posezení, výbavu na grilování, lůžka pro 4 osoby a televizi.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci na vás čekají jedinečné kulinářské zážitky – ochutnáte tradiční polskou kuchyni i moderní pokrmy. Perlou restaurace je krásná venkovní terasa, ze které se užijete výhled na majestátní Giewont a okolní horské štíty.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v komplexu nachystané venkovní hřiště s velkým pískovištěm, houpačkami a dalšími atrakcemi, u kterého nechybí pohodlné posezení pro rodiče.

Komplex Górski Pałacyk ***

Komplex Górski Pałacyk ***

Salamandra 16 , Kościelisko
Polsko

Provozuje společnost:
Krystyna Kojda IČ: 491864220


+48 534 440 444

info@gorskipalacyk.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Pouze po předchozí domluvě a dle ceníku hotelu.
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
6,5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
6,5 km
Sjezdovka
1,2 km
Běžkování
2,4 km

Tipy na výlet

Polské Tatry

Polské Tatry Tip na výlet

Polské Tatry patří mezi majestátní skvost a mají co nabídnout každému, kdo do nich zavítá. Leží zde nejvyšší polská hora - Rysy (2.499 m). Každého návštěvníka zde čeká dobrodružství spojené s objevováním přírodních krás. Narozdíl od slovenských Tater zde neprobíhají sezónní uzávěry chodníků, jediné omezení pro turistiku je tedy počasí.

Jaké jsou skvosty polských Tater?

  • Zakopané
  • Czarny staw pod Rysami
  • Kasprowy wierch
  • navštivte také vodopád Siklawica nebo Morskie Oko - největší pleso, které leží na polské straně. Pleso je přístupné pěšky po celý rok.

Pro nadšence pěší turistiky a horolezeckých aktivit je správnou volbou vyhledávaná Dolina Gąsienicowa. Nezapomenutelný zážitek ve vás zanechá návštěva národního polského vrchu Giewont, se kterým je spjata legenda.

Více informací
Zakopane
Zakopane
Gubałówka
Gubałówka
Chocholów
Chocholów