Odpočiňte si v Horském Hotelu Jelenovská *** uprostřed čisté přírody Bílých Karpat. Během pobytu budete mít veškerý servis - chutnou polopenzi, k dispozici wellness centrum s bazénem, vířivkou a infrasaunou, jako dárek dostanete láhev vína a těšte se i na proceduru - zábal.

O ubytování

Horský Hotel Jelenovská *** stojí uprostřed CHKO Bílých Karpat v obci Valašské Klobouky. Kolem je příroda, klid a čistý vzduch, lokalita je navíc bohatá i na krásné výletní cíle. Vyrazte třeba na rozhlednu Královec (4 km), z vyhlídkové plošiny ve výšce 18 m krásně uvidíte na Valašské Klobouky, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy i Javorníky. Nedaleko rozhledny je také naučná stezka a rekreační středisko. Prozkoumat můžete i hrad Brumov (6 km), založený již v první polovině 13. století. K oběma atrakcím dojedete pohodlně pěšky.

Na kole nebo autem si zajeďte na zámek Vizovice (23 km), kde se seznámíte s architekturou ve stylu baroka, rokoka, empíru a biedermeieru. Za relaxem se vydejte do Lázní Luhačovice (24 km). Blízko to odtud budete mít také ke slovenských hranicím (14 km) a do Zlína (35 km) s vyhlášenou zoologickou zahradou a zámkem Lešná. V zimě vás potěší blízkost lyžařských areálů, přibližně do půl hodiny dojedete do ski areálů Dubečky (15,5 km), Újezd u Valašských Klobouk (17,1 km) a Pozděchov (27 km). Vyzkoušet můžete také trochu vzdálenější skiareály Bílé Karpaty (33,8 km), a Čertov (33,7 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném pokoji typu Standard s moderně vybaveným interiérem. Skvěle se vyspíte na posteli s kvalitní matrací, v pokoji najdete také televizi, stůl s židlí a šatní skříň. Pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou a k dispozici budete mít i WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

K posezení a občerstvení vám poslouží restaurace zaměřená především na tradiční českou kuchyni, útulná kavárna s lákavou nabídkou dezertů a venkovní terasa s krásným výhledem na přírodu Valašska.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je moderní wellness centrum. Najdete tu vnitřní i venkovní bazén, privátní infrasaunu a vířivku a také bohatou nabídku procedur. Co třeba masáže, baňkování nebo parafínový zábal?

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici venkovní dětské hřiště s houpačkami a klouzačkou.

Něco navíc

Zahrát si můžete stolní tenis nebo využijte hotelovou posilovnu.

Horský Hotel Jelenovská ***

Horský Hotel Jelenovská ***

Jelenovská 99 , Valašské Klobouky
Česká republika

Provozuje společnost:
Finservice CZ s.r.o. IČ: 28853008


736650550

recepce@jelenovska.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Sjezdovka
100 m