Užijte si parádní pobyt jen kousek od Prahy v obklopení krásnou přírodou i řadou památek. Statek U Prahy leží v obci Škvorec a kromě moderních pokojů nabízí nádherné privátní wellness s bazénem, vířivkou a saunou. Těšte se také na chutnou polopenzi a welcome drink.

O ubytování

Statek U Prahy najdete v obci Škvorec, který leží jen 20 km od Prahy. Areál vznikl rekonstrukcí původního statku, který zde stál od roku 1891 a tak vzniklo útulné moderní ubytování s historickými prvky a domácí atmosférou. Než se vydáte na výlet do Prahy, která láká spoustou atrakcí, prozkoumejte i městečko Škvorec. Najdete tu Starý zámek, který byl původně hradem, Nový zámek z roku 1792, novogotický kostel a pár krásných soch. Pěkný je také Přírodní park Klánovice-Čihadla (8 km). A kam se ještě vydat? Na koupaliště Úvaly (5 km), k Průhonickému zámku a parku (16 km), do zábavného parku Mirakulum (30 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Standard, který je vybaven televizí, WiFi připojením, setem na přípravu kávy a čaje, vlastní koupelnou se sprchou a malým venkovním posezením. Tyto pokoje mají vchod ze společné pavlače a nabízí výhled do zahrady. K dispozici jsou též apartmány, které mají navíc lednici, kuchyňku a jídelní kout.

Na čem si pochutnáte?

Součástí statku je stylová Restaurace Pavlač, kde si pochutnáte na vynikajících snídaních i večeřích. Všechny pokrmy si zde připravují sami, a to včetně marmelád a dalších dobrot. Při vaření místní kuchaři využívají lokální produkty od farmářů.

Kde budete relaxovat?

Wellness centrum vás jistě nadchne, protože nabízí opravdové soukromí. K relaxaci poslouží bazén s protiproudem i vířivka, která kromě masážních programů nabízí kyslíkovou terapii. Dále tu najdete finskou saunu, do té můžete přidat oblíbenou vůni nebo spustit program barevné terapie. V relaxační zóně pak můžete lenošit s něčím dobrým z mini baru.

Cestujete s dětmi?

Na zahradě najdete dětské hřiště, v restauraci zase dětský koutek.

Něco navíc

Zabavte se při ping pongu či badmintonu.

Statek U Prahy

Statek U Prahy

Masarykovo náměstí 41 , Škvorec
Česká republika

Provozuje společnost:
Home Consult CZ s.r.o. IČ: 24218251


+420 608 513 534

recepce@statekuprahy.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
31 km
Zastávka
100 m
Aquapark
16,4 km
Sjezdovka
18 km