Penzion Myslivna leží v nejlepším možném místě, jen 10 minut chůze od krásného zámku Lednice. Při pobytu na vás navíc čeká dobré jídlo a kvalitní víno z jižní Moravy, džbánek vína totiž dostanete k večeři zdarma. Na pobytu si zahrajete i bowling a kulečník.

O ubytování

Každého výletníka potěší, že Penzion Myslivna leží přímo v Lednici. Celý Lednicko-valtický areál, který patří na seznam světového dědictví UNESCO, totiž nabízí skvělou příležitost pro pohodové, různorodé trávení volných dní. Oblíbený zámek Lednice najdete jen 850 m od penzionu. Tímto však vstupujete do celého areálu, odkud už vás to bude stát jen jednu milou procházku okolo Zámeckého rybníku, abyste se dostali k Akvaduktu či Minaretu. O něco dále od hotelu (3,1 km) se pak nachází Janův hrad, který také stojí za prohlídku. Rovinatý reliéf láká k prozkoumání tohoto krásného okolí i na kolech, i pokud nejste zrovna zdatný cyklista, anebo jste na dovolené s dětmi. V Břeclavi (10 km) navštivte koupaliště či krytý bazén.

Kde budete spát?

V Penzionu Myslivna budete ubytovaní v jednom z komfortních dvoulůžkových pokojů. Ty jsou rekonstruované a klimatizované. Vyspíte se zde na pohodlném lůžku, k dispozici vám bude televize i stůl s židlí a kromě toho si užijete i soukromí vlastní koupelny s vanou či sprchovým koutem.

Za příplatek můžete využít i ubytování v apartmánu, který je oproti klasickému pokoji prostornější a je vybavený posezením či kuchyňkou.

Na čem si pochutnáte?

Šikovný kuchařský tým pro vás připraví polopenzi ve stylové restauraci. Kromě pokrmů v ceně pobytu si však můžete objednat nějakou specialitu z jídelního lístku, nebo se zastavit na polední menu za zvýhodněnou cenu. V letní sezoně si jídlo vychutnáte na zahrádce s terasou.

Něco navíc

K dispozici budete mít bowling nebo kulečník, které využijete třeba během volného večera.

Penzion Myslivna

Penzion Myslivna

Nádražní 675 , Lednice
Česká republika

Provozuje společnost:
J.A.M. SPORT, s.r.o. IČ: 25324926


+420 519 340 220

penzion@myslivna-lednice.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
52 m
Aquapark
24 km