Osobně ověřeno: Recenze pobytu s all inclusive a neomezeným wellness v Hotelu Lions ***

Vydejte se spolu s Nikolou, členkou našeho Travelking týmu, do Středních Čech. Konkrétně do Hotelu Lions *** na Křivoklátsku. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu s all inclusive a neomezeným wellness v Hotelu Lions ***

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 30.6.2023 - 2.7.2023
  • Ubytovány jsme byly v: Hotelu Lions ***
  • Lokalita ubytování jsou: Střední Čechy
  • Cestovala jsem: Se sestrou
  • Stravování: All inclusive
  • Doprava: Autem

Kam a jak jsme jely?

Na výlet do vesničky Nesuchyně jsme vyrážely v pátek z Brna kolem 11 hodiny dopoledne. Jely jsme klasicky po dálnici D1, u Prahy jsme najely na Pražský okruh a následně pokračovaly po dálnici D6 téměř až do místa našeho cíle. Dálniční známku jsem už měla, takže řešení této starosti nám odpadlo. Začínaly prázdniny a měla jsem trochu obavy z provozu, naštěstí jeli všichni opačným směrem (na jih), takže trasa byla naprosto bezproblémová. Po cestě proběhla menší pauza na kávu a kolem 14. hodiny jsme byly na místě.

Jak to bylo s parkováním?

Parkování bylo venkovní a nacházelo se přímo v areálu hotelu. Poplatek činil 100 Kč na noc. Parkování jsme si nemusely nijak dopředu rezervovat, místa byl dostatek.

Kde jsme se ubytovaly?

Hotel Lions *** se nachází v malebné oblasti Křivoklátska, bohaté na vyžití a výletní cíle. S hledáním hotelu jsme neměly žádný problém, budova je snadno dostupná. Okolní areál je velice hezky upravený, uprostřed se nachází malý rybníček, který můžete přejít suchou nohou po mostku. Přímo u rybníčku nebo na zastřešené venkovní terase je potom možnost posezení.

Ubytovaly jsme se v pokoji typu Superior Lux, který byl prostorný, čistý a poměrně moderně zařízený. Také koupelna se sprchovým koutem byla dostatečně velká. V pokoji se kromě postelí nacházela také televize, psací stůl a stolek s posezením, nechybělo ani WiFi připojení.

Jak jsme se najedly v ubytování?

Strava byla formou all inclusive, využily jsme ale pouze možnost snídaní a večeří, protože jsme v sobotu vyrazily na celodenní výlet. Snídaně i večeře se podávaly formou bufetu, takže si každý mohl vybrat, na co měl chuť. U snídaně nás mile potěšily palačinky.

Večerní bufet zahrnoval několik druhů mas, zeleniny a příloh. Po celou dobu večeře byla neomezená konzumace zmrzliny a vybraných nápojů. Ocenily jsme také šťastnou hodinku s 50% slevou na všechny míchané nápoje.

Jak jsme se najedly v okolí?

Během našich výletů jsme navštívily:

  • Hotel a restauraci Sýkora ve vesnici Křivoklát, kde jsme si po dlouhém výšlapu daly vynikající zelňačku a pivko.
  • JK Classics bistro BAR59 v obci Lužná. Bistro se nachází v areálu Muzea amerických veteránů a je otevřené pouze pro návštěvníky muzea. Nabízí zde speciality v americkém stylu. My jsme měly grilovaná žebra s barbecue omáčkou.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Vyzkoušely jsme hotelový bazén a parní kabinu (ručníky jsme si vzaly z pokoje a následně nám byly vyměněny). Určitě můžeme vřele doporučit masážní křesla, která jsme si opravdu užily (musely jsme se předem objednat).

Hotel dále nabízí nejrůznější balneo procedury včetně masáží, parafínových a rašelinových zábalů, pedikúry apod.

Kam se vydat na výlet?

  • JK Classics – Muzeum amerických veteránů se nám líbilo opravdu hodně, tolik nádherných vozů se pohromadě jen tak nevidí. Na mě nejvíc zapůsobily vozy z 50. let v čele s Cadillacem Fleetwood , který, v ikonické růžové barvě, vlastnil i sám Elvis.
  • Hrad Křivoklát – V sobotu jsme si daly celodenní výšlap z Nižboru na hrad Křivoklát. Cesta byla poměrně kopcovitá a asi 20 km dlouhá. Z Křivoklátu se dá potom pohodlně dojet vlakem zpět do Nižboru, kde jsme měly zaparkované auto. Hrad Křivoklát určitě stojí za návštěvu a je jedním z našich historicky nejvýznamnějších hradů.

Závěrečné hodnocení pobytu v Hotelu Lions ***

“Celý pobyt jsme si opravdu užily. Na recepci hotelu nás vřele přivítali a vše nám vysvětlili a ukázali. Nejvíce se nám líbilo prostředí hotelu s venkovním posezením, kde byl klid a každý si mohl najít svůj koutek a večer si odpočinout u nějaké dobré skleničky. Areál a všechny prostory hotelu byly čisté a upravené a je znát náležitá péče o veškerou zeleň. Milovníkům starých časů musíme určitě doporučit návštěvu Muzea starých amerických vozů JK Classics.”


👍 Pobyt v Hotelu Lions *** byl osobně ověřen Nikolou, členkou týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 27. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet