Jak s Travelking ušetřit za cestování?

Milujete cestování, ale občas máte pocit, že je to pro vaši peněženku příliš nákladná záležitost? Travelking nabízí hned několik atraktivních možností, jak za cestování ušetřit. Přečtěte si, jak pobytem z nabídky Travelkingu potěšíte sebe i své konto.
Jak s Travelking ušetřit za cestování?

To, že si na pobytech od Travelkingu užijete báječné cestovatelské zážitky, je známá věc. Věděli jste ale, že s Travelkingem můžete za cestování i ušetřit? Přečtěte si naše tipy a za uspořené finance si pak můžete dovolenou zpříjemnit něčím extra!

1. Být členem Travelking Family se vyplatí

Velmi si vážíme toho, že většina zákazníků se na Travelking při výběru dovolené spoléhá opakovaně. Vytvořili jsme proto věrnostní program Travelking Family, díky kterému vám neunikne žádná zajímavá nabídka, a především ušetříte hned několika způsoby!

Jaké výhody a slevy přináší registrace do Travelking Family?

  • Uvítací slevu za registraci ve výši 100 Kč.
  • Slevu k svátku ve výši 200 Kč.
  • Slevu k narozeninám ve výši 250 Kč.
  • Každý rok 250 kreditů (1 kredit = 1 Kč) v den výročí prvního nákupu.
  • 100 kreditů za každou recenzi pobytu.

Jako člen Travelking Family budete jako první vědět o těch nejvýhodnějších nabídkách, akcích a soutěžích. Navíc získáte přístup k exkluzivním pobytům, které jinde nenajdete. Kromě toho bude po registraci každý nákup jednodušší, protože už nebudete muset zadávat žádné údaje a k tomu vše uvidíte přehledně na jednom místě.

2. Exkluzivní akční nabídky

Jednoduchý způsob, jak s Travelkingem při cestování ušetřit, představují naše pobyty za akční ceny. Ať už se chystáte na aktivní dovolenou na horách, opalovačku u moře nebo toužíte po wellness a hýčkání, právě tady vždy najdete pestrý výběr pobytů za extra výhodné ceny. Nabídka v této kategorii se neustále mění, a tak nezapomeňte pravidelně sledovat, zda se tam neobjevila vaše dovolená snů s mimořádnou slevou.

Akčními cenami to u nás ovšem zdaleka nekončí! Podle pořekadla „kdo si počká, ten se dočká“ čeká na zákazníky Travelkingu dvakrát do roka slevová smršť s názvem TravelBomby. Jedná se o pobyty s bombastickou slevou ve výši nejméně 30 %. Počet kuponů za bezkonkurenční ceny bývá většinou omezen, a tak doporučujeme s nákupem dlouho neotálet. Ostatně – levnější už to opravdu nebude!

Do diáře si můžete zapsat, že nejbližší TravelBomby spustíme v březnu 2024. Je ovšem dobré vědět, že sekci TravelBomby se vyplatí sledovat celoročně, protože pobyty o minimálně 30 % levnější se zde mohou objevit úplně kdykoliv!

Máte rádi jistotu a dovolenou plánujete dlouho dopředu? Pak sledujte naši kategorii First Minute, kde si svou dovolenou snů zajistíte s předstihem nejméně 3 měsíců a se slevou nejméně 10 %. I v tomto případě je počet kuponů za First Minute ceny omezen, takže se vyplatí nezaváhat.

Pokud patříte naopak mezi ty, kdo dovolenou řeší na poslední chvíli anebo máte rádi spontánní zážitky, mrkněte se Last Minute pobyty. Tam najdete nabídky, kterým bude brzy končit platnost a pořídíte je za skvělé ceny. Pokud budete mít štěstí, narazíte v této sekci také na nabídky hotelů, které se na poslední chvíli snaží zaplnit kapacity, a tak nabízí pobyty s výraznou slevou.

V rámci akčních nabídek se novinkou roku 2023 staly Last Minute víkendy, které budou pokračovat i letos. Jak už název napovídá, jde o pobyty na nejbližší víkend. Sleva u těchto pobytů činí alespoň 20 %, což už je opravdu pěkná motivace vyrazit na neplánované víkendové cestování.

Nenechte si utéct slevové kódy

Kromě klasických slevových akcí se můžete po celý rok těšit také na různé tematické kampaně, při kterých je možné koupit pobyt s fantastickou slevou. V rámci kampaní, jako je například Black Friday, Vánoce, narozeniny Travelking a spousta dalších, můžete slevu na pobyt získat zadáním časově omezeného slevového kódu. Aby vám žádný z exkluzivních slevových kódu neunikl, rozhodně se vyplatí být členem Travelking Family anebo alespoň odebírat newslettery.

Ideální způsob, jak utratit benefity

Věděli jste, že na Travelkingu můžete svoje zaměstnanecké benefity utratit za vysněnou dovolenou? Uplatnit u nás můžete body od společností Sodexo, Benefity, Benefit Plus, Edenred či Gallery Beta. Pokud jste z těch, kdo na konci každého roku narychlo vymýšlí, za co benefity s končící platností utratit, zajisté oceníte možnost jednoduše prodloužit jejich platnost o celých 6 měsíců. Stačí benefitní body převést na Travelking kredity, za které pak můžete pobyty koupit kdykoliv po celý následující půlrok.

Kromě klasických zaměstnaneckých benefitů můžete na vybrané pobyty v rámci České republiky uplatnit také příspěvek FKSP (Fond kulturních a sociálních služeb). Stačí si jen vybrat, zda se chcete vydat do lázní, na hory nebo třeba na romantický pobyt.

Užijte si výhodné cestování s Travelkingem

Ať už se chystáte na delší dovolenou v zahraničí nebo vyrážíte někam na víkend, u nás najdete pobyty přesně podle vašich představ. Pokud se připojíte k Travelking Family, naší rodiny tisíců spokojených zákazníků, získáte spoustu výhod a přístup ke slevovým akcím, které jinde nenajdete. Po celý rok pro vás připravujeme dlouhodobé i časově omezené akce, v rámci kterých pořídíte dovolenou i s více než 30% slevou. Pokud za pobyt uplatníte zaměstnanecké benefity, můžete mít pobyt nejen levnější, ale dokonce i zcela zdarma! Způsobů, jak za cestování ušetřit, zkrátka Travelking nabízí opravdu hodně! Využijte je všechny!

Autor článku:

Aktualizováno: 19. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet