Cestovní deník: Apartmány Termál

Prostorný apartmán s vlastní kuchyňkou, všudypřítomná pohoda a chodba, kterou dojdete od pokoje rovnou k termálním bazénům? To je pobyt v Apartmánech Termál v Dunajské Stredě. Neváhejte ani chvíli. My neváhali.
Cestovní deník: Apartmány Termál

Apartmány se vším. A co víc je potřeba?

Pohodlné postele, plně vybavená kuchyňka, luxusní koupelna a to vše zářící novotou. Apartmány Termál jsou v provozu teprve od roku 2017, i tak jsme je však už stihli navštívit a prověřit, zda splňují přísné požadavky na kvalitní ubytování. Splňují je beze zbytku.

Příjemným doplněním pokojů je i balkón, na kterém můžete zvláště v teplých měsících strávit hezký večer například se sklenkou dobrého vína. Pokoje jsou klidné, během pobytu nás nerušila ani sousední rodinka s malým dítětem. Pokud se vám nechce vařit, hned vedle apartmánů je hotel Thermalpark, do kterého si můžete zajít nejen na bohaté snídaně, které jsou součástí balíčku, ale také na oběd nebo dobrou večeři.

pokoj

Pokud dáváte přednost domácí stravě, k vaření je na pokoji k dispozi malá kuchyňka.

Z pokoje rovnou do bazénu

Taky vám přijde zbytečné se v pokoji pracně oblékat, v šatnách u aquaparku převlékat a pak zase to samé po cestě zpátky? Výborně, v Apartmánech Termál máte totiž jedinečnou možnost vyjít z pokoje krytou chodbou rovnou k bazénům a tou samou chodbou pak zpátky. Stačí tedy župan a pantofle, ve kterých si to nakráčíte přímo do termálů.

Dunajská Streda

V areálu termálního aquaparku v Dunajské Stredě se nebudete nudit vy ani vaše děti, spousta bazénů a atrakcí pro návštěvníky všech věkových kategorií zajišťují úžasně strávený den pro celou rodinu. Kromě dovádění na tobogánech a skluzavkách či relaxování v léčivé termální vodě si můžete třeba zahrát venkovní obří šachy, stolní tenis nebo si dopřát chladivý drink.

Dunajská Streda

Dunajská Streda má co nabídnout i mimo termální aquapark. Navštivte třeba římsko-katolický kostel sv. Juraja nebo radnici na Hlavní ulici. Obdivovat můžete i Žitnoostrovské muzeum v budově kaštiela nebo výstavy v Galerii Současných maďarských umělců.

Autor článku:

Aktualizováno: 26. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Objevujte Slovensko s Travelkingem

Vybírejte z jedinečných a ověřených pobytů

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet