Navštivte City Residence Apartment Hotel **** a krásné město Košice budete mít jako na dlani! Čeká vás ubytování přímo v historickém centru města a snídaně, občerstvení a sleva na konzumaci v útulné kavárničce. O váš komfort se postará opravdu prostorný, luxusní apartmán, za příplatek může být i s privátní vířivkou a saunou.

O ubytování

City Residence Apartment Hotel **** se nachází v historickém centru Košic, v původním měšťanském domě, jen 200 m od Hlavní ulice. Po citlivé rekonstrukci nabízí luxusní apartmány s veškerým komfortem při zachování historického rázu budovy.

Pokud vás zajímají památky a kultura, v Košicích si přijdete na své. Dominantou historické části města je chrám sv. Alžběty (1 km) ze 14. století, který je nejvýznamnějším dílem gotického stavitelství na Slovensku. Potěchou oka je i budova Státního divadla Košice (850 m) z roku 1899 nebo novodobá Zpívající fontána a zvonkohra (900 m) z roku 1986. Vydat se můžete i do podzemí, třeba do expozice Východoslovenského muzea Miklušova věznice a katův byt (950 m) nebo do archeologického komplexu Dolní brána (1,2 km) ze 13. století.

Nechybí ani různé zábavné atrakce pro malé i velké. Navštivte třeba historické Banské Štôlne a lesnický naučný chodník Stará bankovská cesta (5,7 km). Nebo si udělejte procházku k jezírku Bankov (4,7 km) a na vyhlídku Kříž (3,6 km). Milovníci adrenalinu se vyřádí v Bike parku Červený Breh (3,3 km), děti zase nadchne jízda Dětskou železnicí (3,7 km) vybudovanou již v 50. letech, nebo prohlídka zoologické zahrady (11,3 km) s více než 320 druhy zvířat. Za návštěvu stojí také krásná botanická zahrada (2,3 km) o ploše 30 ha.

Kde budete spát?

Ubytujete se v luxusním, prostorném apartmánu s vlastní koupelnou s toaletními potřebami, župany, papučemi a fénem, plně vybavenou kuchyňskou linkou (varná deska, chladnička, nádobí, sada na přípravu kávy a čaje), klimatizací, WiFi připojením, televizí, sadou na žehlení a minibarem.

  • Apartmán Comfort nabídne plochu 100 m², na které najdete ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s pracovním stolem, pohovkou a křesly k posezení.

  • Apartmán Deluxe měří opravdu velkorysých 140 m² a zahrnuje 2 samostatné ložnice, 2 koupelny a obývací prostor s pohovkou a krbem. Součástí apartmánu je navíc sauna a vířivá vana, můžete si tak dopřát ničím nerušený odpočinek v privátním wellness.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v budově najdete malou, kouzelnou kavárnu s krásnou letní terasou. Zde se servírují výtečné snídaně, voňavá káva a domácí dezerty.

Cestujete s dětmi?

Součástí kavárny je dětský koutek, můžete si tak v klidu vychutnat jídlo nebo šálek kávy, zatímco se vaše dítko baví s kamarády a s hračkami. V létě si děti mohou vyhrát i na zahradě s venkovním hřištěm. Pro pobyty s dětmi je navíc k dispozici dětská postýlka, stolička, vanička, truhla plná hraček, omalovánky a společenské hry. Po domluvě je možné zajistit i hlídání pro děti.

Něco navíc

V hotelu jsou vítaní také čtyřnozí miláčci, pro které připraví misku s vodou, pamlsky a hygienické sáčky. Na požádání vám personál zabezpečí služby veterináře nebo venčení.

City Residence Apartment Hotel ****

City Residence Apartment Hotel ****

Bačíkova 18 , Košice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
CITY Residence s.r.o. IČ: 51749734


+421 55 62 28 601

recepcia@cityresidence.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Dětský koutek
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
65,5 km
Sjezdovka
15,8 km

Tipy na výlet

Košice

Košice Tip na výlet

Čeká vás dovolená na východním Slovensku? Pak rozhodně zavítejte do místní metropole. Košice mají dlouhou historii sahající až do 13. století, a tak tu najdete několik významných památek. Historické jádro města tvoří největší městskou památkovou rezervaci na Slovensku. Velká část pamětihodností a významných architektonických klenotů se soutředí v centru na Hlavní ulici. Tato 1 200 metrů dlouhá třída je páteří celé metropole. V jejím středu najdete ostrůvek s kaplí sv. Michala, dále katedrálu sv. Alžběty, Státní divadlo a Mariánský sloup.

Krom impozantních památek vám Košice nabídnou také mnoho dalšího vyžití. Rozjímejte nad šálkem dobré kávy v místních útulných kavárnách, ochutnejte tradiční slovenskou kuchyni a regionální pivo nebo obdivujte umění ve Východoslovenské galerii.

Rodiny s dětmi potěší košická zoo, která je největší v celém Slovensku. Poté co prozkoumáte druhohory v DinoParku, jenž je součástí zahrady, vydejte se na vesmírnou expedici do Planetáriu ve Slovenském technickém muzeu.

Co ještě v Košicích a okolí navštívit?

  • honosný Jakabov palác
  • Urbanova věž
  • Miklušova věznice
  • zpívající fontána a zvonkohra
  • Slovenský ráj
  • zřícenina Košického hradu
Zoo Košice
Zoo Košice
Jasovská jeskyně
Jasovská jeskyně
Archeoskanzen Nižná Myšľa
Archeoskanzen Nižná Myšľa