Ubytujte se v krásné lokalitě nedaleko Liptovské Mary. Pivovar BUC Kvačany vám poslouží jako ideální výchozí bod pro turistiku i cyklovýlety. Pochutnáte si na výtečné polopenzi, vyzkoušíte jedinečná řemeslná piva a odpočinete si ve finské sauně.

O ubytování

Pivovar BUC Kvačany se nachází v atraktivním prostředí ve slovenském Liptově. Dovolenou v Kvačanech si užijete díky bohatým možnostem sportovního vyžití, nádherným přírodním úkazům v okolí a v neposlední řadě i jedinečnému řemeslnému pivu.

Patříte-li mezi ty, kteří jsou i na dovolené rádi aktivní, je pro vás tato destinace tou správnou volbou. V malebném prostředí se můžete věnovat turistice, cyklistice i zimní sportům. Vyrazte třeba na naučnou stezku do Prosiecké a Kvačianské doliny (2 km). Tímto krasovým údolím v Chočských vrších vás provede příjemná okružní trasa, na které potkáte i dva staré vodní mlýny Oblazy. Poklidnou procházkou se dostanete také k nedaleké vyhlídce Kobiliny (1,9 km).

V létě se můžete vypravit k přehradě Liptovská Mara (9 km), která slibuje báječné koupání i vzrušující zážitky v podobě výletu vyhlídkovou plachetnicí nebo wakesurfingu. V okolí najdete také báječné cyklostezky a několik přilehlých památek.

Vodním radovánkám se v regionu můžete oddat i během zimních měsíců, a to v aquaparku Tatralandia (11 km), největším areálu vodní zábavy ve střední Evropě. 14 bazénů, 26 tobogánů a nepočítaně atrakcí – to vše a mnohem více vám může tento dobrodružný vodní svět u Liptovského Mikuláše nabídnout.

Pivovar BUC Kvačany je také ideálním výchozím bodem pro nadšené lyžaře. V okolí se nachází hned několik ski areálů, vhodných jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Za zmínku stojí Lyžařský areál Dolinky (27 km), Ski Areál Spálená Roháče (33 km) nebo Ski Zuberec – Janovky (25 km).

Kde budete spát?

Komfortní dvoulůžkové pokoje jsou laděny do přírodních barev a najdete v nich dřevěné postele i nábytek. Samozřejmostí je také satelitní televize, WiFi připojení, stolek s posezením v podobě křesel či gauče i vlastní koupelna se sprchovým koutem a fénem.

Pokud máte rádi prostor a pohodlí, anebo cestujete ve více lidech, určitě uvítáte apartmán. Ten se skládá ze dvou ložnic, v jedné je manželská postel, ve druhé pak dvě oddělená lůžka. Najdete tu také rozkládací gauč, který poslouží jako přistýlka až pro dvě osoby. K vybavení patří také vybavená kuchyňka s lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou i klasickou troubou, varnou deskou a myčkou na nádobí. Dále je zde jídelní stůl s posezením, nádobí a jistě oceníte také balkon.

Na čem si pochutnáte?

Stravovat se budete formou polopenze ve výtečné restauraci situované přímo v objektu. Pochutnáte si na tradičních slovenských pokrmech jako jsou brynzové halušky či šulánky s mákem nebo grilovaných specialitách. Dobré jídlo zapijete řemeslným pivem, které je výjimečné svou chutí i vůní.

Kde budete relaxovat?

Pro váš jedinečný relax je v pivovaru připravená finská sauna a dřevěný koupací sud s výhledem na liptovskou krajinu, ve kterém si jistě skvěle odpočinete.

Pivovar BUC Kvačany

Pivovar BUC Kvačany

Kvačany 88 , Kvačany
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ZÁBAVA GRADUJE, s. r. o. IČ: 53780795


+421911624600

ubytovanie@pivovarkvacany.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
11 km
Sjezdovka
14,2 km
Běžkování
14,2 km

Tipy na výlet

Kvačianska dolina

Kvačianska dolina Tip na výlet

Vypravte se na příjemnou túru okouzlujícím horským prostředím na Liptově. Kvačianska dolina ukrývá zajímavé přírodní úkazy, uvidíte tu třeba skalní útvary Jánošíkovu hlavu, Medvěda nebo Sovu, dále také různé rokliny. Pokocháte se rovněž fascinujícími výhledy do kaňonu, třeba z Velkého nebo Malého Roháče.

Trasa vyvěrá u významné technické památky – starých vodních mlýnů Oblazy, do kterých můžete nahlédnout a podívat se zblízka na mechanismus výroby elektrické energie vodním tokem.

Putovat budete po dřevěných chodníčcích i žebřících mezi skalními stěnami, cesta tak potěší nejednoho nadšeného dobrodruha. Není však nijak náročná a zvládnou ji bez problému všechny generace turistů. U vstupu do Kvačianské doliny můžete využít placené parkoviště.

Liptovská Mara
Liptovská Mara
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia
Bešeňová
Bešeňová