V Residenci Ruth *** na vás čeká krásná dovolená v lůně překrásné krkonošské přírody. Nechte se rozmazlovat bohatými snídaněmi formou bufetu či privátním wellness s masážní vanou a infrasaunou a užijte si skvělé výlety po okolí Janských Lázní. Těšit se můžete i na spoustu aktivit pro celou rodinu, včetně venkovního bazénu, lanového centra či zooparku se zvířátky.

O ubytování

Residence Ruth *** stojí jen cca 300 m od centra lázeňského a rekreačního střediska Jánské Lázně v Krkonoších, pod Černou horou. Jak již název napovídá, užijete si zde mimo jiné perfektní relaxaci. Zajděte si třeba do Aquacentra Janské Lázně (400 m) s termálními bazény, vířivkami a saunovým světem. Náležitě odpočatí si udělejte procházku po krásné lázeňské kolonádě (400 m) navržené vídeňským architektem Brangem. Možná se zrovna bude v sále kolonády konat nějaký jarmark, taneční večer či jiná kulturní akce.

Na výlet můžete vyrazit prozkoumávat Černohorské rašeliniště (6,6 km), jehož stáří se odhaduje až na 6 000 let, nebo k vyhlídce Muchomůrka (2,1 km), altán ve tvaru houby se bude líbit především dětem. Nedaleko odsud je navíc Farmpark Muchomůrka (1,9 km) s přírodním hřištěm a zookoutkem se zvířátky. Celá rodina se skvěle zabaví také v Lanovém parku Janské Lázně (1 km) s 36 překážkami, kde je pro hosty Residence Ruth *** připravena sleva 10 %. Hned vedle je potom jediná kabinová lanovka v Krkonoších (0,9 km), která vás vyveze na Černou horu, do výšky téměř 1 300 metrů nad mořem. A pokud se vám výhled z výšky zalíbí, projděte si Stezku korunami stromů (2,2 km), kde uvidíte na krásy Krkonošského národního parku ze 45 metrů vysoké věže.

Nudit se samozřejmě nebudete ani v zimních měsících, naopak, s příchodem první sněhové pokrývky se Janské Lázně stávají rájem lyžařů, běžkařů a jiných zimních sportovců. Pouhých 30 m od hotelu najdete zastávku skibusu a o pár kroků dál je rovnou lyžařské centrum pro děti a začínající lyžaře (120 m). Skibusem se dostanete k náročnějším trasám Ski resortu Černá Hora - Pec (1,2 km), který je s 50 km sjezdovek největším lyžařským areálem v České republice.

Kde budete spát?

V penzionu na vás čekají útulné, hřejivé pokoje s dřevěným nábytkem i podlahou, krásným výhledem do přírody a moderní koupelnou se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Ve všech pokojích budete mít k dispozici WiFi připojení, některé mají také balkon s výhledem na Janské lázně.

Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi měří 16 m² a najdete v něm dvě jednolůžkové postele, stůl s židlemi k posezení, malou ledničku, plochou televizi a šatní skříň.

Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí je o trochu větší (18 m²) a je vybavený dvoulůžkovou postelí, šatní skříní, stolem a židlemi, televizí a malou chladničkou.

Třílůžkový pokoj má cca 20 m² a nabízí velkou manželskou postel, samostatné jednolůžko, televizi, malou chladničku, stůl s židlemi a šatní skříň.

Čtyřlůžkový pokoj je největší (24 m²) a kromě manželské postele v něm najdete palandu pro dvě osoby. Samozřejmě nechybí úložné prostory (šatní skříň, komoda), televize, stůl s židlemi a malá lednička.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu si ráno pochutnáte na snídani formou bufetu, kde si každý vybere, na co bude mít zrovna chuť. Obědem či večeří vás pohostí v některé z okolních restaurací, nebo si můžete něco dobrého k snědku připravit i sami - na každém patře hotelu je vybavená kuchyňka s indukční varnou deskou, troubou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnkou a nádobím.

Kde budete relaxovat?

Pokud se vám zrovna nechce do veřejných lázní, užijte si privátní relaxační zážitek v hotelové wellness zóně s masážní vanou, infrasaunou a odpočinkovými lehátky. Přidat můžete i sportovní či rekondiční masáž a v létě si zaplavete ve venkovním bazénu.

Něco navíc

V přízemí najdete prostornou lyžárnu se sušáky na boty, kde můžete v zimních měsících uložit své sportovní náčiní.

Residence Ruth ***

Residence Ruth ***

Rekreační 86 , Janské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
DUFI Plus s.r.o IČ: 28788460


777159570

info@residence-ruth.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lyžárna
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,5 km
Sjezdovka
0,1 km
Běžkování
1 km

Tipy na výlet

Janské Lázně

Janské LázněTip na výlet

Na úpatí Černé Hory nalezneme lázeňské městečko a vyhlášené sportovně-rekreační středisko Jánské Lázně , jehož léčivé termální prameny byly objeveny již v roce 1006. Místní voda je prospěšná především při léčbě pohybového aparátu, dýchacího ústrojí a dětské obrny. Najdete zde tak secesní kolonádu s místními prameny a lázeňskými domky a vilami nebo sochu Krakonoše, ochránce hor. Krásný je i kostel sv. Jana Křtitele a evangelický kostel z roku 1873. Janské Lázně jsou také celoročně ideálním místem pro milovníky sportů. Kromě lyžování tak z horní stanice lanovky, která funguje celoročně, můžete v létě projet třeba první krkonošskou naučnou cyklostezku, která je vhodná i pro děti.

Více informací
Stezka korunami stromů Krkonoše
Stezka korunami stromů Krkonoše
Krkonošský národní park v létě
Krkonošský národní park v létě
Babiččino údolí v Ratibořicích
Babiččino údolí v Ratibořicích