Nepřehlédnutelný designový Hotel Tančící dům **** s bohatou historií najdete přímo v centru Prahy. Na zastávku metra "Karlovo náměstí" je to pár kroků, na dosah budete mít Palác Žofín, Náplavku i Jungmannovo náměstí. Největším zážitkem však bude pobyt v samotné budově Tančícího domu, kde vás čekají stylové pokoje Deluxe a delikátní snídaně formou bufetu. Těšit se můžete i na welcome drink, láhev Prosecca či kávu/svařák s croissantem. Určitě během pobytu zajděte také na terasu, ze které se vám naskytne nádherný výhled.

O ubytování

Hotel Tančící dům **** se nachází v samotném srdci Prahy a nabízí ubytování v ikonické budově, která od 90. let patří k dominantám města. Užijte si luxusní pobyt i nezapomenutelné výhledy z panoramatické terasy na vrcholu domu.

Architektonickým skvostem je již samotná budova hotelu postavená dle návrhu světoznámých stavitelů Vlada Miluniće, Franka O. Gehryho a Evy Jiřičné. Díky poloze v centru metropole na pravém břehu Vltavy to ovšem nebudete mít daleko ani ke známým pražským památkám a dalším zajímavým místům.

Za krásami hlavního města se můžete vydat pěšky, nebo pomocí hromadné dopravy – zastávka tramvaje je přímo před hotelem a stanice metra Karlovo náměstí je vzdálena pouze 400 m. Vypravit se můžete například na Staroměstské náměstí (1,8 km), Václavské náměstí (1,5 km) nebo na Vyšehrad (1,7 km). Přes řeku Vltavu můžete přejít přes Karlův most (1,4 km) a poté pokračovat až na Pražský hrad (3 km), případně na kopec Petřín (2,5 km) se známou rozhlednou. Oblíbeným výletním cílem jsou také zoologická a botanická zahrada v Troje (7 km).

Pokud se rádi dozvíte něco nového, navštivte některé z mnoha pražských muzeí, jako je například Národní muzeum (1,7 km), Národní technické muzeum (3,3 km), Muzeum alchymistů a mágů (2,5 km) nebo muzeum voskových figurín Madame Tussauds Praha (2 km). Jestliže patříte mezi milovníky kultury, doporučujeme pobyt spojit s návštěvou Národního divadla v Praze (500 m), kam se z hotelu dostanete příjemnou procházkou po vltavském nábřeží.

Daleko to nebude mít ani na nákupy! Obchody mnoha značek a spoustu služeb nabízí například OC Nový Smíchov (1 km), OC Qadrio (1 km) na Národní třídě či nákupní centrum Palladium (2,3 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z designových dvoulůžkových pokojů Deluxe, které kromě nejvyššího komfortu a moderního vybavení nabízí překrásný výhled na Hradčany.

Kromě pohodlné postele typu king size v pokoji najdete LCD televizi, WiFi připojení, kávovar Nespresso, čajový set, minibar, a trezor. Díky klimatizaci můžete v pokoji jednoduše regulovat teplotu. Součástí je také prostorná vlastní koupelna s vyhřívanou podlahou, vanou, nebo sprchou, toaletou a bidetem.

Na čem si pochutnáte?

Ráno dělá den, a tak se každý den nejdříve posilníte při bohaté bufetové snídani.

V 7. patře hotelu se nachází restaurace Ginger & Fred nabízející kombinaci delikátních pokrmů, jedinečného výhledu na Hradčany a stylového interiéru. Šéfkuchařem této špičkové restaurace je Ondřej Slanina, kterého možná znáte z populární kuchařské show Kluci v akci.

Lahodnou kávu, domácí dezerty a další lehké občerstvení si můžete dopřát v kavárně Dancing Café umístěné v přízemí hotelu.

Cestujete s dětmi?

Hotel nabízí možnost bezplatného využití dětských postýlek a židliček.

Něco navíc

Tančící dům navrhl chorvatský architekt Vlado Milunić spolu s Frankem O. Gehrym a britskou architektkou českého původu Evu Jiřičnou. Stavba vzniklá z této spolupráce ve své železobetonové konstrukci skrývá dvě podzemní a devět nadzemních podlaží. Dnes budova slouží jako luxusní hotel, který nabízí celkově 40 luxusních pokojů s nezapomenutelným výhledem na Pražský Hrad. Na vrcholu domu je vyhlídková terasa s panoramatickým kruhovým výhledem o 360 stupních.

Hotel Tančící dům ****

Hotel Tančící dům ****

Jiráskovo náměstí 1981/6, Praha - Nusle, 120 00 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
Luxury Suites s.r.o. IČ: 04463684


+420 720 983 172

info@dancinghousehotel.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 1 000 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 700 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Zastávka
50 m
Aquapark
21 km