Prosinec, měsíc zaměstnaneckých benefitů

Benefity od zaměstnavatele mohou mít mnoho podob. Pokud je dostáváte v podobě benefitních bodů, tak nemusí dělat radost jen vám, ale i vašim blízkým. Ale dejte si pozor na jejich platnost, aby vás jejich ztráta nemrzela.
Prosinec, měsíc zaměstnaneckých benefitů

Vyměňte benefity za dárky

Před Vánoci si člověk nejlépe uvědomí, kolik blízkých a příbuzných má vlastně kolem sebe. Obzvlášť při nákupu dárků. Využijte benefity, které dostáváte po celý rok a nakupte za ně vánoční dárky.

Pobyt jako nezapomenutelný dárek

Věděli jste, že 72 % lidí si přesně nepamatuje, jaké dárky dostali minulý rok?Pokud ale dostali v posledních 5 letech k Vánocům dovolenou, tak si 98 % pamatuje, kam jeli.Buďte si jisti, že každá minuta, kterou strávíte výběrem dárku, bude několikanásobně vrácena tím, že obdarovaný získá vzpomínky, na které jen tak nezapomene. A potěšíte ho rovnou dvakrát – když dárek dostane, a když vyrazí na pobyt.

Benefity, dárky

Je lepší darovat poukaz nebo pobyt?

Toho, pro koho vybíráte dárek, znáte jako své boty? Tak mu to dejte najevo a vyberte pobyt přesně podle jeho představ. Využijte náš rozcestník, který pomůže s rozhodováním, který pobyt bude ten pravý dárek.

Nejste si zas tak jisti? Poukaz na pobyt je dárek, se kterým se vždy trefíte do vkusu. Obdarovaný se sám rozhodne, zda ocení toulky městem, výlet do přírody nebo odpočinek ve wellness či lázních.

Jak vyměnit body za vánoční dárky

Nejdříve si vyberte na této stránce benefitní společnost, kterou využíváte. U nás najdete Sodexo, Benefity, Benefit Plus, Edenred či Gallery Beta. U každé najdete postup, jak snadno uplatnit své body.

Body si převedete na kredity v hodnotě poukazu nebo pobytu, který jste vybrali. Pak už jen v objednávce vyberete možnost, že zaplatíte pomocí kreditů a máte hotovo.

Když vybíráte vánoční dárek, tak si nenechte ujít možnost speciálního dárkového balení. Vyberete si motiv, napíšete věnování a vše ostatní necháte na nás – poukaz nebo voucher až na pobyt doručíme na vaši adresu v dárkovém balení. Na vás bude už jen předání dárku.

Prodlužte si platnost benefitů o 6 měsíců

Letos jste nestíhali tolik, že jste ani nevyužili benefity, které jste dostali od zaměstnavatele? Benefity platí vždy do konce roku, takže už moc času nezbývá.Proč dělat ukvapené rozhodnutí, když si můžete jejich platnost prodloužit? Když benefitní body převedete na kredity, tak prodloužíte jejich platnost o 6 měsíců, a pak si vyberete pobyt pro sebe nebo jako dárek pro někoho jiného.

Benefity, dárky

Jak převést benefity na kredity

Na této stránce si vyberete společnost, přes kterou máte benefity. Vyberete si, jaký počet benefitních bodů chcete převést na kredite. Máte hotovo a půlroku navíc, abyste vymysleli, jak je nejlépe využijete.

Autor článku:

Aneta KrikelováAneta Krikelová
Aktualizováno: 27. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet