Osobně ověřeno: Recenze pobytu v maďarském Hotelu Stáció **** nedaleko Budapešti

Vydejte se spolu s Julií, členkou našeho Travelking týmu, do maďarské Budapešti. Konkrétně do Hotelu Stáció ****. Jaká byla cesta, ubytování, strava a wellness? A jaké skvělé výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu v maďarském Hotelu Stáció **** nedaleko Budapešti

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 6.5.2022 - 8.5.2022
  • Ubytován jsem byl v: Hotelu Stáció ****
  • Lokalita ubytování je: Budapešť
  • Cestovala jsem: S manželem a jeho rodinou
  • Stravování: Polopenze
  • Doprava: Autem

Kam a jak jsme jeli?

Na pobyt jsem se vydala s manželem a jeho rodinou. Toužili jsme po trošce relaxace spojené s poznáváním památek, a tak jsme zamířili na předměstí hlavního maďarského města Budapešti. Na cestu jsme vyráželi autem z Miskolce (Miškovec), takže nám jízda zabrala necelé 2 hodiny.

Jak to bylo s parkováním?

Hotel disponuje vlastním venkovním parkovištěm, které se nachází za závorou. Parkování je placené (990 HUF/noc, což je cca 65 Kč/noc) a není jej nutné rezervovat předem. Případně je možné parkovat na veřejných parkovištích zdarma.

Kde jsme se ubytovali?

Oblast Vecsés u Budapešti, ve které se Hotel Stáció **** nachází, jsme neznali. Ale stačilo zadat adresu hotelu do navigace a našli jsme ho bez problémů. Hotel je obklopen firemními budovami a nachází se blízko letiště, ale to jsme téměř nepoznali. Lokalita byla tichá a neslyšeli jsme žádný hluk od přistávajících letadel. Spíše naopak, Hotel Stáció působil jako takový ostrov relaxace a pohody.

Ubytováni jsme byli ve dvoulůžkovém pokoji, který vypadal přesně tak jako na fotkách. Moderní vybavení, barevný koberec a různé malé detaily dodávaly místnosti na útulnosti. Koupelna byla čistá a prostorná, nechyběla tu ani řada různých kosmetických produktů. Potěšil nás také velký balkon s posezením a výhledem na zahradu s pěkným jezírkem plným rybek.

Jak jsme se najedli v ubytování?

V ceně balíčku jsme měli polopenzi formou bufetu. Překvapil mě opravdu obrovský výběr různých jídel, a to jak u snídaní, tak večeří. Cestovalo nás celkem 7 osob. Každý máme jiné chutě, někdo navíc i potravinové alergie. Všichni jsme si však pokaždé z nabídky vybrali a chutnalo nám. Kromě bohatých možností pokrmů musím zmínit také jejich kvalitu. Od čerstvého pečiva u snídaně, přes skvělé maso až po křupavou zeleninu u večeře. Navíc všechno chutnalo opravdu lahodně.

Jak jsme se najedli v okolí?

Na oběd, svačinu či něco dobrého se dá zajít do hotelové à la carte restaurace. Během obědů je tu však poměrně plno, protože se sem chodí stravovat i lidé z okolí. Proto jsme se rozhodli využít okolní restaurace, kterých je tu opravdu spousta. Najdete tu podniky s nabídkou tradičních maďarských jídel, ale také burgrárnu či BBQ. Osobně musím doporučit vynikající cukrárnu Karamell Cukrászda, kde jsem si dala dortík a zmrzlinu. Obojí bylo naprosto vynikající!

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Součástí hotelu je nádherné obrovské wellness centrum s bazénem, vířivkou, saunami, tepidáriem a Kneippovým chodníkem. Vyzkoušela jsem bazén a vířivku, musím říct, že teplota vody byla příjemná. Strávili jsme tu spoustu času a povídali si, aniž by nám začalo být chladno. Protože jsem těhotná, nevyužila jsem bohatou nabídku saun. Zbytek rodiny však ano, takže vím, že se saunami i Kneippovým chodníkem byli velice spokojení.

Kam se vydat na výlet?


Závěrečné hodnocení pobytu v Hotelu Stáció ****

“Na pobyt jsem se vydala s manželem a jeho rodinou, všichni jsme si to tu moc užili. Pokoj, wellness i venkovní část hotelu měla moderní středomořskou atmosféru, která se mi líbila. Vynikající jídlo tu připravují z kvalitních ingrediencí a výběr je opravdu bohatý. I když máme každý různé chutě, všichni jsme si tu vybrali jídla podle našich představ. Wellness centrum vypadá přesně jako na fotkách, je krásné, prostorné a je tu z čeho vybírat. Budapešť je od hotelu jen kousek, takže se můžete vydat na prohlídku města a památek. Když to shrnu, se vším jsme byli spokojeni a rádi se sem vrátíme.”


👍 Pobyt v Hotelu Stáció **** byl osobně ověřen Julií, členkou týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 26. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet