Co se zaměstnaneckými benefity? Pořiďte si za ně dovolenou!

V rámci zaměstnaneckých benefitů se velké oblibě těší benefitní body, za které si pro sebe či své blízké můžete pořídit, co jen uznáte za vhodné. Jejich platnost se s koncem roku ovšem chýlí ke konci. Nenechte je propadnout a pořiďte si za ně pobyt snů!
Co se zaměstnaneckými benefity? Pořiďte si za ně dovolenou!

Pořiďte za své zaměstnanecké benefity dokonalý dárek – dovolenou

Platnost většiny bodů udělovaných v rámci zaměstnaneckých benefitů se s koncem roku chýlí ke konci. Pokud vás stále nenapadá, za co je uplatnit, máme pro vás skvělý tip! Vyměňte své benefitní body za poukaz na dovolenou. Pak už záleží jen na vás, jestli pobytem potěšíte sami sebe, nebo jej věnujete svým blízkým.

Věděli jste, že 72 % Čechů si nepamatuje, co dostali minulý rok k Vánocům? Na druhou stranu pokud v uplynulých 5 letech dostali pod stromeček dovolenou, pamatuje si to až 98 % z nich. To je jasným důkazem toho, že dovolená je perfektním dárkem, kterým zaručeně uděláte radost těm, na kterých vám záleží.

Benefity, dárky

Je lepší darovat pobyt, nebo dárkový poukaz?

Pokud vybíráte pobyt pro někoho, koho dobře znáte, nemělo by to být tak složité. Stačí se zamyslet nad tím, co má dotyčný rád, jak tráví volný čas, která místa touží navštívit nebo kam by se chtěl vrátit. S výběrem ideálního pobytu vám pomůže náš dárkový průvodce.

V případě, že si nejste tolik jisti a nechcete riskovat, že se netrefíte, doporučujeme místo konkrétního pobytu věnovat dárkový poukaz na pobyt. Obdarovaného pak potěšíte obálkou s poukazem a on se poté sám rozhodne, zda se vydá na toulky po památkách, vyrazí do přírody, nebo si raději odpočine ve wellness či v lázních.

Jak vyměnit benefity za vánoční dárky?

Jako první na této stránce zvolte benefitní společnost, kterou vaše firma využívá. Uplatnit u nás můžete body od společností Sodexo, Benefity, Benefit Plus, Edenred či Gallery Beta. U každého z těchto poskytovatelů benefitů najdete postup, jak své body snadno vyměníte za pobyt či dárkový poukaz.

Popsaným postupem si body převedete na kredity v hodnotě pobytu, nebo poukazu. Při dokončení objednávky pak už jen vyberete možnost, že zaplatíte pomocí kreditů a je to!

V případě, že plánujete pobyt nebo poukaz nadělit pod stromeček, doporučujeme vám možnost dárkového balení. Stačí vybrat motiv, napsat věnování a všechno ostatní už nechte na nás – poukaz nebo voucher doručíme až na vaší adresu v dárkovém balení. Vás už poté čeká jen to nejpříjemnější, tedy předání dárku.

Prodlužte si platnost benefitů o 6 měsíců

Platnost bodů, které jste dostali od zaměstnavatele, je pouze do konce roku a byla by velká škoda, kdyby vám propadly. Pokud ovšem zrovna nestíháte pobyt vybrat nebo se vám to z jakéhokoliv důvodu teď nehodí, nezoufejte! Tím, že si benefitní body převedete na kredity na Travelkingu, prodloužíte jejich platnost o dalších 6 měsíců. Na výběr pobytu pro sebe nebo pro někoho blízkého tak budete mít ještě další půlrok.

Benefity, dárky

Jak převést benefity na kredity?

Své benefitní body převedete na Travelking kredity jednoduše na této stránce. Nejdříve vyberte společnost, jejíž benefitní body od zaměstnavatele máte a poté zvolte, kolik bodů si přejete převést na kredity. To je celé a na uplatnění kreditů pak máte celých 6 měsíců.

Autor článku:

Aktualizováno: 26. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet