Moderní Hotel Jama **** stojí přímo v areálu Postojenské jeskyně, jen pár metrů od vstupu do tajemného podzemního světa. Ubytování v komfortních pokojích se snídaní či polopenzí vám poskytne skvělé zázemí pro obejvování nekrásnějších slovinských atrakcí. Navíc získáte slevu na vstup!

O ubytování

Hotel Jama **** stojí kousek od vchodu do slavné Postojenské jeskyně a nedaleko unikátního Predjamského hradu. Jedny z nejvýznamnějších slovinských atrakcí tak budete mít doslova na dosah ruky. Díky komfortnímu ubytování, kde vám nebudete nic chybět, si budete moct dopřát na prozkoumávání okolí, kolik dnů budete chtít.

Hotel stojí přímo v parku Postojnska Jama, jen pár metrů od vchodu do jeskyně. Postojnská jeskyně platí za nejkrásnější krasovou jeskyni ve Slovinsku a nejnavštěvovanější evropskou krasovou jeskyni vůbec. Jeskynní síně, 19 kilometrů chodeb, fascinující krasové útvary – to vše uvidíte na prohlídce rozsáhlého jeskynního systému, z níž většina probíhá v turistickém vláčku. Lákadlem je také živočich zvaný „lidská ryba“ v místním Viváriu.

Při pobytu v Postojně byste v žádném případě neměli vynechat návštěvu Predjamského hradu (9,7 km). Nevšední pevnost vklíněná do skály vás zve na prohlídku věže s palácem, hradní kaple i jeskynního systému pod hradem, který si projdete s lucernou. Ve Slovinském Krasu (10 km) budete moci objevovat tajemné podzemí, kdykoliv se vám zachce. Navštivte třeba Škocjanské jeskyně (31 km) nebo Križnou jamu (29 km), kde proplujete na člunech podzemní jezera.

V parku v okolí hotelu budete mít i příležitost k odpočinku, třeba u řeky Pivka, která jím protéká. Relaxovat můžete i během dobrého jídla, v okolí totiž najdete spoustu skvělých restaurací, které podávají tradiční i moderní menu.

Kde budete spát?

V nově renovovaném Hotelu Jama **** se ubytujete v jednom ze 156 dvoulůžkových pokojů. Do části z nich lze umístit až 2 přistýlky. Všechny pokoje jsou moderně zařízené a mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem. Jsou klimatizované a nabízejí bezplatné připojení k WiFi.

Na výběr máte z těchto možností:

  • Malý dvoulůžkový pokoj (15 m²) je stylově vybavený menší pokoj s výhledem do lesa. Jeho součástí je postel o šířce 140 cm, psací stůl, televize, minibar a trezor pro vaše cennosti. V koupelně je buď sprcha, nebo vana, toaleta a fén.

  • Dvoulůžkový pokoj (21 m²) se 2 postelemi (2 x 90 x 200) vám přinese maximální komfort. K dispozici budete mít velký psací stůl, televizi, minibar a trezor. V prosklené koupelně se závěsem najdete sprchový kout nebo vanu, toaletu a fén. Z pokoje budete mít výhled do lesa. Za příplatek si lze objednat Dvoulůžkový pokoj Superior, který má navíc ještě balkon s posezením a výhledem do parku.

  • Třílůžkový pokoj (26 m²) je nejlepší volbou pro tříčlennou rodinu, která se vyspí na 2 lůžkách (2x 90 x 200) a rozkládací pohovce, jež lze využít jako přistýlku. V pokoji nechybí psací stůl, minibar, trezor ani koupelna s vanou či sprchou, fénem a toaletou. Pokud si přejete mít vlastní balkon s výhledem do parku, sáhněte po Třílůžkovém pokoji Superior.

  • Rodinný pokoj Superior (31 m²) ubytuje až 4 osoby, které se vyspí na 2 oddělených postelích (2x 90 x 200) a dvoulůžkové rozkládací pohovce. Interiér vás zaujme nevšední kombinací dřeva a černé barvy. Využijete psací stůl, televizi, minibar, trezor i balkon s výhledem do parku. V koupelně je sprchový kout nebo vana, toaleta a fén.

  • Rodinný pokoj Family Suite (81 m²) tvoří 2 ložnice, 2 koupelny a extra toaleta. Pokoj tak poskytuje dostatek prostoru až pro 6 hostů. Součástí vybavení je manželská postel, 2 oddělené postele a dvoulůžková rozkládací pohovka. Nechybí ani psací stůl, televize, minibar a trezor, v koupelně vana nebo sprcha a fén. Díky velké terase s posezením a výhledem na park uspokojí Family Suite i ty nejnáročnější hosty.

  • Executive Suite (68 m²) je prostorný pokoj, kde se pohodlně ubytují až 4 hosté, 2 na manželské posteli a 2 na dvoulůžkové rozkládací pohovce. V koupelne najdete kromě vany také prémiovou kosmetiku a fén. Oceníte prostor pro práci s psacím stolem nebo fitness koutek s rotopedem a multifunkčním posilovacím strojem. K dispozici vám bude televize, minibar a trezor. Z velké terasy si užijete panoramatický výhled na park v okolí hotelu.

  • Junior Suite (40,5 m²) je skvělou volbou pro čtyřčlennou rodinu nebo partu přátel. Disponuje 2 oddělenými postelemi a dvoulůžkovou rozkládací pohovkou, která slouží jako přistýlka. K vybavení náleží psací stůl, televize, minibar a trezor. Radost vám udělá vlastní balkon s výhledem do parku. V koupelně najdete toaletu a vanu nebo sprchový kout.

Na čem si pochutnáte?

Prozkoumávání podzemních světů dá pořádně zabrat, naštěstí budete moct doplnit síly v exkluzivní hotelové restauraci Čarobni vrt (Čarovná zahrada). Těšit se můžete na speciality z lokálních a sezónních surovin, které vám připraví mistři kulinářského umění. Ráno sem zavítáte na bohatou snídani podávanou formou bufetu a pokud si vyberete polopenzi, vydáte se sem i na servírovanou nebo bufetovou večeři. V restauraci se budete moct posadit na venkovní terasu s výhledem do parku.

Regionální slovinská vína i jiné alkoholické a nealkoholické nápoje si nabídnete v hotelovém baru, který pro vás bude otevřený celý večer. V baru oslavíte bezstarostné dovolenkové dny a okoštujete ty nejvybranější slovinské nápoje.

Hotel Jama ****

Hotel Jama ****

Jamska cesta 28 , Postojna
Slovinsko

Provozuje společnost:
Postojnska jama, d.d. IČ: 5004365000


+386 57 000 200

hotel.jama@postojnska-jama.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
50 €/pobyt
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od moře
45 km
Zastávka
42 m

Tipy na výlet

Postojenská krápníková jeskyně

Postojenská krápníková jeskyně Tip na výlet

Postojenská krápníková jeskyně je jednou z nejpopulárnějších a největších veřejně přístupných jeskyní na světě. Najdete ji poblíž obce Postojna ve Slovinsku, kde byla vytvořena podzemní říčkou Pivka. Tento jeskynní systém má celkovou vnitřní plochu 1,7 milionu metrů krychlových a je domovem jediného dvoukolejného podzemního vláčku na světě, který může ujet 3,7 kilometru. Další zajímavostí jeskyně je jediná podzemní pošta na světě.

V Postojnských jeskyních žije celkem 175 druhů živočichů, z nichž většina se vyskytuje pouze v jeskyních a je zcela slepá. Symbolem jeskynního systému je mezi nimi mimořádně vzácný a unikátní netopýr slepý.

Predjamský hrad
Predjamský hrad
Vivárium Postojna
Vivárium Postojna
Škocjanské jeskyně
Škocjanské jeskyně