Vysoké Tatry mají co nabídnout všem milovníkům aktivní dovolené! Hotel Lujza Major Aplend je obklopený trasami pro túry a množstvím atraktivních výletních cílů. Během pobytu na vás čeká ubytování v moderních pokojích s kapacitou až pro 5 osob, lahodné bufetové snídaně a možnost vstupu do wellness. Dítě do 6 let bude mít navíc pobyt zdarma!

O ubytování

Lujza Major Aplend se nachází v Tatranské Lomnici – jednom z nejvýše položených turistických středisek ve Vysokých Tatrách. Na svahy moderního ski areálu to budete z hotelu mít pouze 600 m, ovšem parádní aktivní dovolenou si zde užijete v jakémkoliv ročním období.

Přímo v Tatranské Lomnici můžete navštívit Ski muzeum (200 m), Muzeum Tatranského národního parku (1 km) nebo zajít na bobovou dráhu či čtyřkolky (700 m). Hotel je skvělým výchozím bodem pro výlety pěšky i na kole po četných turistických trasách. K oblíbeným cílům patří například Skalnaté pleso (6 km), kam můžete vystoupat po svých, nebo se nechat vyvézt lanovkou, jejíž nástupní stanice leží pouze 500 m od ubytování.

Poté je možné pokračovat ještě výš na druhý nejvyšší vrchol Vysokých Tater – Lomnický štít (13 km). Vyznavače náročné vysokohorské turistiky vybízí ke zdolání i další tatranské vrcholy jako Slavkovský štít (14 km) nebo nejvyšší slovenská hora Gerlachovský štít (18 km). Za vidění stojí i nádherná ledovcová jezera Štrbské pleso (30 km), Popradské pleso (23 km) nebo Malé a Veľké Žabie pleso Mengusovské (28 km).

Dětem uděláte radost návštěvou galerie optických iluzí Tricklandia v nedalekém Starém Smokovci (6 km) nebo Muzea liptovské dědiny (44 km). Za vodními radovánkami a nerušeným relaxem můžete za každého počasí vyrazit do AquaCity Poprad (16 km).

Lyžařské středisko Tatranská Lomnica je skvělou volbou pro zkušené lyžaře, začátečníky i rodiny s dětmi. V dolní části areálu jsou modré sjezdovky určené pro začátečníky. Na přestupní stanici Start je možné se vydat na náročnější svahy pro pokročilé sportovce. Součástí areálu je také jedna z nejstrmějších tratí na Slovensku – černá sjezdovka Lomnické sedlo s převýšením až 1300 m. Běžkaři mohou krásy Vysokých Tater obdivovat ze stovek kilometrů upravovaných bílých stop.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj 2+0 je vybaven manželskou postelí, satelitní televizí, WiFi připojením, ledničkou, rychlovarnou konvicí a fénem. Součástí je také koupelna se sprchovým koutem.

Dvoulůžkový pokoj 2+2 nabízí ubytovací kapacitu pro 2–4 osoby. Je vybaven manželskou postelí, satelitní televizí, WiFi připojením, ledničkou, rychlovarnou konvicí a fénem. Rozkládací pohovku lze využít jako přistýlku pro až 2 osoby. Součástí je také koupelna se sprchovým koutem.

Rodinný pokoj 3+2 se skládá z ložnice s manželskou postelí, obývacího pokoje a vlastní koupelny se sprchovým koutem. V obývacím pokoji je kromě satelitní televize také jednolůžko a rozkládací pohovka, které se dají využít jako přistýlky pro až 3 osoby. K vybavení dále náleží WiFi připojení, lednička, rychlovarná konvice a fén.

Na čem si pochutnáte?

V moderní snídaňové místnosti si každé ráno pochutnáte na bohaté snídani ve formě bufetu.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném turistikou nebo na sjezdovce uděláte nejlépe, když své tělo prohřejete v útulném hotelovém wellness. Najdete v něm finskou saunu, infra saunu, ochlazovací káď a odpočinkovou zónu.

Aplend Hotel Lujza Major ***

Aplend Hotel Lujza Major ***

Tatranská Lomnica 33 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
APLEND, s.r.o. IČ: 45512558


+421 904 744 000

tatry@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
8 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
16,3 km
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
0,6 km

Tipy na výlet

Tatranská Lomnica

Tatranská Lomnica Tip na výlet

Tatranská Lomnica je známá zejména jako jedna z největších podtatranských osad i jako výchozí bod za mnohými lákadly Vysokých Tater. Také přímo v osadě ale můžete navštívit množství fascinujících míst.

Co zažijete v Tatranské Lomnici?

  • Pokud vás zajímá něco z historie Tater, navštivte Ski muzeum, kde se dozvíte více o dějinách lyžování a zimních sportů v tomto regionu
  • Nadšencům přírody zase doporučujeme návštěvu Muzea TANAPu a přilehlé Expozice tatranské přírody
  • S těmi nejmenšími se vydejte do Galerie Dobrá hračka
  • Vaše děti i vás nadchne adrenalinová jízda Tatrabobem
  • Nastupte na známou lanovku vedoucí na Lomnický štít

V zime zde zase zažijete perfektní lyžovačku v SKI resortu Tatranská Lomnica s nejdelší sjezdovkou na Slovensku.

Více informací
Muzeum Tatranského národního parku
Muzeum Tatranského národního parku
Bobová dráha v Tatranské Lomnici
Bobová dráha v Tatranské Lomnici
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad