Ať už si ve Vysokých Tatrách chcete užít aktivní pobyt, nebo odpočinkovou dovolenou, Aplend Vila Olívia v Novém Smokovci vás rozhodně nezklame! Leží totiž v obklopení krásné přírody a atraktivních míst. Během pobytu v moderním apartmánu pro až 6 osob (za příplatek) nebude vašemu pohodlí vůbec nic chybět a navíc se každé ráno můžete těšit na vynikající bufetovou snídani podávanou ve stylové restauraci s krásnou zimní zahrádkou.

O ubytování

Vila Olívia se nachází v obci Vysoké Tatry, konkrétně v části Nový Smokovec. Čeká zde na vás ubytování v komfortním apartmánu s krásným výhledem na tatranské vrcholy. Množství stromů a zeleně spolu se zurčícím potůčkem pod okny zaručuje, že si tady užijete jak aktivní pobyt, tak zaslouženou odpočinkovou dovolenou.

Nový Smokovec je ideální výchozí bod pro výlety po krásách Vysokých Tater. K oblíbeným cílům patří například vrchol Hrebienok (2,5 km), kam můžete vystoupat po svých, nebo se svézt pozemní lanovkou. Z Hrebienoku se můžete dál vydat do Velké a Malé Studené doliny (6 km) nebo na Slavkovský štít (9 km). Zdolat můžete i další majestátní tatranské vrcholy, jako je Lomnický štít (10,5 km), Ľadový štít (11,2 km) nebo nejvyšší slovenský vrchol Gerlachovský štít (11,5 km). Za vidění stojí také nádherná ledovcová jezera jako Štrbské pleso (20 km), Popradské pleso (15 km) nebo Malé a Veľké Žabie pleso Mengusovské (21 km).

S dětmi doporučujeme navštívit pouhých 800 m vzdálenou galerii optických iluzí Tricklandia a Muzeum liptovské dědiny (35 km). Za nerušenou relaxací a vodními radovánkami zamiřte do Aquacity Poprad (17 km).

Pokud patříte mezi milovníky zimních sportů, tak vás zajisté potěší, že nenáročná sjezdovka se dvěma vleky Jakubkova lúka je vzdálena pouze 200 m od ubytování. Na vrchol Hrebienok s jednou modrou sjezdovkou vás i během zimy vyveze pozemní lanovka, jejíž nástupní stanice leží 400 m od vily. Skvělé podmínky pro sportovce všech úrovní nabízí lyžařský areál v Tatranské Lomnici (7 km). Pro běžkaře jsou navíc k dispozici stovky kilometrů upravovaných bílých stop.

Kde budete spát?

Apartmán 2+2 má rozlohu 35 m² a nabízí kapacitu pro 2–4 osoby. Skládá se z ložnice s manželskou postelí, obývací místnosti s plně vybaveným kuchyňským koutem a vlastní koupelny s toaletou, sprchovým koutem, fénem, pračkou a sušičkou. V kuchyňském koutu je k dispozici varná deska, myčka, rychlovarná konvice, lednička, kávovar Nespresso a veškeré nádobí. Dále v apartmánu najdete satelitní televizi, WiFi připojení a rozkládací pohovku, kterou lze využít jako přistýlku pro až 2 osoby. Některé apartmány mají také balkon.

Dvoupatrový mezonetový Apartmán 4+2 o rozloze 50 m² má ubytovací kapacitu 4–6 osob. Jeho součástí je ložnice s manželskou postelí, otevřené spací patro s manželskou postelí, obývací místnosti s plně vybaveným kuchyňským koutem a vlastní koupelna s toaletou, sprchovým koutem, fénem, pračkou a sušičkou. V kuchyňském koutu je k dispozici varná deska, myčka, rychlovarná konvice, lednička, kávovar Nespresso a veškeré vybavení. Dále v apartmánu najdete satelitní televizi, WiFi připojení a rozkládací pohovku, kterou lze využít jako přistýlku pro až 2 osoby. Některé apartmány mají také balkon.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci Olívia na vás každé ráno pobytu bude čekat bohatá snídaně ve formě bufetu. V nabídce je vždy pestrý výběr teplých i studených snídaňových jídel a nápojů, které vám dodají energii na celý den v horách. Kromě vynikajícího jídla si ráno vychutnáte také krásný výhled do přírody skrze prosklené stěny zimní zahrady.

Aplend Vila Olívia

Aplend Vila Olívia

Nový Smokovec 16 (pri Vile Limba), 062 01, Vysoké Tatry Slovakia , Nový Smokovec
Slovenská republika

Provozuje společnost:
APLEND, s.r.o. IČ: 45512558


+421 903 582 679

olivia@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
9 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
0,8 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Tatranská Lomnica
Tatranská Lomnica
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemní lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
TrickLandia
TrickLandia