Vyzkoušejte na vlastní kůži blahodárné účinky léčivé termální vody z budapešťského Margaretina ostrova. Ve špičkově vybaveném Aronia Spa & Wellness najdete dva termální bazény, plavecký bazén, saunový svět i moderní fitness. Zkrátka vše k báječné regeneraci těla i mysli.

Objevte oázu klidu a relaxace v samotném srdci maďarské metropole. Aronia Spa & Wellness je součástí luxusního hotelu Aquincum ležícího na exkluzivním místě na nábřeží Dunaje v městské části Budín.

Ponořte se do dvou bazénů s termální vodou a užijte si její blahodárné účinky na svaly, klouby a krevní oběh. Prameny nedalekého Margaretina ostrova jsou bohaté na vápník, hořčík, hydrogenuhličitan, sodík a sůl (v nízké koncentraci) a pomáhají zmírňovat bolesti, snižovat stres a regenerovat celé tělo.

Dále zde najdete plavecký bazén. Za důkladným prohřátím těla zavítejte do saunového světa, jehož součástí jsou finské sauny (oddělené pro muže a pro ženy), infra sauna a parní kabina.

Dopřát si můžete také mnoho druhů masáží a léčebných procedur, které relaxaci povýší na další úroveň a zajistí, že se po pobytu ve wellness budete cítit jako znovuzrození.

Milovníky endorfinů zase potěší skvěle vybavené fitness centrum.