Mikulov Inn – Hotel Venuše ***

Mikulov Inn – Hotel Venuše ***

Venušina 1537/2, Mikulov
Česká republika

Provozuje společnost:
Finservice CZ s.r.o. IČ: 28853008


737118118

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Kolárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
13,2 km

O ubytování

Mikulov patří k nejkrásnějším místům na jižní Moravě a přímo v tomto městě se nachází Hotel Venuše ***. V okolí najdete tolik historických památek, přírodních krás a jiných atrakcí, že je během několikadenního pobytu ani nestihnete všechny navštívit. Jedno je zaručené - nudit se určitě nebudete. Malebný vinařský kraj vám navíc nabídne dostatek příležitostí k odpočinku a načerpání nové energie.

Uličkami Mikulova se dostanete k místnímu zámku (750 m), kde v současnosti sídlí Regionální muzeum v Mikulově, nebo vystoupejte na vyhlídkovou (původně dělostřeleckou) věž Kozí hrádek (650 m), odkud budete mít město a okolí jako na dlani. Z Mikulova vede křížová cesta na Svatý kopeček (1,5 km) nebo naučná stezka Turold (1,1 km) s 8 zastaveními a geoparkem. Po cestě můžete prozkoumat také krasové jeskyně Na Turoldu (950 m) s půvabným smaragdovým jezírkem. Nedaleký Amfiteátr pod Turoldem (900 m) je zase oblíbeným dějištěm různorodých kulturních akcí.

V létě si zajeďte na koupaliště do Březí (7,5 km) nebo k vodní nádrži Nové Mlýny (14,4 km). Po celý rok je potom otevřený Aqualand Moravia (13,2 km), který je s vodní plochou přes 3 000 m² největším aquaparkem v České republice. K výletu láká také Chráněná krajinná oblast Pálava (3,7 km) nebo Lednicko-valtický areál (15 km), zapsaný na seznamu památek UNESCO. A co v zimě? Vyrazte na vánoční trhy do Brna (50 km), kde vás okouzlí bohatý program a skvělá gastronomie. Přímo v Mikulově se navíc konají pravidelné zimní prohlídky města s průvodcem a svařeným vínem na zahřátí.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj měří 13 m² a je vybavený 2 postelemi (možno spojit do dvoulůžka), televizí, malou lednicí a stolkem s židlemi. K dispozici budete mít i WiFi připojení, klimatizaci a pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Dvoulůžkový pokoj Superior je oproti klasické variantě prostornější (22 m²) a umožňuje 2 přistýlky na rozkládací pohovce. Také tento pokoj je klimatizovaný a k jeho vybavení patří televize, malá lednice, klimatizace, stolek s posezením, WiFi připojení a koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně jsou v Hotelu Venuše opravdu bohaté. Ráno přijdete k pestrému bufetu s výběrem čerstvého pečiva, sýrů, uzenin, ovoce, zeleniny, cereálií, vajíček v různých úpravách a jiných dobrot, ze kterých si vyberete přesně podle chuti.

Oběd bude ideální příležitostí k otestování nabídky restaurace Venuše. Nad vynikajícími burgery, žebírky, grilovanými rybami a jinými specialitami se vám zaručeně budou sbíhat sliny. Večeře se opět servíruje formou bufetu a večer samozřejmě nesmíte vynechat návštěvu vinného sklípku s ochutnávkou toho nejcennějšího, co Mikulovsko nabízí.

Kde budete relaxovat?

Prostorná venkovní terasa s vířivkou přímo láká k relaxaci. Užijte si skvělou hydromasáž, nebo si jen tak poseďte a popovídejte v zátiší vinné révy.