Zažijte Amsterdam netradičně! Ubytujte se v moderním, zcela ekologickém Hotelu Four Elements Amsterdam **** a dopřejte si dovolenou ve městě, u vody a u pláže v jednom. Vyrazte za památkami, užijte si noční život v nejlepších barech a klubech nebo se třeba naučte surfovat – rozhodnutí je jen na vás. Energii na dobrodružství vám dodá bohatá snídaně formou bufetu a potěší také welcome drink na přivítanou.

O ubytování

Hotel Four Elements Amsterdam **** se nachází v hlavním městě Nizozemska, v moderní ostrovní čtvrti IJburg. Ubytování je přímo u vody a přibližně půl hodiny cesty od centra, na jednom místě si tak užijete všechna lákadla velkoměsta i krásné prostředí u vody.

Amsterdam okouzlí výletníky uvolněnou atmosférou, ale i bohatou historií. Navštivte největší nizozemské muzeum Rijksmuseum (11,4 km) a prohlédněte si díla holandských mistrů, podívejte se do Rembrandtova domu (14,2 km), Muzea Anny Frankové (10,3 km) a Van Goghova muzea (14,4 km). Vynechat byste neměli ani plavbu po legendárních městských kanálech, z lodi budete mít nepřekonatelný výhled na amsterdamskou architekturu.

Milovníky nakupování jistě zlákají oblasti kolem Vondelparku (15,5 km) nebo Bloemenmarktu (15,4 km). Za návštěvu stojí také skvělé farmářské trhy, nevšední zážitek spojující jídlo a živou hudbu. Noční ptáci mohou vyrazit do baru nebo za taneční zábavou do některého z legendárních klubů ve městě.

Moře a pláže

Pobyt v hlavním městě můžete rovnou spojit s dovolenou u vody – na dosah totiž budete mít pláž Blijburg, na kterou dojdete pěšky během čtvrt hodiny. Pláž je písečná a můžete se zde opalovat, lenošit u vody a dokonce se naučit surfovat.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 195 designových pokojů s krásným výhledem na řeku nebo přístav. Pokoj Standard má plochu 21 m² a je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, klimatizací, Smart televizí, trezorem, psacím stolem, kávovarem, telefonem a WiFi připojením. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a ekologickou kosmetikou.

Na čem si pochutnáte?

Žádný odpad, místní produkty a sezónní menu – těchto zásad se drží tým kuchyně ve 4* Hotelu Four Elements Amsterdam. Velkým lákadlem jsou bohaté snídaně formou bufetu s křupavým pečivem, osvěžujícím jogurtem, čerstvými vejci, typickými holandskými palačinkami pannenkoeken a dalšími dobrotami.

Co takhle oběd či večeře na terase? S nádherným výhledem na moře si můžete vychutnat holandské pochoutky s mezinárodním vlivem, jako jsou křupavé saláty, čerstvě ulovené ryby a originální polévky. Místní speciality vás zkrátka nadchnou. A všechny suroviny jsou samozřejmě čerstvé a sezónní.

Večerní koktejl, úžasný výhled a skvělou hudbu si potom užijete ve Sky Baru, jednom z nejvýše položených střešních barů v Amsterdamu.

Něco navíc

V prvním hotelu s nulovou spotřebou energie na světě je vše zařízeno tak, aby se minimalizovala ekologická stopa. Kromě udržitelně získávané minerální vody z regionu můžete využít také kosmetiku vyráběnou šetrným způsobem. A to nejúžasnější? Samotná budova funguje jako klimatizační systém. Díky využívání solární energie a chlazení fasád se udržuje nízká teplota v interiéru.

Hotel Four Elements Amsterdam ****

Hotel Four Elements Amsterdam ****

Bert Haanstrakade 1074 , Amsterdam
Holandsko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 24 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7 km
Vzdálenost od moře
50 m
Zastávka
0,6 km

Tipy na výlet

Město Amsterdam

Město Amsterdam Tip na výlet

Amsterdam prostě nemůžete nemilovat. Město s nezaměnitelnou atmosférou si velmi rychle získá vaše srdce. Široké kanály s plujícími loďkami, dlouhé řady malebných domů, kola, kam se podíváte a nespočet restaurací a kaváren – to vše a mnohem víc vám mohou „Benátky severu“ nabídnout. Vydejte se sem za poznáním historie, umění a kultury nebo s přáteli za bujarým nočním životem.

A jaké zážitky byste si při návštěvě hlavního města Nizozemska neměli nechat ujít? Určitě vyrazte na plavbu lodí po kanálech, ze kterých poznáte město ze zcela nové perspektivy. Nevynechejte ani slavná muzea umění, jako je Rijksmuseum nebo Museum Van Gogha. Odpočiňte si v rozsáhlém Vondelparku, projeďte se na kole a navštivte typické Coffee shopy.

Co v Amsterdamu navštívit?

  • Rijksmuseum
  • dům Anny Frankové
  • Muzeum Van Gogha
  • Vondelpark
  • náměstí Dam
  • květinový trh Bloemenmarkt
  • kostel Oude Kerk
  • městská brána Waag
  • bazilika sv. Mikuláše
  • větrný mlýn De Gooyer
Více informací
Rijksmuseum Amsterdam
Rijksmuseum Amsterdam
Dům Anne Frankové
Dům Anne Frankové
Skanzen Zaanse Schans
Skanzen Zaanse Schans