Osobně ověřeno: Recenze pobytu na jižní Moravě (Znojmo) v Hotelu U Divadla ***

Vydejte se spolu se Zuzkou a Cindy, členkami našeho Travelking týmu, na jižní Moravu. Konkrétně do Znojma a Hotelu U Divadla ***. Jaká byla cesta, ubytování a strava? A jaké skvělé výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu na jižní Moravě (Znojmo) v Hotelu U Divadla ***

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 11.3.2022 - 13.3.2022
  • Ubytováni jsme byli v: Hotel U Divadla ***
  • Lokalita ubytování je: Znojmo
  • Cestovala jsem s: Kamarádkami/Kolegyněmi
  • Stravování: Polopenze
  • Doprava: Autobusem

Kam a jak jsme jely?

Na víkendový pobyt jsme se vydaly během března na jižní Moravu, kam to z Brna nemáme daleko. Naší cílovou destinací bylo Znojmo. Na pobyt jsme jely autobusem z ÚAN Zvonařka v Brně, a to přímo do Znojma bez přestupů. Cesta trvala zhruba hodinu. Hotel U Divadla ***, do kterého jsme měly namířeno, se nachází jen 5 minut od autobusového nádraží, takže kousek. Pokud byste sem jeli autem, zmíním, že hotel nemá vlastní parkoviště, ale je možné zdarma zaparkovat na blízkých veřejných parkovištích.

Kde jsme se ubytovaly?

Hotel U Divadla *** se nachází pár minut od autobusového a vlakového nádraží. Hned naproti hotelu se nachází krásná budova divadla a také městský park, který je skvělým místem na procházku. Centrum Znojma je vzdálené také jen pár minut chůze. Hotel je dobře označený a neměly jsme problém jej najít.

Pokoje jsou zařízené komfortně. Nechyběla tu skříň ani psací stůl se židlí, postel byla pohodlná. V koupelně byl sprchový kout, není zde k dispozici fén na vlasy. Velice nás nadchl výhled z pokoje na přilehlý park, divadlo a radniční věž. Nelíbil se nám však flekatý koberec, který byl jak v pokoji, tak na chodbách hotelu. Na pokoji nám také chyběl odpadkový koš.

Jak jsme se najedly v ubytování?

V balíčku jsme měly stravování formou polopenze - snídaně formou bufetu a večeře jako 3chodové menu. V den příjezdu jsme si mohly vybrat na každý den pobytu ze 3 hlavních jídel na večeři. Já osobně jsem s jídly byla spokojená. Polévka i hlavní chod byly velmi dobré a potěšila i sladká tečka na závěr v podobě zákusku. Výběr na snídani nás nenadchl. I přesto jsme si ale pochutnaly na čerstvém křupavém rohlíku s máslem, sýrem a vajíčkem. Součástí balíčku byl také welcome drink, který nám velmi chutnal. Prostory restaurace, kde se strava podává, jsou již starší, ale vše nám vynahradil milý personál.

Jak jsme se najedly v okolí?

Během pobytu jsme navštívily hned několik restaurací a kaváren ve Znojmě. Gastor Bar 23 je zajímavý podnik, kde jsou na výběr chutné burgery, žebírka, tacos. ReZtaurace nabízí výborné české jídlo a místní znojemské pivo.

Káva na Knopp se skvěle hodí na menší oběd či posezení s kávou a zákuskem, zaujal nás tu útulný interiér a skvělá káva. Neméně krásný interiér mělo Cappuccino Café, kde jsme si také vychutnaly kávu a dezert. Doporučila bych také Balance coffee & wine, kde si můžete dát snídani, brunch a opět kávu a něco dobrého na zub.

Kam se vydat na výlet?


Závěrečné hodnocení pobytu v Hotelu U Divadla ***

“Víkend ve Znojmě jsme si opravdu užily. Zařízení hotelu i pokoje je starší, ale na dvoudenní pobyt to stačilo. Z pokoje jsme měly krásný výhled na divadlo a přilehlý park. Trochu nás zklamaly snídaně ve výběru a kvalitě surovin. Naopak u večeře jsme si hlavní jídlo mohly vybrat ze tří variant. Já jsem si první večer vybrala vepřový řízek, který byl opravdu velký, a velmi jsem si pochutnala. V okolí určitě doporučuji návštěvu Znojemského podzemí, Chrámu sv. Mikuláše, Znojemského hradu a Radniční věže. My jsme vyrazily i do přírody, na Vyhlídku Králův stolec s krásným výhledem na řeku Dyji.”


👍 Pobyt v Hotelu U Divadla *** byl osobně ověřen hned 2 členkami našeho Travelking týmu - Zuzkou a Cindy, a jeho návštěvu mohou s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Cindy KapounkováCindy Kapounková
Aktualizováno: 28. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet