Osobně ověřeno: Recenze pobytu Gyirmót Sport Hotelu **** u Györu s wellness a polopenzí

Vydejte se spolu s Kateřinou, členkou našeho Travelking týmu, do Maďarska. Konkrétně do Gyirmót Sport & Wellness Hotelu **** blízko Györu. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu Gyirmót Sport Hotelu **** u Györu s wellness a polopenzí

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 13.10.2023 - 15.10.2023
  • Ubytováni jsme byli v: Gyirmót Sport & Wellness Hotelu ****
  • Lokalita ubytování je: Györ
  • Cestovala jsem: Se sestrou
  • Stravování: Polopenze
  • Doprava: Veřejnou dopravou

Kam a jak jsme jely?

Na pobyt do Gyirmót Sport & Wellness Hotelu **** jsem vyrazila společně se sestrou. Do Györu jezdí z Brna přímá autobusová linka společnosti FlixBus, a tak jsme neváhaly a využily jsme veřejnou dopravu. Cesta autobusem z Brna do Györu trvala přibližně 3 hodiny. Na györském autobusovém nádraží jsme přestoupily na městský autobus, kterým jsme jely dvě zastávky. Zbývajících cca 0,5 km jsme k hotelu došly pěšky.

V případě, že do Gyirmót Sport & Wellness Hotelu **** pojedete autem, vás správným směrem navede několik ukazatelů v jeho okolí.

Jak to bylo s parkováním?

Prostorné parkoviště se nachází hned před budovou hotelu. Parkování je pro zákazníky Travelkingu zdarma a není nutné jej předem hlásit. Kdyby byla nouze o místa, dají se využít i stání u fotbalového stadionu, který leží hned vedle.

Kde jsme se ubytovaly?

Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** je obklopen zelení a v jeho bezprostřední blízkosti se nachází fotbalový stadion a rybník, kolem kterého vede cyklostezka. Klidné okolí hotelu je ideální pro pořádný odpočinek.

Prostorný pokoj byl vybaven velkými skříněmi s trezorem i ramínky, botníkem, zrcadlem, psacím stolkem a televizí. Dále zde byla mini lednička, klimatizace, rychlovarná konvice, čaje, rozpustná káva a voda. Vedle postele stály noční stolky s lampičkami a konferenční stolek s křesílky. Se sestrou jsme ocenily kvalitní závěsy, které místnost dokonale zatemnily. Koupelna byla též skvěle zařízená – kromě toalety a sprchového koutu nechyběly fén, velké zrcadlo i zvětšovací kosmetické zrcátko, dostatek ručníků a kosmetika. Pokud budete mít pokoj směrem k rybníku, počítejte s tím, že s otevřeným oknem uslyšíte z dálky silnici (není to ale nic extra rušivého).

Hotel má moc hezký interiér vyladěný do posledního detailu. Na chodbách najdete posezení a přímo před restaurací se nachází toalety. Společné prostory i náš pokoj byly čisté a moderní.

Jak jsme se najedly v ubytování?

V rámci pobytu jsme měly stravování formou polopenze. Bohužel, na 4hvězdičkový hotel byly snídaně opravdu bídné. Zelenina ani pečivo nebyly čerstvé. Podával se celozrnný toustový chléb, rohlíky, pár druhů salámu a dva typy sýra (eidam a plátková mozzarella). Výborná vajíčka to však naštěstí zachránila. Na pití jsme si mohly dát různé čepované džusy, čaje nebo kávu z kávovaru.

Večer se podávaly servírované večeře o třech chodech – polévka, hlavní chod a dezert. K jídlu byla voda zdarma, ostatní nápoje za příplatek. Drinky je možné si objednat u obsluhy a zaplatit je po jídle, nebo je nechat napsat na pokoj a uhradit při check-outu.

Jak jsme se najedly v okolí?

Podniky, které jsme navštívily, jsme si vybraly podle recenzí na Google. Zavítaly jsme do italské restaurace La Dolce Vita, kde jsme si pochutnaly na lahodné salámové pizze. Další den jsme vyrazily do hospody John Bull Pub, kde jsem si dala lososa s grilovanou zeleninou, ségra kuřecí se slaninou a pestem. V obou podnicích nám chutnalo, a můžeme je tak doporučit i vám.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Wellness nás nadchlo, zejména obří vyhřívaný bazén, který byl napůl venku a napůl uvnitř. V něm jsme byly se sestrou pokaždé samy a užívaly jsme si tak nerušené chvíle relaxace. Součástí wellness zóny je rovněž finská a infra sauna a také vířivka. Ve vedlejší místnosti se nachází i malý ochlazovací bazének. Župany jsme obdržely při check-inu, přezůvky bohužel ne, ale naštěstí jsme měly vlastní.

Kam se vydat na výlet?

  • Termální lázně Rába Quelle ve městě Győr: Kromě termální vody lákají lázně na zážitkové relaxační bazény, saunový svět a nejrůznější léčebné procedury.

  • Historické centrum města: Ať už se do centra Györu vydáte v létě, nebo v zimě, vždy si jeho návštěvu užijete. Městečko má dlouhou historii, díky čemuž se může pochlubit řadou hezkých starobylých staveb.

  • Györská synagoga: Synagoga se pyšní krásnou architekturou, a navíc má i skvělou akustiku, takže se tu konají různé koncerty a kulturní akce.

  • Fotbalový stadion u hotelu: Za sportem to nemají fanoušci fotbalu daleko, stačí vyjít z hotelu a hned se ocitnou na stadionu.

  • Rybník u hotelu: K procházkám nebo projížďkám na kole láká nejen okolní příroda, ale také rybník, kolem kterého vede hezká cyklostezka.


Závěrečné hodnocení pobytu v Gyirmót Sport & Wellness Hotelu ****

"Během pobytu jsem si nejvíce užila chvíle ve velkém vyhřívaném bazénu, ze kterého je výhled do krásné okolní přírody. Bazén jsme měly se sestrou vždy samy pro sebe. Hotel i pokoje jsou moderní, čisté a pečlivě zařízené. Oceňuji rovněž polohu hotelu, na tomto klidném místě totiž vypnete a odpočinete si od dnešní uspěchané doby. Během pobytu v Gyirmót Sport & Wellness Hotelu **** určitě navštivte historické centrum města nebo proslulé termální lázně, stojí to za to!”


👍 Pobyt v Gyirmót Sport & Wellness Hotelu **** byl osobně ověřen Kateřinou, členkou týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 28. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet