Osobně ověřeno: Recenze luxusního pobytu s wellness v Hotelu Magnus **** v Trenčíně

Vydejte se spolu se Zuzkou, členkou našeho Travelking týmu, do Trenčína. Konkrétně do Hotelu Magnus ****. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze luxusního pobytu s wellness v Hotelu Magnus **** v Trenčíně

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 17.3.2022 - 19.3.2022
  • Ubytováni jsme byli v: Hotelu Magnus ****
  • Lokalita ubytování je: Slovensko
  • Cestovala jsem: S kolegyní Cindy a s kamarádkou
  • Stravování: Polopenze
  • Doprava: Autem

Video z pobytu

Kam a jak jsme jely?

Při výběru hotelu pro dámskou jízdu s kamarádkou a kolegyní z Travelkingu padla volba na Hotel Magnus **** v Trenčíně. Na Slovensko jsme cestovaly autem z Brna a trasu o délce zhruba 140 km jsme ujely za necelé 2 hodiny. Dálniční známku jsme využily pouze v Česku. Trenčín leží asi půl hodiny jízdy od českých hranic, a tak nebylo nutné kupovat slovenskou dálniční známku. Řídily jsme se podle navigace, a hotel jsme tak bez problémů hned našly.

Jak to bylo s parkováním?

Hotel se nachází nedaleko centra Trenčína, a tak jsme ocenily možnost parkování na hotelovém parkovišti chráněném závorou, nebo v podzemní garáži, podle toho, kde zrovna bylo místo. Parkování je v ceně balíčku, a nemusí se tedy doplácet.

Kde jsme se ubytovaly?

Čtyřhvězdičkový Hotel Magnus leží v klidné části Trenčína a zároveň je možné dostat se do centra za pouhých pár minut jízdy autem. Musím přiznat, že hotelový pokoj nás velice příjemně překvapil – byl totiž opravdu veliký a moderně zařízený. Navíc byl zástěnou rozdělený na obývací a spací část. Součástí obývací části byla televize s posezením, ve spací části na nás zase čekala komfortní manželská postel a přistýlka. Výhoda navíc byla, že na televizi šlo dobře vidět jak z pohovky, tak z postele. Byl zde také dostatek úložného prostoru, lednice, set na přípravu čaje a kávy i fén. Potěšily nás i pantofle a župan pro každou z nás. Pokoj byl zkrátka zařízen tak, že nám vůbec nic nescházelo.

Jak jsme se najedly v ubytování?

Součástí našeho pobytového balíčku byla polopenze ve formě bufetových snídaní a večeří. Snídaně byly jedním slovem dokonalé. S holkami jsme se shodly, že snídaně v Hotelu Magnus patří k těm vůbec nejlepším, jaké jsme na hotelu zažily. Na své si přišel opravdu každý, a navíc bylo součástí i stanoviště s kuchařem, který hostům připravoval čerstvá vajíčka v různých podobách. My jsme vyzkoušely omeletu, na kterou jsme si nechaly přidat slaninu, sýr a houby.

Obrovský výběr lahůdek na nás čekal i během bufetových večeří. Ve studené části bufetu bylo mnoho druhů zeleniny a salátů (včetně těstovinových) a dezertů. Teplý bufet zahrnoval vždy několik druhů mas a příloh. Během pobytu jsme si pochutnaly například na žebírkách, kuřecích paličkách, rýži i opečených bramborách a všechno bylo vynikající. Jedinou malou výtku máme k tomu, že některé pokrmy už nebyly dostatečně teplé, čemuž by šlo zabránit například zakrytím nádob pokličkami.

Na objednání nabízí hotelová restaurace i sushi. Jedni z hostů si tuto japonskou delikatesu objednali a když jsme u nich na stole sushi viděly, lákalo nás také ochutnat. Jeden večer jsme si jej tedy také objednaly na pokoj a byly jsme velmi spokojené. Personál restaurace byl skvělý – zdravíme obzvláště pana Milana. :-)

Jak jsme se najedly v okolí?

Na oslavu našeho zdárného příjezdu do Trenčína jsme zavítaly na oběd do restaurace Mestský Hostinec, kam jsme si udělaly 2 kilometry dlouhou procházku přes historické centrum města. Tento podnik je sázka na jistotu – prostředí je moderní a útulné, jídlo chutné. Byly jsme opravdu velmi spokojené, a tak jsme se zde najedly i před odjezdem domů.

Až dostanete chuť na dobrou kávu a něco sladkého, doporučuji kavárnu KAVart v centru Trenčína. V krásném prostředí ve stylu retro jsme si zde vychutnaly příjemné posezení a potěšil nás i velký výběr dobrot.

Během výletu do Bojnic nás napadlo zajít na oběd do Penzionu Meridiana, který máme na Travelkingu rovněž nabídce. Jídlo i obsluha byly bez chybičky, a tak bych se sem někdy ráda vrátila na pobyt. Poobědovou kávu a zákusek jsme si daly v útulné kavárničce Moja šálka kávy, kde nás okouzlily nejen výborné domácí dezerty a pečivo, ale také úžasný kávový porcelán.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Jak už jsem zmínila, na pokoji byl pro každou z nás připraven župan a pantofle, které si stačilo před odchodem do wellness obléct a nazout a mohly jsme vyrazit za relaxací. Já osobně doporučuji vzít si do wellness vlastní obuv, jako jsou žabky.

Moderní hotelové wellness je celé bezplavková zóna a před vstupem dostane každý návštěvník prostěradlo a ručník. Relaxovat je možné v pěti saunách, ve vířivce a dvou odpočinkových místnostech s vyhřívanými lehátky. K ochlazení po saunování slouží káď s ledovou vodou, ledová jeskyně a sprchy. Komfortní posezení poskytuje i vyhřívaná lavice u malého krbu. Líbilo se nám, že ve wellness je přítmí a hraje příjemná hudba, což relaxační efekt ještě umocňuje.

V rámci balíčku jsme měly možnost využít 50% slevu na masáže v hotelu. Ještě před příjezdem jsem tedy e-mailem a poté ještě telefonicky hotel kontaktovala, a jednoduše tak zarezervovala masáže na konkrétní čas.

Další služby

V rámci balíčku jsme mohly neomezeně využívat hotelové fitness. Kvůli nedostatku času jsme se ke cvičení bohužel nedostaly, ale do hotelové posilovny jsem alespoň nahlédla – je dostatečně prostorná a vybavená činkami a moderními stroji na kardio i posilování.

O skvělou večerní zábavu se postaral bowling. K dispozici jsou celkem tři dráhy, vedle kterých je hotelový bar. Večer u bowlingu jsme si tedy zpříjemnily sklenkou našich oblíbených koktejlů a náramně jsme si to užily. I bowling doporučuji zarezervovat ještě před pobytem přes e-mail nebo telefon.

Kam se vydat na výlet?

Největším lákadlem města Trenčín je bezpochyby hrad. Vzhledem k jeho poloze na skále nad centrem Trenčína je od hradu krásný výhled na celé město. Interiéry hradu je možné vidět na prohlídkovém okruhu s průvodcem, nebo na menším okruhu bez výkladu. My jsme byly na prohlídce s průvodcem a dozvěděly jsme se spoustu zajímavých informací.

Na celodenní výlet jsme se vypravily do Bojnic, které jsou od Trenčína vzdálené asi hodinku jízdy autem. Navštívily jsme nádherný pohádkový zámek Bojnice a poté také zoologickou zahradu.

Cestou zpět do Brna jsme se vydaly na rozhlednu Salaš. Moc se nám líbil jak originální vzhled rozhledny připomínající dvě zaklesnuté sedmičky, tak úžasný výhled na pohoří Chřibů.


Závěrečné hodnocení pobytu v Hotelu Magnus ****

“Pobyt v hotelu Magnus byl stejně jako hotel samotný jedním slovem luxusní – plný odpočinku, zábavy a dobrého jídla. Hned po příjezdu nás ohromil moderní prostorný pokoj. Parádní relax jsme si užily ve wellness s několika druhy saun, vířivkou a příjemnými odpočinkovými prostory. Dopřály jsme si i skvělou masáž, která byla díky slevě v pobytovém balíčku za polovinu ceny. Rozhodně musím pochválit bohatý snídaňový bufet, kde si zajisté vybere každý. Moc jsme si pochutnaly také na bufetových večeřích. Jako tip na výlet doporučujeme návštěvu Trenčínského hradu a Bojnic, které jsou vzdálené pouze hodinu autem.”


👍 Pobyt v Hotelu Magnus **** byl osobně ověřen Zuzkou, členkou týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 25. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet