Odpočinek ve wellness, pestré výlety, nádherné památky a další atrakce – to vše vás čeká při návštěvě Bojnic. Skvělým výchozím bodem pro vaše dobrodružství bude Hotel Belassi ****, kde vás přivítají lahví kvalitního vína a každé ráno si pochutnáte na bohaté snídani.

O ubytování

Čyřhvězdičkový Hotel Belassi se nachází v historickém centra oblíbených Bojnic, nedaleko termálních lázní. V klidné lokalitě si krásně odpočinete a čekají na vás i skvělé výletní cíle. Velkým lákadlem v okolí jsou zejména zmíněné lázně Bojnice (1,5 km), termální koupaliště Čajka (950 m) nebo krásný Bojnický zámek (550 m), který patří k nejznámějším památkám Slovenska.

A tím výčet zajímavostí v okolí zdaleka nekončí – vyrazte do místní zoo (600 m), která je nejstarší v republice a s cca 390 druhy zvířat také jedna z nejbarvitějších. Navíc jde o jedinou slovenskou zoo, kde žijí sloni afričtí. Nadšence do historie zase okouzlí Prepoštská jeskyně (350 m), coby vyhlášená archeologická lokalita s nálezy přítomnosti neandrtálskeho pračlověka, a přidružené Muzeum pravěku.

Cca 40minutovou procházkou se z města dostanete k unikátní vyhlídkové věži Čajka v oblacích (3 km), odkud budete mít celou lokalitu jako na dlani. Odvážlivci si užijí i cestu zpátky na zem, tu totiž můžete absolvovat tobogánem. V zimě potom nezapomeňte otestovat lyžařské areály v okolí, třeba Cigeľ (12,3 km) se 2 sjezdovkami, Kľačno (19,6 km) nebo Čičmany (38,3 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z komfortně vybavených pokojů a apartmánů. V každém je k dispozici koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a fénem na vlasy, klimatizace, sada na žehlení, televize, WiFi připojení, set na přípravu kávy a čaje a minibar.

  • Pokoj Twin měří 20 m² a najdete v něm 2 samostatná jednolůžka, psací stůl a malý stolek s posezením.

  • Pokoj Standard má plochu 23 m² a je vybavený manželskou postelí, pracovním stolek a stolkem s židlemi.

  • Pokoj Comfort nabídne plochu 30 m² a disponuje manželskou postelí, psací stůl a křesla k posezení. Navíc umožňuje přistýlku.

  • Pokoj Deluxe je velký 40 m² a najdete v něm manželskou postel, pohovku s křesly k posezení a psací stůl s židlí. Umožňuje až 2 přistýlky.

  • Rodinný apartmán velký 54 m² zahrnuje 2 oddělené ložnice a obývací pokoj. Celkem ubytuje až 6 osob na manželské posteli, 2 jednolůžkách a rozkládací pohovce. Nechybí psací stůl a posezení.

Na čem si pochutnáte?

Hotel nemá klasickou denní restauraci, podávají se zde pouze bohaté snídaně, které mohou být formou bufetu se slanými i sladkými pochutinami, nebo servírované.

Hotel Belassi ****

Hotel Belassi ****

Sládkovičova 46 , Bojnice
Slovenská republika

Provozuje společnost:
BOMBOVO, cestovná kancelária, s.r.o. IČ: 36539961


+421 46 519 80 97

recepcia@hotelbelassi.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
zdarma - parkoviště, 5 €/den - garáž.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
1,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
31,1 km
Sjezdovka
28,8 km
Běžkování
28,8 km

Tipy na výlet