Ať už si na dovolené užíváte hlavně relax, nebo patříte mezi milovníky aktivního trávení času, v Apartman Hotelu Bükfürdő *** si přijdete na své. Čeká na vás malebné lázeňské město, komfortní apartmán s balkonem, vynikající snídaně a hlavně celodenní vstupenka do proslulých termálních lázní Bükfürdő Thermal & Spa. Těšte se také na zajímavé výletní cíle, kola na projížďku vám půjčí přímo v hotelu.

O ubytování

Hotelový komplex Apartman Hotel *** se skládá ze 4 budov a nachází se v zelené části města Bükfürdő, jen 5 (budovy A a B) až 10 (budovy C a D) minut chůze od světoznámých termálních lázní s více než 50letou historií. Hotel vítá hosty všech věkových kategorií, páry, skupiny přátel i rodiny s dětmi, zkrátka každého, kdo si chce užít klid, relax a malebnou atmosféru lázeňského města.

Pokud se na chvíli odtrhnete od odpočinku v termální vodě, udělejte si procházku po okolí. Následujte třeba Naučnou stezku podél řeky Répce (3,5 km), která vás seznámí s místní flórou a faunou, projděte si Kneippův park (300 m) s 510 metrů dlouhým suchým chodníkem nebo vyšplhejte na Krystalovou věž (1,6 km), unikátní třípatrovou lezeckou konstrukci inspirovanou strukturou krystalů. Při nepřízni počasí se větší i menší návštěvníci skvěle zabaví v centru Napsugár (3,3 km) s labyrintem, motokárami, vozítky na vodě a dalšími atrakcemi.

K delšímu výletu potom láká třeba město Szombathely (26,5 km), označované za nejstarší město Maďarska. Není tak náhodou, že vás zde uchvátí především historické památky – katedrála Templom tér coby největší barokní kostel v zemi, Chrám bohyně Isis z 2. století našeho letopočtu, Biskupský palác z 18. století, krásné Kámonské arboretum nebo skanzen Vasi Múzeumfalu. Vyrazit můžete i do nedalekého Sárváru (22,2 km), kde uvidíte hrad Nádasdy, zabavíte se v dobrodružném parku a projdete si zelené arboretum.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním apartmánu s WiFi připojením, vlastní koupelnou, vybaveným kuchyňským koutem (mikrovlnná trouba, vařič, lednice, kávovar, varná konvice, nádobí) a vlastním balkonem.

Apartmán Standard měří 26 m² a je vybavený 2 postelemi (mohou být spojené do dvoulůžka) a rozkládací pohovkou, kterou lze využít jako přistýlku. V apartmánu dále najdete televizi, psací stůl a stolek s posezením. Tento typ apartmánů najdete ve všech budovách resortu.

Apartmán Standard Plus je stejně velký i stejně vybavený jako varianta Standard (2 postele, rozkládací pohovka, televize, psací stůl a stůl s židlemi), jediným rozdílem je interiér – ten je u apartmánů Standard Plus částečně renovovaný, a tak i o něco modernější. Apartmány Standard Plus jsou umístěné pouze v budovách A a B (tedy blíže k lázním).

Na čem si pochutnáte?

Součástí ubytování je snídaňová restaurace Rózsakert, kde se každé ráno servíruje bohatý bufet se studenými, teplými, sladkými i slanými pokrmy. Oběd či večeři si můžete připravit přímo v apartmánu, díky plně vybavené kuchyni. Nebo otestujte některou z okolních restaurací a ochutnejte pravou maďarskou kuchyni. Navštivte také kavárnu a bar Café Calvados vedle recepce a dopřejte si šálek voňavé kávy a vynikající domácí zákusek.

Kde budete relaxovat?

V hotelu najdete solnou jeskyni a můžete vyzkoušet i masážní lehátko Ceragem nebo relaxační masáž od profesionální masérky. Co by to ale bylo za dovolenou v lázeňském městě bez návštěvy termálů? Vyrazte do lázní Bükfürdő Thermal & Spa napájených léčivou termální vodou, kde na vás čeká:

  • 34 krytých, polokrytých a venkovních bazénů, včetně léčivých bazénů, zážitkových bazénů, ochlazovacích saunových bazénů, vířivek a dětských bazénů a brouzdališť
  • 7 skluzavek a tobogánů: Anakonda, Aqua Tube, Rodinná skluzavka, Gecco, Cibule, Kamikaze, Rainbow
  • venkovní koupaliště o ploše 14 hektarů s plochou na opalování, vodním dětským hřištěm a sportovními hřišti
  • saunový svět se saunovacími rituály a 10 saunami: aromatická (65 °C), finská lesní (85-90 °C), finská kamenná (85-90 °C), bylinková (70 °C), ledová ochlazovací (15-18 °C), ďábelská (100 °C), tepidárium (28-32 °C), infračervená (50 °C), aromatická parní (45 °C), krystalická parní (45 °C)
  • wellness a léčebné procedury (masáže, zábaly, koupele, laserová ošetření, elektroterapie aj.)

Cestujete s dětmi?

Hotel je perfektně připravený pro hosty všeho věku. Děti se zde zabaví v dětské herně s kreativními hračkami a na venkovním hřišti se skluzavkou, houpačkami a pískovištěm.

Něco navíc

Bükfürdő a okolí je jako stvořené k cyklistickým výletům. Nemusíte se ale obtěžovat s vožením vlastního vybavení, kola si můžete vypůjčit přímo v hotelu. Na recepci vám ochotně půjčí také hůlky na nordic walking a další sportovní pomůcky.

Apartman Hotel Bükfürdő ***

Apartman Hotel Bükfürdő ***

Termál körút 41./A , Bük
Maďarsko

Provozuje společnost:
Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotel IČ: 18-02-000304


+36 94 358-088

online@apartmanhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,5 km

Tipy na výlet

Lázně Bükfürdo

Lázně Bükfürdo Tip na výlet

Maďarské lázně Bükfürdo se nachází poblíž města Bük u hranic s Rakouskem a patří k celosvětově známým lázním. Přestože jsou to jedny z nejmladších maďarských lázní, jsou zároveň i druhé největší v Maďarsku. Areál lázní se rozprostírá na 14 hektarech a rozloha bazénů přesahuje 5 200 m². V bazénech vás bude léčit termální voda o teplotě 23 - 38 °C. Najdete zde nespočet plaveckých a zážitkových bazénů, nechybí ani saunový svět či prostory pro relaxaci. Celodenní vstupné pro dospělého začíná na 5 000 HUF, ale rozhodně této investice do vlastního zdraví a obnovy sil nebudete litovat.

Co všechno můžete využít v lázních Bükfürdo?

  • Bazénový lázeňský komplex s více než 32 bazény s termální vodou, vzduchovými tryskami, chrliči vody, protiproudem, tobogánem, dětským bazénem s brouzdalištěm a atrakcemi.
  • Saunový svět s tepidáriem, parními lázněmi, infra a finskou, aromatickou i venkovní saunou s ochlazovacím bazénkem, s vířivkou, s Kneippovou koupelí a dalšími speciálními saunami. Personál navíc připravuje i jedinečné saunové seance
  • Medical wellness se speciálními koupelemi, relaxačními masážemi, teplými zábaly a ošetřeními těla regenerující pokožku
  • BISTRO 1, vlastní lázeňskou restauraci s denně aktualizovanými nabídkami, sezónně se měnící nabídkou a la carte a nabídkou denních zákusků
  • Ubytování v blízkých hotelích

V těchto lázních vám zdejší prameny pomohou zejména při léčbě nemocí trávicího traktu (žaludek, játra), gynekologických či metabolických onemocnění (cukrovka, dna, obezita), poruch pohybového ústrojí (klouby, páteř), močového ústrojí a dalších.

Více informací
Město Bük
Město Bük
Město Sárvár
Město Sárvár
Szombathely
Szombathely