Silvestrovská párty ve velkém stylu. Oslavujte letos dva dny!

Oslavte závěr roku skutečně velkolepě! Rok 2022 pořádné oslavě opravdu přeje, končí už v sobotu 31.12. a díky tomu můžeme oslavovat naplno dva dny. Kam se vydat za nezapomenutelnou oslavou? Vybrali jsme pro vás léty ověřená top místa.
Silvestrovská párty ve velkém stylu. Oslavujte letos dva dny!

Párty ve víru velkoměsta připravuje Bratislava

Hlavní město Slovenska se na přelomu let znovu změní na „Partyslavu“, kde se bude slavit až do časného rána. V centru najdete tolik skvělých podniků, že si nebudete moci vybrat, všechny totiž připravují vlastní tematickou oslavu plnou hudby, tance a skvělých drinků. Dlouho ale neváhejte - lístky na ty nejlákavější akce se rychle vyprodávají. Těsně před půlnocí vyrazte na Náměstí Ľudovíta Štúra a společně s celou Bratislavou odpočítejte nástup nového roku 2023. Kromě bouřlivého potlesku ho přivítá velkolepý ohňostroj z lodi na Dunaji. Za zvuku posledních petard vykročte na další náměstí, kde můžete pokračovat v bujaré zábavě při hudbě živých kapel či DJs až do rána.

Silvestr v Bratislavě

Nechte starý rok odplout v termální vodě Karlových Varů

Vyhlédněte si ten správný silvestrovský pobyt v lázeňských Karlových Varech a zamávejte starému roku z pohodlí vířivky. Hotely ve světoznámém městě se každoročně snaží svým hostům připravit nezapomenutelný program, během kterého se nejen skvěle pobavíte, ale také si dokonale odpočinete ve wellness nebo v termální vodě. Přivítejte i vy nový rok relaxací a uvidíte, že se vám do něj bude vstupovat daleko příjemněji.

Silvestr v lázních

Silvestr na horách v rakouských Alpách

Letos můžete konec starého a nástup nového roku oslavovat až několik dní, tak proč toho pořádně nevyužít? Vyrazte do rakouských Alp a pro změnu si na velkolepou párty oblečte oteplovačky a zimní bundu - slavit se totiž bude uprostřed zasněženého svahu. Po dni plném lyžování a zimních radovánkách na perfektně upravených sjezdovkách si užijete grandiózní show s ohňostrojem ve skvělé atmosféře mezi dalšími lyžaři. A abyste o rok plný lyžování nepřišli, věnujte mu i následující dny prodlouženého víkendu - protože jak na Nový rok, tak po celý rok!

Nový rok na horách

Autor článku:

Aktualizováno: 19. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet