Dopřejte si zaslouženou relaxaci v podobě oblíbené pivní koupele. Během té si odpočinete v dřevěné vaně, ochutnáte čepované pivo Bernard, odpočinete si na lůžku a následně si také zajdete na vynikající večeři. To vše s výhledem na Liptovskou Maru.

Relaxační procedura v pivních lázních Bernard se skládá ze dvou částí. Nejprve si užijete koupel ve stylově dřevěné dvou vaně, která je, jak už název napovídá, určena pro dvě osoby. Následuje odpočinek po koupeli na lůžku. Každá z částí trvá 30 minut a užijete si během nich neomezenou konzumaci čepovaného piva Bernard.

Proč je pivní koupel tak skvělá? Pivovarské kvasnice obsahují řadu prospěšných látek (vitamin B, proteiny, sacharidy), které posilňují imunitu a jsou prospěšné pro vlasy a nehty. Kromě toho koupel aktivuje krevní oběh a působí tak pozitivně na cévní systém. A díky celkovému zrelaxování těla i mysli dochází k odbourávání stresu a harmonizaci organismu.

Po proceduře se odeberete do restaurace Bernard Pub, kde si vychutnáte večeři dle výběru, a to díky kreditu v hodnotě 50 € na osobu. Co třeba brynzová pomazánka s chlebem, liptovské droby, brynzové halušky nebo lehčí salátek s kachními prsy na medu?