Osobně ověřeno: Recenze pobytu v Hotelu Modena *** v Bratislavě se snídaní a wellness

Vydejte se spolu s Lenkou, členkou našeho Travelking týmu, do Bratislavy. Konkrétně do Hotelu Modena ***. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu v Hotelu Modena *** v Bratislavě se snídaní a wellness

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 4.10.2023 - 5.10.2023
  • Ubytováni jsme byli v: Hotelu Modena ***
  • Lokalita ubytování je: Bratislava
  • Cestovala jsem: Sama
  • Stravování: Snídaně
  • Doprava: Autem

Kam a jak jsem jela?

Do Hotelu Modena *** jsem vyrazila z Prostějova. Cesta nebyla vůbec dlouhá, zabrala mi přibližně 2 hodiny. Ještě než jsem na Slovensko vyrazila, koupila jsem 10denní dálniční známku za 355 korun. Hotel nebylo těžké najít, nachází se přibližně 10–12 minut jízdy autem od centra Bratislavy.

Jak to bylo s parkováním?

Hned za hotelem je rozlehlé nekryté prostorné parkoviště se závorou. Parkování bylo v ceně pobytu.

Kde jsem se ubytovala?

Hotel Modena *** leží na okraji Bratislavy, nicméně v okolí hotelu sídlí mnoho firem a v jednom z pater se nachází i business centrum Slovnaftu. Od brzkých ranních hodin prochází zaměstnanci halou a také se začínají ozývat auta lidí cestujících za prací. Hotel stojí v mírně průmyslové části hlavního města, avšak díky tomu je v blízkosti zastávka, ze které se snadno a rychle dostanete do centra Bratislavy.

Pokoje odpovídají kategorii ubytování 3hvězdičkového hotelu – jsou jednoduše zařízené, sociální zařízení je strohé a už něco pamatuje, avšak vše bylo čisté. Balkony jsou opatřeny sítěmi, což podle mě nevypadá příliš dobře. Pokoje jsou ideální pro ty, kdo hledají jenom něco na přespání a nechtějí v nich trávit mnoho času.

Jak jsem se najedla v ubytování?

V rámci pobytu jsem měla snídani, která byla velmi chutná a bylo z čeho vybírat. Podávalo se sladké i slané, ovesné vločky i ovoce. Na snídani jsem si moc pochutnala. Restaurace je na rozdíl od pokojů daleko modernější a panuje v ní příjemná atmosféra. Je prostorná a poskytuje spoustu prostoru pro sezení.

Jak jsem se najedla v okolí?

Zašla jsem si na večeři do televizní věže, jedné z největších staveb Slovenska. Místo je nutné dopředu rezervovat. Výborně zde vaří a jako bonus si vychutnáte i nádherný výhled na celou Bratislavu. Na věži však bohužel probíhala rekonstrukce, a restaurace se tak neotáčela kolem své osy, a tak jsem byla o tento zážitek ochuzena.

Doporučuji vám také jedno místo u vody na promenádě, restauraci Primi Eurovea. Vychutnáte si nejen lahodné pokrmy, ale i kouzelnou atmosféru. Sedět můžete uvnitř nebo venku, kde se vám naskytne pěkný výhled na dominantu města, Bratislavský hrad.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

V Hotelu Modena *** se nachází privátní wellness zóna, ve které můžete relaxovat v bazénu se slanou vodou, vířivce nebo ve finské, parní či infra sauně. Oproti holým pokojů mi wellness zóna takzvaně zavřela pusu. :) Útulnému prostoru nic nechybělo a navíc v pozadí hrála příjemná hudba. Naprosto dokonalé místo k odpočinku či romantice s partnerem/partnerkou.

Kam se vydat na výlet?

  • Návštěva Bratislavského Hradu je při výletu do hlavního města Slovenska absolutní nutností. Nejznámější stavba města je navíc velmi snadno dostupná autem i veřejnou dopravou.

  • Skvělým místem, kde si můžete užít romantiku ve dvou, nebo pohodové chvíle s rodinou je Televizní věž na Kamzíku, ve které se nachází panoramatická restaurace a vyhlídka.

  • Pohled na Bratislavu z ptačí perspektivy nabízí také Vyhlídková věž UFO.

  • Hezkou procházku si můžete užít po promenádě okolo Dunaje. Cestou se vám naskytne výhled na několik hezkých historických budov.

  • V létě se určitě vydejte na jezero Zlaté Písky, které se nachází na okraji města, v části Ružinov. Přírodní koupaliště poskytuje během horkých letních dnů příjemné ochlazení a také tu můžete vyzkoušet několik vodních sportů, například wakeboarding.


Závěrečné hodnocení pobytu v Hotelu Modena ***

“V první chvíli jsem byla z budovy a pokojů, které působí starším dojmem, mírně zklamaná. Budova hotelu postrádá jakýkoliv architektonický důvtip, nicméně jsem to brala tak, že využívám služeb hotelu čistě k přespání. Prvotní negativní dojmy zmizely hned, jak jsem vstoupila do privátního wellness, které je moderní, prostorné, krásně osvětlené a jeho pohodovou atmosféru dokresluje příjemná hudba v pozadí. Hotel Modena *** bych doporučila těm, kteří nevyžadují luxusní ubytování, ale stačí jim jednoduchý pokoj na přespání a zároveň si chtějí užít relaxaci v soukromém wellness, kde nebudou utiskováni ostatními hosty.”

👍 Pobyt v Hotelu Modena *** byl osobně ověřen Lenkou, členkou týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 28. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet