Hotel Wasserfall *** vás okouzlí nejen svou polohou v obci Fusch na úpatí nejvyšší rakouské hory Großglockner, ale také útulnou a rodinnou atmosférou. Ubytujte se v jednom z nedávno zrekonstruovaných pokojů, pochutnejte si na místních specialitách a užijte si neomezený vstup do wellness i venkovního bazénu. Pobyt vám ještě více zpříjemní slevová karta, doprava mezi městy zdarma i řada dalších výhod.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt jsme si i přes špatné počasí moc užili. Personál hotelu byl moc milý a snadno jsme se dorozuměli anglicky. Všechno, co jsme měli v balíčku, nám sami hned nabídli. Pokoj byl naprosto dostačující, čistý a pohodlný. Příjemným bonusem byl balkón. Největší pecka byla určitě strava – na všem jsme si moc pochutnali a jídla bylo tolik, že jsme ho skoro ani nemohli všechno sníst. Z balíčku jsme využili hlavně slevovou kartu SommerCard, díky které jsme měli na spoustu míst vstup zdarma. A největší zážitek? Rozhodně vysokohorská silnice Grossglockener Hochalpenstrasse. :)” Přečtěte si celou recenzi

Kristýna Kodrlová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Květnu 2022

O ubytování

Vyrazte za nádhernými turistickými cestičkami a nevšedními zážitky do srdce Národního parku Vysoké Taury. Na úpatí Großglockner, nejvyšší hory Rakouska, na vás čeká ubytování v rodinném Hotelu Wasserfall ***. Blízko to odsud budete mít k vodopádům Hirzbach (960 m) či ke známému Zellerskému jezeru (15 km).

Vydat se můžete také do města Kaprun (12,7 km), kde najdete stejnojmenný hrad ze 12. století, bobovou dráhu Alpine Coaster Maisi Flitzer nebo termální lázně Tauern Spa. Za návštěvu stojí také kaprunské muzeum a muzeum veteránů. Nebo si udělejte výlet do Bad Hofgasteinu (41,4 km), kde si v obřích termálních lázních Alpentherme Gastein užijete ničím nerušenou relaxaci za každého počasí.

V zimě zase otestujte lyžařské středisko Schmittenhöhe (9 km), vhodné o pro rodiny s dětmi, nebo vzdálenější Kitzsteinhorn (20 km). Na dosah budete mít také lyžařská střediska Maiskogel (19,9 km) a Lechnerberg (13,3 km) nebo resort Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (32,4 km) s 270 km sjezdovek.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom z 28 nedávno zrekonstruovaných pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, WiFi připojením, trezorem, skříní na oblečení, psacím stolem se židlí a nechybí zde ani samostatná koupelna se sprchou a fénem.

  • Pokoje kategorie B jsou menší (17 m²) a neumožňují přistýlku, ubytují tedy maximálně 2 osoby. U tohoto typu pokoje nenajdete balkon, z oken ale stále budete mít krásný výhled na hory.

  • Pokoje kategorie A jsou větší (19 m²) a vybavené balkonem, ze kterého se můžete kochat pohledem na okolní přírodu. Díky většímu prostoru je zde také možnost přistýlky, celkem tak ubytují až 3 osoby.

  • Pokoje kategorie A+ jsou největší, měří 24 m². Ke 2 klasickým lůžkům je možné přidat i 2 přistýlky, a to buď jako palandu nebo rozkládací gauč. Díky tomu jde o skvělou variantu pro rodiny. Tento typ pokoje je také s balkonem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci zařízené ve stylu rakouského venkova si skutečně pochutnáte. Dopřejte si regionální a mezinárodní pochoutky připravené z lokálních surovin, v menu najdete i speciality ze zvěřiny. Po jídle přijde vhod sklenička oblíbeného nápoje na baru.

Kde budete relaxovat?

Po lyžování si dopřejte odpočinek v hotelovém wellness, vaše svaly nejlépe uvolní finská sauna, pára či infrakabina.

Hotel Wasserfall ***

Hotel Wasserfall ***

Zeller Fusch 119 , Fusch a. d. Glocknerstraße
Rakousko

+43 65 46 249

fusch@hotel-wasserfall.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
12 km
Sjezdovka
11 km