Potřebujete se uvolnit? Zajeďte si do lázní Demjén a využijte neomezený vstup do termálního wellness v Barrico Thermal Hotelu. Ubytováni budete v elegantním pokoji Comfort, čeká vás polopenze a bazény, sauny i solná místnost. K místním lázním je to jen 800 metrů.

O ubytování

Barrico Thermal Hotel **** se skládá ze dvou budov ve srubovém stylu a nachází se v maďarském městečku Demjén. Z hotelu je to pár minut chůze k novému lázeňskému komplexu Cascade (1 km), kde kromě vnitřních léčebných lázní a aquaparku najdete i největší jeskynní lázně Evropy s vodní plochou 1500 m². Jedinečná podívaná na vás čeká v nedalekém Egerszalóku (3 km), kde léčivá termální voda vytvořila ve stráni unikátní terasovité útvary s jezírky. Za historickými památkami se vypravte do nedalekého Egeru (9 km), kde můžete navštívit například starověký hrad nebo hvězdárnu. Vynikající místní víno je možné ochutnat v mnoha vinných sklípcích.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Comfort. Tyto pokoje se nacházejí ve stejné budově jako lázně a restaurace a jsou vybaveny klimatizací, LED televizí, telefonem, WiFi připojením, minibarem, trezorem a vlastní koupelnou s fénem. Do pokoje lze umístit jednu přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci nabízejí bohatý výběr pokrmů maďarské i mezinárodní kuchyně včetně jídel pro vegany, vegetariány i dětské hosty. Podávají se zde snídaně a večeře formou bufetu. K dispozici je také salátový bar. Pokud vás přes den přepadne hlad či chuť, rádi vám připraví některou ze specialit z jídelního lístku. V nápojovém menu nechybí široký výběr místních pálenek a vín.

Kde budete relaxovat?

Hotel se pyšní wellness centrem s vlastním termálním pramenem. Léčivá voda o teplotě 34 - 38 °C napomáhá léčit onemocnění pohybového aparátu, má preventivní účinky na řadu zdravotních potíží, uvolňuje svaly a posiluje imunitu. Užijte si dokonalý relax ve vnitřním i venkovním bazénu, finské sauně, solné místnosti a odpočinkové zóně.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká spoustu her a zábavy v dětském bazénku a na hřišti.

Něco navíc

Hotel je postaven z přírodních materiálů ve stylu srubu. Ideální vlhkost a příjemná vůně dřeva dotváří relaxační atmosféru k dokonalosti.

Barrico Thermal Hotel ****

Barrico Thermal Hotel ****

Tölgyfa u. 5 , Demjén
Maďarsko

Provozuje společnost:
Thermal Land Kft. IČ: ​09-09-030000


+36 36 796 266

info@barricohotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od lázní
2,4 km
Zastávka
1 km
Aquapark
3 km