Zažijte TOP wellness pobyt v Mjus World Resortu ve městě Körmend. Nechte se rozmazlovat v termálních bazénech, saunách, vířivkách (vodní plocha o rozloze 1 800 m²) a pochutnejte si ve fantastické italské restauraci. Jedno dítě do 6 let zdarma se službami.

Ověřeno Travelkingem

“Rozhodně jedno z mých nejoblíbenějších míst! Hotel má krásné, moderní pokoje i design. Na snídani i k večeři tady mají široký výběr jídla. Fantastické je i rozsáhlé wellness a výhled z jeskynního bazénu. Moc doporučuji především párům, které si chtějí užít trochu romantiky a relaxace.”

Zoltan Horvath - Vedoucí obchodního týmu pro Maďarsko
Osobně ověřeno v: Květnu 2019

Věděli jste, že...?

Majitelé hotelu jsou původně řemeslníci, kteří pracovali v malé dílně na výrobu kožených bot poblíž italského jezera Garda. V průběhu let se firma vyvíjela, rostla, přibyli noví lidé a bylo potřeba najít nové prostory. A tak došlo k rozšíření také do Maďarska, kam se rodina přesunula a kde se řadu let věnovala svému řemeslu. Později se však výroba přesunula mimo Maďarsko, a tak se rodina rozhodla v roce 2016 vybudovat hotel na místě, kde kdysi stála jejich továrna. A tak vznikl MJUS Resort & Thermal Park ****superior.


O ubytování

MJUS Resort & Thermal Park **** superior se nachází v maďarském městečku Körmend, které leží na břehu řeky Rába nedaleko národního parku Örség. Při vycházce do přírody zde můžete obdivovat louky plné pestrých květin, husté lesy a bohatou faunu, žijí zde například nejmenší ptáci Evropy - králíček obecný a ohnivý, u řeky zase zahlédnete ledňáčky a volavky.

Samotné městečko s nízkopodlažními domy a velkým náměstím přímo vybízí k objevování historie. Navštivte třeba historický zámek z 15. století s krásnou zámeckou zahradou. Körmend má rovněž ideální výchozí polohu pro mnoho atraktivních výletů. Milovníci zvířat se mohou vydat třeba na koňskou biofarmu Kerca (30 km) v národním parku Örség, kde si užijete projížďky na koni a ochutnáte speciality regionální kuchyně.

V okolí se nachází také řada významných lázeňských měst, například Szombathely (25 km), považované za nejstarší město v Maďarsku, které vás okouzlí impozantní katedrálou a bohatým kulturním životem. Navštívit můžete i Sárvár (44 km) s krásnou botanickou zahradou, Zalaegerszeg (30 km) s jedním z největších maďarských aquaparků či Héviz (60 km), známý především díky největšímu biologicky aktivnímu přírodnímu termálnímu jezeru světa.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném pokoji s interiérem laděným do tlumených barev a vlastní koupelnou s fénem na vlasy a sadou přírodních kosmetických produktů. Pokoje jsou vybaveny anitalergickou podlahou, velkými pohodlnými postelemi s matrací z paměťové pěny, satelitní televizí, minibarem, pracovním stolem, WiFi připojením a trezorem.

Pokoj Premium má rozlohu 27 m² a balkon. Kromě manželské postele je součástí pokoje malá pohovka k posezení a na přání lze přidat také přistýlku pro třetí osobu.

Pokoj Grand, jak již jeho název napovídá, nabídne ještě o něco více prostoru, celých 31 m². Ani tomuto pokoji nechybí balkon, komfortní pohovka a velká manželská postel. Do pokoje Grand je možné přidat 2 přistýlky, a je tak vhodný až pro 4 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si vychutnáte vynikající snídani ve formě bufetu. Pokud kdykoliv dostanete hlad či chuť na nějakou dobrotu, je k dispozici pizzerie s pravou italskou pizzou, cukrárna se zákusky a domácí zmrzlinou, vinárna plná vynikajících vín, lounge bar další 3 bary v celém areálu hotelu. Večer se v restauraci Lo Spaghetto podává večeře formou bufetu nebo si můžete vybrat některou z delikates jídelního lístku.

Kde budete relaxovat?

Naprosto výjimečné zážitky si odnesete z relaxace v hotelovém Thermal Parku, který zabírá více než 1 800 m² vodních ploch a 45 000 m² zahrad a je napájený termální vodou, která vyvěrá z více než 1 000 m pod zemí. Co všechno zde najdete?

  • Venkovní koupaliště: osvěžující jezerní bazén (20-25 °C) s dětskou sekcí, panoramatická vířivka (28-32 °C) s výhledem do krajiny, hydromasážní vířivka (28-32 °C), tobogány
  • Vnitřní bazény: jeskynní bazén (32-34 °C) s krásným výhledem, mozaikový bazén (34-36 °C) připomínající starověké římské lázně, dětský bazén se skluzavkou (33-35 °C)
  • Saunový svět: finská sauna (80-90 °C), senná sauna (50-60 °C) s blahodárnými bylinami, parní lázeň (42-48 °C), římská lázeň (30-40 °C), biosauna (45-55 °C), Kneippův chodník, zážitkové sprchy a relaxační zóna s výhledem do zeleně
  • Masáže a léčebné kúry: masáž lávovými kameny, shiatsu masáž, hydratující koupel aj.
  • Fitness centrum s profesionálními posilovacími stroji.

Cestujete s dětmi?

Pobyt v hotelu si užijí i malí hosté. Součástí areálu lázní je dětský bazén, brouzdaliště a 2 tobogány pro větší děti. Dále je zde herna s hradem, skluzavkami a míčkovým bazénem nebo herna v Thermal Parku. Venku jsou umístěna dvě venkovní hřiště se skluzavkami, trampolínou a houpačkami. Každý den je pro děti a celou rodinu připraven animační program s mnoha zábavnými aktivitami.

Něco navíc

Nudit během pobytu se rozhodně nebudete. Hotel nabízí opravdu širokou nabídku sportovních a volnočasových aktivit. Najdete zde zázemí pro tenis, basketbal či malý fotbal. Sportovci si mohou dát do těla v klasické posilovně uvnitř i venkovní tělocvičně. Rozlehlý venkovní areál je ideální na běhání či rychlochůzi. Součástí hotelu je také venkovní amfiteátr, ve kterém se konají různá vystoupení či koncerty.

MJUS Resort & Thermal Park ****

MJUS Resort & Thermal Park ****

Rákóczi F. u. 154 , Körmend
Maďarsko

+36 94 514 111

info@mjusworld.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Baby friendly
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km