Potěšte sebe nebo své blízké pobytem v krásné přírodě Valašských Beskyd - ubytování v Hotelu Relax *** s polopenzí, vstupem do vnitřního bazénu a spoustou dalších výhod.

Ověřeno Travelkingem

“Beskydy jsou úžasné a Beskydský hotel RELAX také. Na Travelkingu si jej zakoupilo už 10 000 zákazníků a mnozí se sem vracejí opakovaně. Je sice pravda, že hotel není nejmodernější, to mu ale každý (včetně mě) dokáže odpustit, protože vše, od příjezdu až do odjezdu, je prostě výborné.”

Tomáš Čmelík - Spolumajitel Travelkingu
Osobně ověřeno v: Květnu 2019

O ubytování

Ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm *** se nachází v Rožnově pod Radhoštěm, tedy v samotném srdci Beskyd. Objevte kouzlo tohoto rázovitého regionu během pobytu plného výletů, dobrého jídla i nerušeného klidu v přírodě či v hotelovém wellness.

Do centra Rožnova se z hotelu snadno dostanete příjemnou procházkou. Během pobytu byste rozhodně měli navštívit Valašské muzeum v přírodě (1,2 km). Součástí tohoto unikátního skanzenu je například Dřevěné městečko, Mlýnská dolina s funkčním mlýnem a Valašská dědina. Pokud vystoupáte na nedaleký Karlův kopec, budete se moci pokochat výhledem z nádherné Jurkovičovy rozhledny (2 km).

Vzhledem k tomu, že hotel leží přímo na úpatí Radhoště, byla by škoda tuto nejznámější horu Beskyd nezdolat. Na jejím vrcholu (7,5 km) najdete kapli sv. Cyrila a Metoděje a odměnou za zdolání vám budou krásné výhledy na celé Beskydy, Valašsko i Jeseníky. Pokud se vydáte přes hřeben hory, dojdete po naučné stezce až k ikonické soše boha Radegasta (10 km) a poté také k malebným dřevěným chatám Pustevny (12 km). Nedaleko od Pusteven láká k návštěvě panoramatická Stezka Valaška (12,5 km) o délce 610 metrů.

V zimě si můžete zalyžovat na svazích Ski areálu Pustevny (12,5 km) nebo ve Ski areálu Jiřího Rašky (10 km) v nedalekém Frenštátu pod Radhoštěm. Za vodními radovánkami vyrazte na Rožnovské koupaliště (700 m) nebo do Aquaparku Frenštát pod Radhoštěm (11,8 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. Součástí vybavení pokoje je televize, WiFi připojení a psací stůl s posezením. Všechny pokoje mají také balkon ze kterého budete mít nádherný výhled do přírody.

Na čem si pochutnáte?

V moderní hotelové restauraci si pochutnáte na specialitách regionální valašské i mezinárodní kuchyně. Každé ráno se můžete těšit na bohatou bufetovou snídani. Během dne je možné hlad či chuť zahnat díky možnosti objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku. Večeře pro hotelové hosty mají opět formu bufetu, a tak si i na závěr dne budete moci dopřát nejrůznější dobroty, co hrdlo ráčí.

Příjemným prostorem pro posezení s vynikající kávou a dezertem je hotelová kavárna.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness si skvěle odpočinete. Nechybí krytý relaxační bazén s protiproudem a sauna. Využít můžete širokou nabídku masáží a vodoléčby. Co třeba vířivá podvodní masáž, anebo uhličitá koupel? V letní sezóně je v provozu venkovní vyhřívaný bazén.

Cestujete s dětmi?

Malí hosté se mohou těšit na dětský koutek plný hraček a na venkovní hřiště s atrakcemi.

Něco navíc

Hotel nabízí zajímavé možnosti aktivního vyžití. K dispozici je stolní tenis, kuželková dráha, minigolf, tenisový kurt a hřiště na volejbal.

ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm ***

ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm ***

Lesní 1689 , Rožnov pod Radhoštěm
Česká republika

+420 571 648 100

info@hotelrelax.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od jezera
6 km
Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
13 km
Běžkování
12 km