Chcete zažít opravdu exkluzivní dovolenou? Staňte se jedněmi z prvních hostů ve zcela novém Sirius Hotelu ****superior! Hotel otevřel v květnu, a vy tak máte jedinečnou příležitost užít si interiér vonící novotou, moderní pokoje, snídaně a večeře formou bufetu v restauraci s výhledem na Balaton a přepychové wellness centrum se zážitkovými bazény a vnitřním i venkovním saunovým světem. Navíc budete jen 7 km od legendárního termálního jezera Hévíz a stejnojmenného lázeňského města.

Ověřeno Travelkingem

“Hned po odjezdu z Hotelu Sirius **** jsme se začali domlouvat, kdy přijedeme znovu. Pobyt jsme si moc užili, hotel je nádherně zařízený a vybavený, máte podle mě k dispozici vše, co budete potřebovat. Hodí se jak pro mladší i starší páry, tak pro rodiny s malými dětmi, se kterými tu počítají a chovají se k nim moc hezky. Jídlo bylo výborné, pestré a každý den byla jiná nabídka. Wellness bylo krásné, udržované v čistotě a každý si našel to svoje – klidné bazénky s masážními tryskami, divokou řeku nebo dětský bazének. ” Přečtěte si celou recenzi

Iva Petrovová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Srpnu 2023

O ubytování

Zbrusu nový Sirius Hotel ****superior najdete v malebném městečku Keszthely přímo na břehu Balatonu. Na své si zde přijdou milovníci relaxace, výletů i historických památek, okolí Balatonu má zkrátka co nabídnout opravdu každému.

Keszthely budou perfektním místem pro všechny zvídavé návštěvníky, najdete tu totiž až překvapivé množství muzeí. Chcete se dozvědět více o panenkách, marcipánu, autech značky Cadillac, kočárech, myslivectví, historických železnicích, hororu a mučení či rozhlasu a televizi? Na vše se zde najde specifické muzeum či výstava. Za návštěvu stojí také překrásný zámek Festetics (1,9 km), který je mimochodem sídlem několika ze zmíněných muzeí. Zaručeně vás okouzlí zámecký park o rozloze 42 hektarů či rozsáhla knihovna Helikon se sbírkou 80 000 svazků.

Jen 7 km od Keszthely leží lázeňské město Hévíz, jehož dominantou je stejnojmenné termální jezero, označované za největší svého druhu na světe. Přímo na jezeře jsou vybudované také termální lázně, které rozhodně stojí za návštěvu. Zajděte si také na Farmářský trh, kde ochutnáte vyhlášené maďarské delikatesy. Milovníky architektonických zajímavostí zase jistě osloví novodobý Kostel svatého Ducha se specifickou modrou fasádou.

Za objevováním přírodních krás, ale i historických památek, vyrazte do Národního parku Balatonská vrchovina. Uvidíte zde například jezero a chráněnou oblast Malý Balaton (27,9 km) s krásným ostrovem Kányavár, jeskyni Csodabogyós (13,7 km) s působivou krápníkovou výzdobou, buvolí rezervaci Kápolnapuszta (31,6 km) s největším stádem vodních buvolů v Maďarsku nebo hrad Sümeg (30,6 km) ze 13. století.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, moderně vybaveném pokoji nebo apartmánu s klimatizací, WiFi připojením a balkónem. Každý pokoj má vlastní koupelnu a z některých si užijete výhled přímo na jezero Balaton.

  • Pokoj Standard s výhledem na parkoviště měří 23 m², je vybavený manželskou postelí a neumožňuje přistýlku. V pokoji najdete také Smart televizi, minibar a trezor, v koupelně je fén a župany.

  • Pokoj Standard s výhledem na jezero je stejně velký a totožně vybavený jako varianta s výhledem na parkoviště. Rozdílem je kromě výhledu také možnost přistýlky, díky které je tento pokoj vhodný až pro 3 osoby.

  • Rodinný pokoj měří cca 48 m² a jde vlastně o 2 pokoje Standard spojené dohromady. K dispozici tedy budete mít 2 ložnice, 2 koupelny a dvojitý balkón. Nechybí Smart televize, minibar, trezor, fén či župany. Do pokoje je možné přidat 2 přistýlky, celkově je tak vhodný až pro 6 osob.

  • Apartmá Junior Suite má také plochu 48 m² a skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí a obývacího pokoje s rozkládací pohovkou. Výhodou apartmánu je panoramatický výhled na jezero Balaton. K vybavení patří i Smart televize, minibar, trezor, fén a župany.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci SunRise si užijete vybrané speciality s výhledem na Balaton. Jídla z menu v restauraci vycházejí zejména z klasické francouzské kuchyně spojené s moderními postupy a prvky maďarské gastronomie. Vynikající kávu, chutný zákusek a osvěžující koktejl či sklenku vína vám naservírují v Capella Baru a na zdravou svačinku či dezert si můžete zajít do Wave Baru.

Kde budete relaxovat?

Dominantou hotelu je luxusní wellness centrum o ploše 1 500 m² s bazénovým a saunovým světem. V bazénové části najdete venkovní zážitkový bazén (36-38° C), 2 zážitkové bazény s masážními prvky a vířivkou (34 °C), zážitkový bazén (32-34 °C), dětský bazén (34 °C) a odpočinkovou zónu (225 m²).

V saunovém světě se můžete těšit na venkovní panoramatickou finskou saunu s výhledem na Balaton, ochlazovacím bazénkem a odpočinkovou místností, vnitřní finskou, aroma a infra saunu se solnými cihlami z Himalájí a samostatnou beztextilní zónu s finskou a infra saunou, ledovou studnou a ochlazovacím bazénkem.

Pokud chcete svůj relaxační zážitek povýšit ještě na další úroveň, pronajměte si privátní wellness zónu Harmony Island s vířivkou, infrasaunou, relaxační místností a párovou masáží. Samozřejmě nesmí chybět bohatá nabídka masáží a relaxačních procedur, k dispozici budete mít také fitness centrum s posilovacími a kardio stroji a sálem na cvičení.

Sirius Hotel ****

Sirius Hotel ****

Mikus Gyula sétány 8 , Keszthely
Maďarsko

Provozuje společnost:
Adventor Hotel Kft. IČ: 18-09-114181


+36 20 477 0519

reservation@siriushotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 3 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od jezera
0,4 km
Zastávka
1,2 km