Kam jinam vyrazit za relaxem než do nejoblíbenějších maďarských lázní? Ubytujte se ve VitalMED Hotelu****, který je přímo propojený s termálními lázněmi. Za bazény, saunovým světem a nespočtem atrakcí to tak budete mít opravdu jen pár kroků a navíc se vyhnete frontám u vstupu. Komfortní zařízení pokojů a bohatá polopenze jsou příjemným bonusem k parádním zážitkům, které vás v Sárváru čekají.

O ubytování

VitalMed Hotel **** se nachází přímo v komplexu termálních lázní Sárvár, stačí tak udělat jen pár kroků a už jste u bazénu nebo ve vířivce. Do lázní vstupujete přímo z hotelu, a tak se vyhnete frontám u vstupu. Po celý rok si v obřím lázeňském areálu užijete spoustu zábavy i odpočinku, ať už vyrážíte v páru nebo s celou rodinou.

Termální lázně Sárvár patří mezi nejoblíbenější lázně v celém Maďarsku. Jejich předností jsou nejen moderní služby, ale i neuvěřitelná rozloha areálu, jež dosahuje 55 000 m². Z toho přes 3 600 m² tvoří vodní plocha vnitřních a venkovních bazénů. Děti se mohou těšit na skluzavky, tobogány a dětský koutek, rodiče si oddechnou ve vířivce nebo plaveckém bazénu.

V léčebných lázních Sárvár na vás čekají dva venkovní a tři vnitřní bazény s termální léčivou vodou o teplotě až 38 °C. Prohřejete se i v saunovém světě s finskými a soft saunami, aroma kabinou a parní lázní. Součástí wellness zóny je dále vířivka, zážitkové sprchy a Kneippův chodník. V parných dnech strávíte příjemné chvíle na letním koupališti se sportovním vyžitím, bazény, pirátskou lodí pro dětské dobrodruhy a spoustou dalších atrakcí.

Až vás lenošení v lázních unaví, vydejte se za poznáním do centra malebného městečka Sárvár (1,7 km). Navštivte hrad Nádasdy (1,6 km) s uměleckou galerií nebo krásné arboretum (1,2 km) s více než 300 druhy stromů a keřů, které zve na příjemnou odpolední procházku. Na Kossuthově náměstí (1,4 km) si pak nezapomeňte prohlédnout fontánu se světelnými a zvukovými efekty. Za dobrodružstvím se vydejte do Sárvár Adventure Parku (560 m), který nabízí lanový park, lezeckou stěnu, lukostřelbu nebo třeba rýžování zlata.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 26 komfortně vybavených pokojů s možností přistýlky. Součástí každého z nich je vlastní koupelna s vanou, fénem a toaletou. Pokoje jsou klimatizované, a tak vám bude příjemně i v horkých dnech. K většině pokojů náleží balkon s výhledem na lázeňskou záhradu nebo na ulici.

Na výběr máte z těchto variant:

  • Dvoulůžkový pokoj nebo Dvoulůžkový pokoj superior: Dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky jsou vybaveny posezením, šatní skříní, psacím stolem a satelitní televizí. Využívat lze trezor, minibar a bezplatné připojení k WiFi. Do pokoje lze umístit až dvě přistýlky.

  • Rodinný pokoj nebo Apartmá: Hotel nabízí komfortní podmínky pro rodiny s dětmi, které se mohou ubytovat v apartmánu nebo rodinných pokojích. Apartmány mají obývací pokoj, ložnici a dvě koupelny a hodí se až pro 6 osob. Rodinné pokoje ubytují 4 osoby a vzniknou propojením dvou dvoulůžkových pokojů. Součástí vybavení apartmánu i rodinného pokoje je posezení, šatní skříň, psací stůl, satelitní televize, minibar a trezor. Samozřejmostí je připojení k WiFi zdarma.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je příjemná restaurace, kde se každé ráno podává bohatá snídaně formou bufetu. Na výběr je čerstvé pečivo, sýry a uzeniny, musli s jogurtem, spousta ovoce a zeleniny pro zdravý začátek dne a samozřejmě také ovocné šťávy, káva a čaj.

V Hotelu Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****, který je s VitalMed Hotelem**** propojený chodbou, se podávají pestré večeře formou bufetu.

V areálu termálních lázní jsou bohaté možnosti občerstvení, a tak během relaxování potěšíte i své chuťové pohárky. Stánky venku i vevnitř nabízejí drobné občerstvení, hlavní jídla a alkoholické i nealkoholické nápoje.

Kde budete relaxovat?

VitalMed Hotel**** je součástí areálu termálních lázní Sárvár. Bazény s termální vodou, atrakce i wellness centrum tak budete mít na dosah ruky. V hotelu si dopřejete širokou škálu rozmazlovacích procedur, jako jsou masáže, koupele nebo ayurvédské terapie. Nechybí ani nabídka léčebných procedur. Vašemu zdraví prospěje inhalace, léčebné masáže, kyslíková terapie nebo bahenní zápal. Vždy se o vás postarají šikovné ruce profesionálů, kteří dokážou divy.

V rámci lázní Sárvár můžete navštívit saunový svět s finskými a soft saunami, parní lázní a aroma komorou. Nechybí tu ani vířivka a samozřejmě spousta zážitkových, relaxačních a plaveckých bazénů.

Cestujete s dětmi?

Hotel má co nabídnout i těm nejmenším návštěvníkům kteří si vyhrají v dětském koutku se společenskými hrami, hračkami a zábavným programem. V dětském království na děti dohlédnout vychovatelky a rodiče si tak mohou dopřát chvíli odpočinku.

Líbit se ratolestem bude i v samotných lázních a na venkovním koupališti, kde se nachází celá řada parádních atrakcí, jako jsou tobogány, skluzavky nebo pirátská loď.

Něco navíc

Pro aktivní návštěvníky, kteří nechtějí vyjít z formy, je v hotelu fitness centrum s moderními kardio přístroji, posilujícími stroji i profesionálními trenéry.

Venku si zahrajete petanque, vyzkoušet vodní gymnastiku, kruhový trénink nebo další z připravených sportovních programů.

VitalMED Hotel ****

VitalMED Hotel ****

Vadkert u. 1 , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Sárvári Gyógyfürdő Kft IČ: 18-09-104337


06 95 523 700

info@vitalmedhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Lázně Sárvár

Lázně Sárvár Tip na výlet

Maďarské lázeňské město Sárvár je další krásné městečko s lázněmi opravdu na úrovni. Sjíždějí se sem lidé z celé Evropy, a to zejména za dvěma druhy zdejší léčivé vody. V okolí Sárváru totiž vyvěrají dva prameny léčivé vody: první z hloubky 1200 metrů o teplotě 43 °C a druhý z hloubky 2000 metrů o teplotě 83 °C s vysokým obsahem soli. V lázních Sárvár si užijí všechny věkové skupiny. Budova o rozloze 5000 m² se středomořskou atmosférou nabízí mnoho vyžití jak pro seniory, kteří využijí zejména léčebné části lázní, tak i pro páry či rodiny s dětmi, kterým se zase dostane relaxu i zábavy v zážitkové části.

Bazény v léčebné části lázní:

  • venkovní zážitkový bazén (32–⁠33 °C)
  • vnitřní zážitkový bazén (32–⁠34 °C)
  • vnitřní zážitkový bazén s léčivou vodou (34–⁠36 °C)
  • vnitřní léčebný bazén (36–⁠38 °C)
  • venkovní léčebný bazén (36 °C)

Bazény a další prostory v zážitkové části:

  • bazén s umělými vlnami (dětský zážitkový bazén se skluzavkami a hračkami pro nejmenší)
  • velká jacuzzi
  • dětský bazén se skluzavkami, vodním dělem a stříkací bránou
  • široká rodinná skluzavka pro společné zážitky
  • zelená trubková skluzavka
  • 3 obří skluzavky uvnitř i mimo budovy
  • dětský koutek s vychovatelkou, kde je k dispozici hlídání dětí zdarma
  • svět batolat: kuchyňka, přebalovací místnost, tepidárium, dětský koutek, odpočívárna
  • 25 m dlouhý plavecký bazén
  • rozsáhlé odpočinkové prostory
  • obrovská terasa na slunění

Zajít si můžete i do saunového světa, kde na vás čeká finská sauna, parní lázeň, aromakabina a další atrakce zajišťující odpočinkový zážitek.

Místní termální voda je velmi vhodná k léčbě onemocnění pohybového ústrojí, rehabilitaci po onemocněních a sportovních zraněních, v případě neurologických potíží a ke koupelím na uvolnění svalstva.

Více informací
Město Sárvár
Město Sárvár
Hrad Nádasdy
Hrad Nádasdy
Sárvár Adventure Park
Sárvár Adventure Park