Ubytujte se v centru historického, královského města Loket s výhledem na hrad ve 4* Pensionu Masonic House. Nechte se obsloužit se snídaní a pak se vydejte poznávat místní muzea, město anebo klidně jen stylovou kavárničku hotelu.

O ubytování

V historickém, královském městě Loket kousek od Karlových Varů najdete krásný, čtyřhvězdičkový Pension Masonic House přímo na náměstí, v centru památkové rezervace. Z oken hotelu budete mít výhled na dominantu města a zároveň nejoblíbenější turistický cíl této oblasti – gotický hrad Loket (200 m) z 13. století, kde vyrůstal Karel IV. Na výlet do přírody lákají krásné Svatošské skály (6,7 km) a v létě se můžete zchladit na přírodním koupališti Michal (8 km) s pískovou pláží a nejdelším venkovním tobogánem v České Republice.

Zároveň se z Lokte snadno dostanete do Karlových Varů – cesta autem vám zabere jen asi 15 minut, na kole to po cyklostezce vedoucí podél řeky Ohře zvládnete cca za hodinu a půl. V Karlových Varech si rozhodně projděte krásné kolonády a ochutnejte minerální prameny. Vyrazte do obory Svatý Linhart a nechte se vyvézt lanovkou k rozhledně Diana, odkud si užijete krásný výhled na město. V zimě (nebo klidně i v létě) se pak můžete naladit na svátky návštěvou Vánočního domu s Muzeem Vánoc a sbírkou plyšových medvídků.

Kde budete spát?

Penzion nabízí celkem 5 útulných pokojů. Všechny se nachází ve třetím patře tohoto historického domu, ze kterého je perfektní výhled na hrad Loket, historické náměstí i hradební opevnění. V každém z pokojů najdete LED TV se satelitním příjmem a vstupem pro USB, WiFi připojení, minibar, sadu pro přípravu teplých nápojů a samostatnou koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a fénem. Vybrat si můžete:

  • Dvoulůžkový pokoj Deluxe o ploše 25 m², vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky s možností přistýlky.
  • Třílůžkový pokoj Deluxe, který měří 32 m² a najdete v něm manželskou postel a jednolůžko. I tento pokoj umožňuje přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Penzion sice nemá vlastní restauraci v pravém slova smyslu, zato se může pochlubit krásným Café-barem Masonic s interiérem v kubánském stylu a kuriózní sbírkou dokumentů nebo historií kultu kubánských doutníků Fidela Castra. Pochutnáte si zde na sezónní kuchyni, výborné kubánské kávě, výtečném domácím zákusku či sklence kvalitního rumu.

Něco navíc

Součástí penzionu je i unikátní Muzeum tajných spolků, jedno ze sedmi na světě. Budete si zde moci prohlédnout tajemnou symboliku tajných spolků, vzácné rituální předměty, oltáře, osobní věci členů řádů, cenné knihy, hodnostní označení, identifikační doklady a mnoho dalších skrze více než 700 exponátů.

Pension Masonic House ****

Pension Masonic House ****

T. G. Masaryka 115 , Loket
Česká republika

Provozuje společnost:
MUL AZA MULA s.r.o. IČ: 09082786


+420 777 892 093

info@pensionloket.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
150 - 300 Kč/noc - dle aktuální nabídky

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Půjčovna kol
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
40 m
Vzdálenost od lázní
11 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
8 km