Nezábudka: Recenze týmu Travelking

V Tatranské Štrbě jen malý kousek od Zubačky, která končí přímo na Štrbském plese, své návštěvníky vyhlíží hotel Nezábudka. Jaký je pobyt v něm, jsme pro vás ověřili na vlastní kůži. Vydejte se s námi do srdce Vysokých Tater.
Nezábudka: Recenze týmu Travelking

Z recenzí můžeme vypíchnout: „Hotel plně doporučuji pro vstřícný přístup personálu a dobré a kvalitní jídlo (a byl ho vždy dostatek). Spokojenost byla i s ubytováním. Též samotný manažer hotelu nám několikrát pomohl radou ohledně nákupů i cest za zábavou.“ Hotel doporučují také cestovatelé na portále Booking.com, kde má fantastické hodnocení 9 z 10.

Tak v čem tkví kouzlo tohoto hotelu? Na následujících řádcích si to rozebereme hned v několika kategoriích.

Pokoje

Ubytovat se v Nezábudce lze hned několika způsoby: v klasických pokojích, v apartmánech a dokonce i ve srubech. My jsme měli možnost navštívit standardní dvoulůžkový pokoj. Pokoje v hotelu jsou akorát velké a hezky zařízené. Vybavené jsou vším, co je potřeba. Vzhledem k nádherné horské lokalitě a kvalitě zdejšího vzduchu potěší i balkon, kde se dá v klidu posedět a nerušeně zahledět do dálky k majestátním vrcholkům Tater. Věřte, že i díky tomu se vyspíte, jako už dávno ne.

Restaurace

Na hotelovou polopenzi jsme byli moc zvědaví. A zdejší restaurace nás rozhodně nezklamala. Na snídani je výběr ze všeho, co se obvykle snídá. Skvělé je, že personál jídlo průběžně doplňuje, takže nemusíte na dovolené vstávat ještě dřív, než do práce jenom proto, abyste stihli kafe a vajíčka. Večeře byly vynikající, napůl bufet a napůl servírované. U bufetového pultu s teplými jídly stojí kuchař, který vám porci na talíř vděčně naloží. Celkový dojem z dobrého jídla je navíc podtržený i hezkým prostředím restaurace, ve kterém se budete cítit velmi příjemně.

TIP: K polopenzi si můžete přiobjednat i all inclusive, díky čemu budete mít kromě oběda i veškeré alkoholické a nealko nápoje zdarma.

Wellness

Hotel Nezábudka nabízí i možnost odpočinku a relaxace ve vlastním wellness. K dispozici zde máte několik saun, vířivku a bazén. Kromě bazénu se všechno nachází v bezplavkové zóně. Při naší návštěvě však někteří hosté nařízení nedodržovali. Saunový svět v antickém stylu nás přenesl ze slovenských hor rovnou do římských lázní. Najdete zde parní eukalyptovou saunu, pekelnou i bylinkovou saunu, dále tepidárium a masážní sprchy. Součástí nabídky hotelu jsou i různé wellness procedury, které snad budeme mít možnost vyzkoušet příště. :)

Poloha a okolí

Poloha hotelu je přímo ukázková. Nachází se jenom kousek od vlakového nádraží v Tatranské Štrbě, takže se nemusíte bát, že byste kufr, lyže nebo stádo dětí nedopravili k recepci během pár minut. Parkoviště pro auta je přímo u hotelu. Kolem hotelu je klid a hodně zeleně. Milovníky všeho živého stejně jako ty nejmenší jistě potěší výběh s berany, zajíčky a dalšími zvířaty hned za hotelem. Čerstvý vzduch, výhled na Tatry a spousta cyklistických a turistických stezek, co víc si přát? Kdybychom rozdávali u jednotlivých kategorií hvězdičky, hotel Nezábudka by si za svou polohu vysloužil pět z pěti! Díky jeho skvělé poloze máte perfektní příležitost poznat to nejkrásnější ze slovenských Tater v zimních i letních měsících.

Celková atmosféra

Atmosféra je v Nezábudce velice odpočinková a pohodová, celkový dojem je mimořádně pozitivní. Personál je velice příjemný. Se vším ochotně pomůžou, poradí a zařídí. Co nás ale opravdu nechalo v totálním úžasu a s otevřenou pusou byly nádherné sruby, které můžete vidět na úvodní fotografii. Rustikální atmosféra a pocit soukromí je přímo ztělesněním novodobé romantiky. Sruby jsou postaveny v těsné blízkosti hotelu a kromě prostorné ložnice tu na hosty čeká i dolní patro s obyváčkem a koupelnou. Ideální pro nerušený odpočinek ve dvou.

Jak tedy náš pobyt shrnout?

Hotel Nezábudka můžeme jednoznačně doporučit. Majitelé i personál se snaží, aby vše bylo ke spokojenosti hostů a můžete se na ně s čímkoliv obrátit. Také jsme na vlastní kůži i chuťové buňky ověřili pravdivost pozitivních ohlasů na zdejší stravu a wellness.

Pokud jde o Tatranskou Štrbu, oceňujeme výhodnou polohu a dobrou dostupnost. I když parkoviště by mohlo být malinko větší. Při pobytu doporučujeme zejména návštěvu průzračného Štrbského plesa, ke kterému vás doveze zubačka se stanicí kousek od hotelu.

Autor článku:

Aktualizováno: 23. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet