Užijte si parádní pobyt u břehu Orlické přehrady. Hotel Orlík **** nabízí ubytování v hlavní či ve vedlejší budově. Těšte se na chutnou polopenzi i neomezené wellness centrum s bazénem, vířivkou, saunou a fitness centrem. Parkování u hotelu je zdarma.

O ubytování

Hotel Orlík leží uprostřed lesů na levém břehu Orlické přehrady, a je tak perfektním místem pro aktivní i odpočinkovou dovolenou ve vzdálenosti pouze 60 km od Prahy.

Břehy přehrady Orlík jsou od hotelu vzdáleny pouze 300 m. Během léta zde můžete využívat hotelovou pláž s barem. Přehrada nabízí nespočet možností trávení volného času. Kromě koupání si na oblíbených plážích, jako je například Charvátská stráň (1,5 km), Velký Vír (7 km) nebo Lavičky (13 km), užijete také plážový volejbal, šlapadla, paddleboard a nejrůznější vodní sporty. Nezapomenutelné scenérie z vodní plochy na vás čekají při letních vyhlídkových plavbách lodí, v zimě je Orlík ideální lokalitou pro lední bruslení. Na výlet se vydejte na okouzlující zámek Orlík (9 km) nebo překrásný hrad Zvíkov (25 km). Nezapomenutelné výhledy na řeku Vltavu a její meandry budete mít z vyhlídky Solenická podkova (23 km).

Kde budete spát?

Součástí ubytovacího areálu je hlavní hotelová budova s 11 apartmány, recepcí, restaurací a wellness. Ve 200 m vzdálené budově Garni jsou umístěny prostornější apartmány s větší lůžkovou kapacitou a v některých případech s vybavenou kuchyní.

Dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou se nachází v hlavní hotelové budově. Je vybaven televizí a WiFi připojením.

Čtyřlůžkový apartmán se skládá ze dvou oddělených ložnic, koupelny a samostatného WC. Kromě televize a WiFi připojení k apartmánu náleží také balkon.

Třílůžkový apartmán Garni disponuje vlastní koupelnou a balkonem. K dispozici je také televize a WiFi připojení.

Sedmilůžkový apartmán Garni se skládá ze dvou ložnic, vybavené kuchyně, koupelny a samostatné toalety.

Na čem si pochutnáte?

V moderní hotelové restauraci si pochutnáte na dobrotách české i mezinárodní kuchyně. Den začnete snídaní ve formě bufetu. Hlad či chuť je možné zahnat pokrmy ze stálého jídelního lístku a večer se pak těšte na dvouchodovou večeři. K dispozici je také hotelový bar a zahradní restaurace s venkovním grilem.

Kde budete relaxovat?

Zasloužená dávka odpočinku a zábavy na vás čeká ve wellness centru vybaveném velkým vnitřním bazénem vířivkou, dvěma finskými saunami, ochlazovacími bazénky a vnitřní i venkovní relaxační zónou. Uvolnit se můžete také při mnoha druzích profesionálních masáží.

Něco navíc

Pro milovníky endorfinů je v hotelu posilovna vybavená běžeckými pásy, šikmou lavicí, rotopedem a činkami.

Hotel Orlík ****

Hotel Orlík ****

Vystrkov 179 , Kozárovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Rezidence Orlík a.s. IČ: 24128350


+420 602 359 388

recepce@hotelorlik.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,5 km